Brak miesiączki,wydęty brzuch, większe piersi - czy ja jestem w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak miesiączki,wydęty brzuch, większe piersi - czy ja jestem w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Brak miesiączki,wydęty brzuch, większe piersi - czy ja jestem w ciąży?

Bardzo serdecznie witam wszystkie Was Kobietki.

Nie będę owijać w bawełnę, przejdę od razu do rzeczy.

Od czerwca zaczęłam zażywać kwas foliowy. Ostatnia miesiączka była 2.-6. czerwca.

Teraz czekam czekam i nic. W dodatku piersi mi się powiększyły, lewą czuję nawet trochę bolącą no i

stały się nieco twarde.

Nie mam żadnych objawów wskazujących na pojawienie się miesiączki. No i kolejna niepokojąca

sprawa-sporo powiększył mi się brzuch. Tzn. dokładniej od żołądka mam taką górkę i w ogóle wygląda

jak napompowany balonik. Czuje się taka "wypełniona". Nie mam żadnych objawów typu wymioty ale

czasem zdarza się zakręcić mi się w głowie. Tydzień temu w sobotę robiłam test ciążowy, wynik

negatywny. A mimo to nie daje mi to wszystko spokoju (brak miesiączki i te fizyczne oznaki).

Pod koniec tygodnia będę robić jeszcze raz test ciążowy. Zobaczymy, jeśli znowu będzie wynik

negatywny udam się do ginekologa.

Ale może, któraś z Was miała podobny problem(sprawę)?

Bardzo proszę o warte uwagi odpowiedzi i opinie.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak miesiączki,wydęty brzuch, większe piersi - czy ja jestem w ciąży?

Kochana, zrób betę z krwi. Jej wynik raczej się nie myli wink Mi też wychodził przez spory czas negatywny test, a byłam w ciąży. Dobrze, że bierzesz kwas foliowy, tylko w przypadku gdy ma się defekt, sam kwas nie wystarczy, trzeba wtedy łykać metafolinę.

3

Odp: Brak miesiączki,wydęty brzuch, większe piersi - czy ja jestem w ciąży?

A czemu nie pojdziesz do ginekologa? Nie wiem jak miewasz cykle ale jesli regularne a teraz długo brak to chyba warto skonsultować to

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak miesiączki,wydęty brzuch, większe piersi - czy ja jestem w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024