Sprawić by od nowa zacząć spotykać się z moją ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Sprawić by od nowa zacząć spotykać się z moją ex

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez krystian01 (2014-08-05 12:08:30)

Temat: Sprawić by od nowa zacząć spotykać się z moją ex

Witam, jestem Krystian i chyba pierwszy raz pisze coś na forum wiec jeśli coś będzie źle to z góry przepraszam.
Więc tak, przez 4 miesiące spotykałem się z pewną dziewczyną, przez pierwsze 2 było idealnie uważała mnie za ideał, widziała we mnie najwspanialszego chłopaka na świecie i nie wyobrażała sobie rozstania ale po tych dwóch miesiącach zmieniłem się nie do poznania byłem sztywny, wszystko mi przeszkadzało, o wszystkim mówiłem że jest bez sensu, nie chciałem się bawić ani jej nie pozwalałem a do tego olałem znajomych i byłem z nią 24 godziny na dobę a jak właśnie gdziekolwiek jechała typu klub czy domówka (choć mogłem jechać z nią) to "trułem jej dupę" ciągłymi sms'ami. Sam nie wiem czemu taki byłem bo ona zakochała się w wariacie który się bawił cały czas, brał z życia ile wlezie i na pewno większość rzeczy nie była dla mnie bez sensu. Rozstaliśmy się tydzień temu ponieważ ona powiedziała że już nic do mnie nie czuje i że prawie jej się nawet nie podobam, dodam że zniosłem to bardzo ciężko rozpłakałem się przy niej i próbowałem jej powiedzieć że da się to naprawić. Stwierdziliśmy że zrobimy sobie "przerwę" i zobaczymy jak to wyjdzie. W ten sam dzień jeszcze histeryzowałem i zadręczałem ją sms'ami bo naprawdę myślałem że to pomoże (w końcu jak może nie zareagować na to że chłopak którego tak kochała tak cierpi) nie działało a zrobiło jeszcze gorzej, ona zaczęła jeszcze bardziej się denerwować. Poszła wiec do swojego "przyjaciela" (do którego znowu zaczęła coś czuć zapomniałem o tm napisać) ale że ona jest też moim kumplem nakierował ją na to żeby do mnie wróciła, więc po dwóch dniach od rozmowy z nim napisała do mnie że możemy się spotkać ale spotkanie te nic nie zmieniło ponieważ powiedziała mi ze rozumie że ja już wiem co robiłem źle i będę inny ale ona nie może do mnie wrócić bo niema tej iskierki już do mnie. Stwierdziliśmy że damy sobie kolejny okres próbny przez jego czas była u mnie i płakała że widzi że ją tak bardzo kocham a ona już mnie nie ale później skumaliśmy że ten okres niema sensu i skończyliśmy oficjalnie. Ona właśnie dzisiaj wyjechała do Bułgarii a ja niedługo również wyjeżdżam i przyjadę idealnie w jej urodziny a naszą miesięcznice. Jesteśmy że tak powiem z jednej paczki i mamy tych samych przyjaciół i wspólnie imprezujemy i spotykamy się, czy myślicie ze po czasie gdy będzie widziała we mnie znowu "swojego Krystiana" zacznę jej się znowu podobać i będę mógł znów jakoś ją poderwać ? Dodam że nasze relacje są teraz jak przed związkiem: bawimy się, wygłupiamy, przedrzeźniamy i wspólnie się śmiejemy/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sprawić by od nowa zacząć spotykać się z moją ex

Dziwne to wszystko. Jak po 2 miesiącach mogłeś się tak zmienic? Co się stało?
Myślę, że te wszystkie sms'y od Ciebie powinny ją jakoś ruszyc, a nie zdenerwowac. Przynajmniej mnie by to ruszyło. Ale jak mówi Ci, że Cię nie kocha i już nie ma tej iskry między wami, to daj sobie spokój. Nie miej zgubnych nadziei i pomyśl - gdyby Cię kochała na prawdę, to by zrozumiała, nie zostawiła by Ciebie bo się zmieniłeś, bo przecież zrozumiałeś swoje błędy.

3 Ostatnio edytowany przez krystian01 (2014-08-05 20:44:51)

Właśnie nic się nie stało sam się teraz sobie dziwię i mam na siebie nerwy bo na prawdę nie wiem czemu taki byłem. Rozumiem czemu tak się stało bo połowę naszego związku spędziliśmy na kłótniach ale jeszcze z półtora tygodnia temu prowadziliśmy normalne życie seksualne (petting) i nawet było lepsze niż zwykle (bardziej namiętne). jak na razie odpuszczam po prostu zobaczę czy jak będę się normalnie zachowywać to coś samo zaiskrzy, zdaje mi się że jak już raz tak się stało to jak teraz będę znów taki sam to stanie się tak znowu, ale może jestem w błędzie. Właśnie też myślałem że ją ruszą przecież jak byle co mi dolegało natychmiast bardzo troskliwie mnie pocieszała (nie umiem tego określić) a co dopiero gdy widziała że tak bardzo cierpię ale ona twierdziła że mieliśmy mieć przerwę a zawalam ją smsami. Zapomniałem też dodać ze powiedziała mi że zaczyna coś czuć do tego swojego przyjaciela a ja mu to powiedziałem i właśnie wtedy się na mnie zdenerwowała i nie mieliśmy kontaktu do pierwszego spotkania po zerwaniu. Teraz ona twierdzi ze jej już z nim przeszło, wiem że to może nie fair i nie powinno się tak robić ale przeczytałem jej rozmowy na facebooku i rzeczywiście już nic o nim nie pisze. czuje się jak pi*da że jeszcze ja próbuje to naprawić ale bardzo mi na niej zależy.

4

Daj sobie spokój. Nie dojrzałeś do związku. Wyciągnij wnioski i w nowej relacji postępuj inaczej.
Cztery miesiące to nie dużo. Nie ma co płakać.

5 Ostatnio edytowany przez krystian01 (2014-08-06 21:27:40)

Wyciągnąłem wnioski i chciałbym posłużyć się nimi właśnie w związku z nią, a to że trwał tak krótko chyba jeszcze bardziej dodaje mi chęci ponieważ chciałbym z nią być o wiele dłużej. W zasadzie niczego szczególnego nie będę robił po prostu jeśli samo zaiskrzy to znów spróbuję. Tak jak mówiłem mamy tych samych znajomych więc i tak będziemy na siebie napotykać a do tego sami nie jesteśmy pokłóceni tyle że ja dalej chciałbym mieć ją jako partnerkę a nie koleżankę.

6

Przestań pajacować, naciskać i jęczeć. Zachowuj się jak mężczyzna, znajdź w sobie spokój i radość. Wtedy zwiększysz szansę, że na Ciebie spojrzy.

7

ja bym na twoim miejscu nie odzywała się ani słowem, dlatego że pisanie smsów nie pomaga- wiem z doswiadczenia że pisanie z byłym dzien w dzien smsów nic nie daje.. tylko czasami może pogorszyć sprawę- daj na przeczekanie ;d

8 Ostatnio edytowany przez krystian01 (2014-08-08 15:17:09)

Właśnie nie pisze z nią w ogóle, ale jeśli spotykamy się w grupie to jak mam się zachowywać w jej kierunku ? Już nie jęczę i nie naciskam bo wiem że to nic nie daje a wręcz odwrotnie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Sprawić by od nowa zacząć spotykać się z moją ex

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024