Witam, chciałabym wprowadzić w moje życie seksualne więcej pikanterii. Co szczepczecie podczas sexu waszym facetom do uszka? I pytanie tez dla panów: Co lubicie słyszeć wtedy od kobiet? Co was nakręca?
Ja lubię tekst "Pieprz mnie mocno" To jest bardzo fajne. Albo sprośny sposób mówienia, co mam jej jeszcze zrobić ;p
A nie prościej JEGO zapytać, co chciał by usłyszeć i co go najbardziej kręci? Zaaranżuj romantyczny wieczór ze spełnianiem ukrytych marzeń. Powiedz mu o tym, zdziwisz się jak bardzo może Cię w tym względzie pozytywnie zaskoczyć. Przy okazji, taki rodzaj aktywności kobiecej jest marzeniem niejednego faceta. Pytaj, i działaj!
Witam, chciałabym wprowadzić w moje życie seksualne więcej pikanterii. Co szczepczecie podczas sexu waszym facetom do uszka? I pytanie tez dla panów: Co lubicie słyszeć wtedy od kobiet? Co was nakręca?
Nakręca jak kobieta jest aktywna, a nie leży jak kłoda.
Jesteś najlepszy
A nie prościej JEGO zapytać, co chciał by usłyszeć i co go najbardziej kręci? Zaaranżuj romantyczny wieczór ze spełnianiem ukrytych marzeń. Powiedz mu o tym, zdziwisz się jak bardzo może Cię w tym względzie pozytywnie zaskoczyć. Przy okazji, taki rodzaj aktywności kobiecej jest marzeniem niejednego faceta. Pytaj, i działaj!
Właśnie wole go o to nie pytac, bo chce go zaskoczyc Stad tez wątek tu. Podejrzewam, ze wiekszosc Panów ma takie same upodobania łóżkowe.
7 2014-08-05 08:35:09 Ostatnio edytowany przez netmisiek (2014-08-05 08:36:50)
Oj, źle podejrzewasz.
Ale gratuluję chęci i podejścia do tematu. Naprawdę i szczerze, Twój facet to prawdziwy szczęściarz! Zrób to co zaproponowałem Ci ja i kila innych osób. Zaaranżuj romantyczny wieczór, powiedz mu, że jest to wieczór realizacji ukrytych pragnień i że dziś zamierzasz je wszystkie spełnić. Powiedz mu to w wyzywającej sukience, ubrana w nowe koronki i z butelką wina.
Facet będzie wniebowzięty.
Radził bym też dodać coś o spełnianiu fantazji "tylko z Tobą", żeby się nie okazało, że Twój luby fantazjuje np. o trójkącie z inną kobietą :-) No i bądź gotowa na zaskoczenie, bo może się okazać, że facet chce zrobić coś, czego do tej pory nigdy nie próbowaliście...
Gdy moja dziewczyna powiedziała mi po raz pierwszy podczas seksu "zerżnij mnie", to aż się we mnie zagotowało
różne teksty mogą na niego działać, ale pamiętaj, że seks to nie klub dyskusyjny, jak za dużo będziesz gadać to facet się rozproszy ;P