Brzuch po cięciu cesarskim! pomocy!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Brzuch po cięciu cesarskim! pomocy!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Brzuch po cięciu cesarskim! pomocy!!

Witam was drogie foumowiczki!!licze tu troche na wasze jakies wsparcie i cenne skuteczne rady bo ja juz nie mam siły...
mam dwojke dzieci, jestem po dwóch cesarkach(niestety) pierwsza byla 7lat temu i do formy wrócilam po 4latach, a druga cc była rok temu i do formy za cholere nie moge wrócić!!! zachodząc w drugą ciąże miałam 67kg i fajny brzuszek a teraz waże 79kg a moj brzuch jest w fatalnym stanie, obwisły, poprostu masakra, staram sie go chowac na wszystkie sposoby ale to nie pomaga bo JA wiem że go nadal mam!!kiedys byłam "osa w pasie" zawsze mialam solidne uda i biodra ale to przy talii osy mi nie przeszkadzalo a teraz mnie to wrecz przeraza!nie umiem sie kochac z mężem tak jakbym chciała bo ten okropny brzuch! nie rozbieram sie przy nim bo nie chce zeby widzial ten okropny brzuch!zaczęłam teraz skakać na skakance,a że mam czas bo nie pracuje staram sie na niej skakac co godzinę!!zaczelam dwa dni temu, narazie mam straszne zakwasy w nogach! licze ze tez cos pomoze mi na ten brzuch!!
smaruje sie również kremem wyszczuplającym,antycellulit 3D z Eveline i prysznic z użyciem peelingu tez z tej serii.Macie jeszcze jakies rady?????

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brzuch po cięciu cesarskim! pomocy!!

Oprócz skakanki, możesz spróbować z hula-hop. Dzięki niemu możesz znowu mieć talię osy. Choć mi trochę czasu zajęło zanim znowu nauczyłam się kręcić. W internecie na youtube masz też ćwiczenia z trenerami. Oczywiście dieta, mi w te lato dzięki jedzeniu sezonowych owoców i warzyw udało się pozbyć brzuszka. Teraz sezon na śliwki, pomogą z przemianą. Na zakwasy i jako pomoc w ćwiczeniach, by nie przemęczyć mięśni kup sobie w aptece maść dip hot. Polecam też zrobić sobie lewatywę, usuniesz złogi z jelit, co też sprawi, że trochę Ci spadnie cm. z obwodu w pasie.

3

Odp: Brzuch po cięciu cesarskim! pomocy!!

Smaruj masłem shea, bo będziesz miała rozstępy. Możesz iść na kriopolizę czy jakoś tak.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Brzuch po cięciu cesarskim! pomocy!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024