czy walczyć o kobietę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy walczyć o kobietę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: czy walczyć o kobietę

Witam Was drogie Panie.
Jak większość facetów mam problem ze zrozumieniem kobiety i chciałbym poprosić Was o pomoc.
Przez cztery tygodnie spotykałem się z pewną kobietą. Już na pierwszej randce wyraźnie zaiskrzyło, kolejne spotkania mijały bardzo przyjemnie, w ciągu kilku dni zaczęliśmy spotykać się praktycznie codziennie, w ciągu dnia pisaliśmy ze sobą dziesiątki smsów.
Nagle coś się przerwało, smsów było co raz mniej, stwierdziła, że za bardzo się rozpędziliśmy, że na razie nie chce się wiązać na stałe. Za dużo tego wszystkiego.
W zeszły czwartek wyjechała ze znajomą na wczasy. Od tamtej pory nie odzywałem się do niej. Dzisiaj wysłałem jej smsa z pytaniem co u niej słychać. Nie odpowiedziała.
Wraca w piątek, proszę powiedzcie mi co mam teraz robić.
Wiem, że się jej podobam, podczas naszych spotkań ona patrzyła na mnie takim wzrokiem jak nikt do tej pory, wtulała się we mnie, szukała kontaktu cielesnego.
Co powinienem teraz zrobić, czy dać jej już spokój czy jednak pokazać jak bardzo mi na niej zależy i walczyć o jej sympatie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Amethis (2014-08-06 00:05:56)

Odp: czy walczyć o kobietę
tomasz1234 napisał/a:

Witam Was drogie Panie.
Jak większość facetów mam problem ze zrozumieniem kobiety i chciałbym poprosić Was o pomoc.
Przez cztery tygodnie spotykałem się z pewną kobietą. Już na pierwszej randce wyraźnie zaiskrzyło, kolejne spotkania mijały bardzo przyjemnie, w ciągu kilku dni zaczęliśmy spotykać się praktycznie codziennie, w ciągu dnia pisaliśmy ze sobą dziesiątki smsów.
Nagle coś się przerwało, smsów było co raz mniej, stwierdziła, że za bardzo się rozpędziliśmy, że na razie nie chce się wiązać na stałe. Za dużo tego wszystkiego.
W zeszły czwartek wyjechała ze znajomą na wczasy. Od tamtej pory nie odzywałem się do niej. Dzisiaj wysłałem jej smsa z pytaniem co u niej słychać. Nie odpowiedziała.
Wraca w piątek, proszę powiedzcie mi co mam teraz robić.
Wiem, że się jej podobam, podczas naszych spotkań ona patrzyła na mnie takim wzrokiem jak nikt do tej pory, wtulała się we mnie, szukała kontaktu cielesnego.
Co powinienem teraz zrobić, czy dać jej już spokój czy jednak pokazać jak bardzo mi na niej zależy i walczyć o jej sympatie?

najprościej czekać piątku big_smile, zobaczysz czy to flirt był czy może się odezwię, podzielić wrażeniami z wczasów big_smile

się nie napalaj, bo się spalisz

końcówka ż esie wtulała i i szukała kontaktu ...
rozumię że Ty tez go potrzebujesz , jak tak to widzisz big_smile

3

Cześć
W obecnej sytuacji powinieneś dać na luz na chwile.
Przede wszystkim narzuciliście za duże tempo tych spotkań i ilości smsów. Nie daliście sobie szans za sobą zatęsknić.
Zapewne na początku ją zafascynowałeś, wasze spotkania były ciekawe. Z czasem jednak pomyślała, że może to jednak nie to, ciężko stwierdzić co jej siedzi w głowie. A hasło "że za bardzo się rozpędziliśmy, że na razie nie chce się wiązać na stałe" to najpewniej wymówka.
Poza tym powodów jej nie odpisania może być wiele, w końcu jest na wakacjach. Możesz jej ewentualnie napisać po powrocie i sprawdzić czy odpisze. Jak nie to daj sobie spokój. Jak Ci zależy to możesz spróbować za jakiś czas. Ale na pewno nie osaczaj jej esami, czy próbą spotkań i tłumaczenia dlaczego tak, a nie inaczej. To przyniesie odwrotny skutek.
W każdym razie życzę powodzenia;)

4

Za dużo tempo w związku? bzdura.
Ile razy te święte panny lądowały w łóżku na pierwszym spotkaniu, a tu miesiąc pisania i tempo za szybkie smile
Nie pisz nic. Jak będziesz tak " walczył" teraz, to będziesz musiał już zawsze.

5

Pojechała na wczasy więc może chciała rozluźnić atmosferę żeby w razie gdyby kogoś poznała nie czuć się wobec Ciebie nielojalnie. Albo poznała kogoś innego... Albo chce się jeszcze wyszumieć.. Takich albo może być mnóstwo. Jedno jest ważne. Nie pisz co 2 godziny pytając czy wszystko jest ok, tylko rzeczywiście poczekaj do powrotu. Jak nie odpisze to nie angażuj się dalej. Jak odpisze oschło tym bardziej się nie angażuj... To tylko moje zdanie smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy walczyć o kobietę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024