Zdrada męża z jego bratem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada męża z jego bratem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 62 ]

Temat: Zdrada męża z jego bratem

Zdradzam męża z jego bratem. Zacznę od początku. Pewnego wieczoru, gdy mój mąż był w pracy przyjechał do mnie jego brat i gdy już wychodził to poszłam go odprowadzić i on mnie wtedy złapał, przytulił i zaczął całować. Ja go odepchnełam i powiedziałam mu, że mam męża i nie mogę tego zrobić. On mi na to odpowiedział, że też ma żonę i że nie może się powstrzymać bo tak mu się podobam. Brat mojego męża też od zawsze mi się podobał i mnie kręcił. Zaczeliśmy się całować on mnie zaczął rozbierać i wtedy się opamiętałam i powiedziałam mu że nie zrobimy tego, a on mi na to że on tego pragnie i wie że ja też. Poszedł do domu, a następnego dnia napisał do mnie sms że nie może się już doczekać aż znowu się spotkamy. Tydzień później przyjechał do mnie do pracy no i zrobiliśmy to. Było cudownie Od tego czasu spotykamy się dwa razy w miesiącu na sex. Nie umiem mu się oprzeć i nie wiem jak zakończyć ten romans. Może ktoś był w podobnej sytuacji i wie jak mam to zakończyć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada męża z jego bratem

Nieeee, nie wierzę... to jakaś prowokacja? Bo nie mogę uwierzyć, że istnieją takie kobiety - słabe, nie potrafiące nad sobą zapanować. Smutne to

3

Brat po bracie na jednym warsztacie. 
Pewnie to prowokacja. Jeżeli nie, to  Fajnego facet ma brata.

4

Są jeszcze takie kobiety  ?

5

A ja wierzę, że są.. Jeśli kochasz męża utnij to, bo wyjdzie z tego dużo nieszczęścia dla całej czwórki. Włącz rozum, wyłącz emocje. Wiem, ze łatwo powiedzieć, ale nic dobrego z tego nie wyjdzie.. a już zrobiliście dużą krzywdę swoim partnerom i sobie poniekąd także..
To normalne, że człowieka pociąga to co nowe, nieznane, a jeśli okaże się "cudownym" doznaniem to jeszcze bardziej nęci.. Ale człowiek powinien panować nad swoim popędem, emocjami, być panem tego co w nim jest. Inaczej zachowuje się jak zwierzę- i nie chcę Cię tu wcale obrazic:) Rozumiem, że zabrnęłaś i chcesz sie jednak z tego wycofać. Życzę Ci byś mądrze wybrała smile i wyobraź sobie co byś czuła, gdyby Twój mąż coś takiego robił.. pewnie nie za dobrze, a może i fatalnie...

6

Paulo
no udało się gościowi, taki brat i żona lafirynda, lepiej nie mógł trafić.

7 Ostatnio edytowany przez Dominisia21 (2014-07-31 15:14:17)

Jeju...

Oby była to prowokacja.

A jeśli jednak nie, to trzeba to zakończyć... jak?... przestać się spotykać z tym facetem te dwa razy w miesiącu, nie dopuszczać do sytuacji sam na sam.

8

stokrotka1978 napisał/a:

Paulo
no udało się gościowi, taki brat i żona lafirynda, lepiej nie mógł trafić.

Dzięki.
Kiedyś jak byłem młody, 17 czy 18 lat, to mój brat przyprowadził do domu przyszłą moją bratową i obecną do dziś.
Jak ją zobaczyłem, to się zadziwiłem skąd ją wytrzasnął. Jest w moim wieku, więc wtedy myślałem, kurde nie odmówiłbym. Oczywiście to była dziewczyna mojego rodzonego brata, więc to byłby szczyt beszczelności już nie wspomne o szacunku do brata.

9

madzia789031 napisał/a:

Zdradzam męża z jego bratem. Zacznę od początku. Pewnego wieczoru, gdy mój mąż był w pracy przyjechał do mnie jego brat i gdy już wychodził to poszłam go odprowadzić i on mnie wtedy złapał, przytulił i zaczął całować. Ja go odepchnełam i powiedziałam mu, że mam męża i nie mogę tego zrobić. On mi na to odpowiedział, że też ma żonę i że nie może się powstrzymać bo tak mu się podobam. Brat mojego męża też od zawsze mi się podobał i mnie kręcił. Zaczeliśmy się całować on mnie zaczął rozbierać i wtedy się opamiętałam i powiedziałam mu że nie zrobimy tego, a on mi na to że on tego pragnie i wie że ja też. Poszedł do domu, a następnego dnia napisał do mnie sms że nie może się już doczekać aż znowu się spotkamy. Tydzień później przyjechał do mnie do pracy no i zrobiliśmy to. Było cudownie Od tego czasu spotykamy się dwa razy w miesiącu na sex. Nie umiem mu się oprzeć i nie wiem jak zakończyć ten romans. Może ktoś był w podobnej sytuacji i wie jak mam to zakończyć.

Chwalisz się czy się żalisz?

10

chyba się chwali bo jest ,,taka super,, ze ja obaj bracia chcą:)

11

Toż to patologia. Nie wiem gdzie ci ludzie mają rozum. O_o

12

Rany. Przeciez nie ma chyba na swiecie takich braci i zon. Sa??? Jezeli tak to proponuje Ci pojsc w kierunku biznesowym i brac za TO kase. Nie bedziesz musiala oszukiwac sie ze nie jestes tym kim jestes.Kup sobie kase fiskalna rozszerz menu o cala game uslug dodatkowych i dzialaj! I zarobisz sobie niezla kase i poznasz ciekawych i romantycznych ludzi. Rozwijaj sie!
Chlopa tylko zal ze ma k* w domu.

13

Co tam sie czepiacie, zostaje w rodzinie smile
nic tylko obrócic w zart

14

Dynastia ?Czy Moda na sukces?

Przeczytalam ........autorko, zbieram sie z podlogi.Nic nie wniose do tematu, bo mi sie styki spalily.Zal mi.........Twojego meza-bo zyje w nieswiadomosci.

15 Ostatnio edytowany przez SM78 (2014-07-31 17:34:01)

Jeżeli to prawda, a nie trollowanie, to masakra jakaś. Kobieto, ogarnij się. Później się dziwić, że w telewizji opowiadają, jak ktoś morduje rodzinę i popełnia samobójstwo i nikt nie wie czemu. Przecież to taka porządna rodzina była.

Edit:
i jak pisze Lancacter, jeżeli to tak bardzo lubisz z innymi mężczyznami robić, to pomyśl bardziej i zacznij na tym zarabiać. Takie jajko niespodzianka, dwa w jednym i przyjemne i pożyteczne.

16

Tia... bujać to my, a nie nas...

17

Ja ma pytanie a co ty byś poczuła jak by mąż cię zdradzał z twoja siostra co? Ciekawi mnie fakt że o tym nie pomyślałaś a tak ponoć bardzo kochasz męża co?

18

Mhjh333, autorka nic juz nie czuje. Spi bo juz po dwudziestej.

19

Może męża do trójkąta wciągnijcie? Jazda na dwa baty to dopiero będzie odlot!

20

Zaproś jeszcze teścia.

21

Rzygać mi się chce.

Sądzę że to prowokacja, ale jednocześnie wiem że są takie przypadki i na myśl o czymś takim zwyczajnie robi mi się niedobrze.

22

łyknęliście to jak młode pelikany big_smile

23 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2014-08-01 13:51:46)

madzia789031 napisał/a:

jesteś podłą s................ Męża brat jeszcze gorszy może specjalnie sprowokował Ciebie bo chciał Ciebie sprawdzić żal mi was . Chcesz to zakończyć to po co zaczynaliście ten chory układ , wiesz co mąż i jego zona powinni Was wywalić  z swojego życia to może wtedy docenisz swojego męża .  Powiedz bo teraz się nie udzielasz a gdyby mąż tak zdradzał  Ciebie z Twoją siorą poczuj się  co wtedy byś czuła . ok nie oceniam i nie atakuje więcej dość tu inni to robią nikt nie jest idealny bo Ja też nie ale opamiętaj się .

24

Najgorsze, że są takie baby. Naprawdę kurcze są.
I faceci zresztą też.
Do odstrzału z takimi...

25

Nie piszcie, że to tylko moja wina. Wiem, że zrobiłam źle ale nie osądzajcie mnie. Mnie i brata mojego męża nic nie łączy spotykamy się tylko dwa razy w miesiącu żeby się odstresować od życia codziennego i żeby się zrelaksować.

26

madzia789031 napisał/a:

Nie piszcie, że to tylko moja wina. Wiem, że zrobiłam źle ale nie osądzajcie mnie. Mnie i brata mojego męża nic nie łączy spotykamy się tylko dwa razy w miesiącu żeby się odstresować od życia codziennego i żeby się zrelaksować.

No fakt, sex pozamałżeński to nic big_smile

27

A powiedz szczerze tak całkiem serio umiałabyś zaakceptować męża i twoją siostrę ?! O chyba nie więc postaw się na tym miejscu może zrozumiesz coś....

28 Ostatnio edytowany przez eldob (2014-08-01 14:13:56)

madzia789031 napisał/a:

Aaaa to zmienia postać rzeczy!
Do trzech razy w miesiącu się nie liczy! big_smile

Poza tym "żarcikiem", jeśli Cię relaksuje i pozbawia stresu zdradzanie męża i niszczenie dwóch rodzin naraz to po co do nas piszesz?
Dno totalne!
Jesteś najgorszym rodzajem kobiety, serio smile. Baw się dobrze i pamiętaj, że karma istnieje. Jak się wyda (a się wyda!) to zostaniecie sami i Wam zbrzydnie to Wasze bzykanko na odskocznię od życiowych problemów.
Przepraszam, ale takie rzeczy normalnie wzbudzają we mnie agresję...

29

madzia789031 napisał/a:

no super czyta się takie teksty - rozrywka za darmo ...

30

Nie mam siostry i nie muszę tego sobie wyobrażać.

31

madzia789031 napisał/a:

Mnie i brata mojego męża nic nie łączy spotykamy się tylko dwa razy w miesiącu żeby się odstresować od życia codziennego i żeby się zrelaksować.

Ha,ha..... darmowy resort SPA:-))

32

Ale po co pytasz skoro sama nie widzisz nic zlego w tym co robisz.

Sprawa wyglada tak: twoj maz ma w rodzinie 2 k......Ciebie i brata. Spotykacie sie 2 razy w miesiacu na relaks i odstresowanie. Rozumien wiec ze seks z mezem to obowiazek dla ciebie.
Nie widzisz problemu w krzywdzeniu dwoch rodzin.

Rozwiedz sie, daj mezowi szanse na ulozenie sobie zycia z Kims wartosciowym, a ty tak jak bylo napisane wczesniej zaloz dzialalnosc. Patologia na 100%

33

Madzia... No dla mnie jestes bomba big_smile

34

madzia789031 napisał/a:

Jak to nic nie łączy , a sex ? Przecież to kiedyś się wyda .

35

madzia789031 napisał/a:

To w takim razie jesteś egoistyczna s.........................

A w Wigilię przy wspólnym stole z żonką szwagra -opłateczek, picie z dziubków, itp, itd...

Jak można tak żyć?

37

madzia789031 napisał/a:

Ale są jeszcze inne piękne  kobiety i wcale się nie zdziwię , jak mąż zrobi WET za WET .

38

madzia789031 napisał/a:

Spokojnie mąż też się Tobą zadowoli ble , ble fujjjjjjjjjjjjj

39

statystyczna_polka napisał/a:

A w Wigilię przy wspólnym stole z żonką szwagra -opłateczek, picie z dziubków, itp, itd...

Jak można tak żyć?

o kochana do Wigilii dawno ją zmieni na inna , kto zdradzi raz zrobi to drugi i kolejny... Tylko Wigilia jest w rodzinie co roku a rodzina się nie zmienia chyba , że  się zainteresowani dowiedzą i pewnie na samym końcu jak to zazwyczaj bywa...

40

Z początku było trudno z tym żyć, nie mogłam spojrzeć w oczy mężowi i żonie szwagra. Ale z czasem jakoś do tego przywykłam. Dodam że romans trwa 3 miesiące.

41

madzia789031 napisał/a:

Z początku było trudno z tym żyć, nie mogłam spojrzeć w oczy mężowi i żonie szwagra. Ale z czasem jakoś do tego przywykłam. Dodam że romans trwa 3 miesiące.

Nie mnie oceniać Ciebie takich kobiet jest wiele i mężczyzn tylko o tym nie mówią a Ty zrobiłaś ten krok i otwarłaś się przed forum to też dobrze , ale teraz pomyśl o swoim mężu ? Masz dzieci albo jego brat ? Ile macie lat ?

42

Ja mam córkę a szwagier ma dwójkę dzieci. Ja mam 26 lat a szwagier 30.

43

madzia789031 napisał/a:

Ale z czasem jakoś do tego przywykłam.

hahahaha

44

Czego w ogóle od nas oczekujesz?
Że Cię pogłaszczemy i powiemy "pewnie Ci ciężko"?

45

Oczekuję podpowiedzi jak dalej postąpić? Jak mam zakończyć ten romans?

46

Po prostu zakończyć, ja nie wiem co mamy podać instrukcję? Powinnaś również zakończyć małżeńśtwo, bo mi się wydaje, że nie do końca sobie zdajesz sprawę jak skrzywdziłaś męża.

47

A czy odejście sprawi że maż dojdzie do siebie ?
Szczególnie bez przyznania się które jest niczym innym niż zwymiotowaniem na niego i przerzuceniem sumienia. Sytuacja więc jest kiepska.

48

Z jednej strony chciałabym powiedzieć mężowi o tym wszystkim ale nie chcę żeby on przez to cierpiał

49

Spotkajcie sie we trojke-Ty, malzonek i brat/kochanek.Powiedz szwagrowi, ze bylo milo, ale to juz koniec.Mezowi nic juz mowic nie bedziesz musiala.Panowie zadecyduja...........albo bedzie obijanie pyska, albo zgodnie dojda do wniosku, ze z Ciebie  zwykla.............(tu zostawiam pole wyobrazni)....i po zawodach.

50

Ja mam lepszy sposób na zakończenie tego. Podaj mi nr tel. do męża big_smile

51

Szalej dziewczyno!
Brat zaliczony to czas na ojca męża.
A co?
Jak się bawić to na całego big_smile
Albo lepiej, bierz kieckę i wpadnij na "herbatkę" do sąsiada, niech sąsiad wie że może liczyć na "dobre" towarzystwo big_smile

52

Współczuję nieświadomemu raczej mężowi żony i brata.... Jakbym ja się o czymś takim dowiedziała, to z obojgiem nie chciałabym mieć nic wspólnego. To dla mnie dno moralne, i nie ma znaczenia czy rodzina czy nie, brak sentymentów jakby moja siostra coś takiego zrobiła. A Twój mąż nie martw się może sobie inną przygruchać, mało pięknych kobiet? Wydaje Ci się, że jesteś taka cwana i będziesz rolowała męża, a Wy się tylko "relaksujecie", to jest obrzydliwe na maksa...

53

To ludzie bez zasad moralnych. Nie wiem jak można takie obrzydliwości robić. A teks, że nie ma siostry to nie musi sobie wyobrażać. O.o ułomność.

54

madzia789031 napisał/a:

(..) Ja go odepchnełam i powiedziałam mu, że mam męża i nie mogę tego zrobić.

Haha tak jakby nie wiedział tongue

55

anjaa napisał/a:
madzia789031 napisał/a:

(..) Ja go odepchnełam i powiedziałam mu, że mam męża i nie mogę tego zrobić.

Haha tak jakby nie wiedział tongue

big_smile dziwnie to zabrzmiało fakt. Jak opowiadanie z jakiegos romansidła. Może faktycznie to prowokacja? O.o

56

Z bardzo słabego romansidła. tongue

57

Przecież wiadomo że to trolling. tongue

58 Ostatnio edytowany przez flores18261 (2014-08-01 20:15:37)

madzia789031 napisał/a:

Ja mam córkę a szwagier ma dwójkę dzieci. Ja mam 26 lat a szwagier 30.

Jesteś nie dojrzała emocjonalnie dziewczyno i Ty masz dziecko , jacy ludzie są dziwni i śmieszni naprawdę nic tylko brawo  i jeszcze raz brawo. To , że Ty mówisz odepchnęłaś go to za słabo Ci to wyszło bo inna dała by mu w pysk i inaczej to by wyszło a Ty widocznie sama też tego chciałaś i teraz to nawet Ci się podoba bo nie wierzę , że nie...

59 Ostatnio edytowany przez witchmoth (2014-08-01 21:58:53)

Bo ona krzyczała ,,oh nieee, przecież ja mam męża!'' i w tym samym czasie rozpinała sobie stanik... ,,oh tak nie wolno! spłonę w piekle, zdejmujże te majtki!''

60

witchmoth napisał/a:

Bo ona krzyczała ,,oh nieee, przecież ja mam męża!'' i w tym samym czasie rozpinała sobie stanik... ,,oh tak nie wolno! spłonę w piekle, zdejmujże te majtki!''

ehhh ale Wy kobiety macie wyobraźnię big_smile
Czym więcej wpisów i opinii, też stwierdzam, że to troll smile

61

pytasz jak zakończysz romans? a kto ci powiedział jak zacząć?:)

Posty [ 62 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada męża z jego bratem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024