Rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Rozstanie

Cześć dziewczyny , jestem tu nowa , będę się starała wam pomóc ale teraz ja bardzo potrzebuję pomocy.
Jestem po rozstaniu .. Byłam z facetem prawie rok , bardzo się w nim zakochałam.. I nie wiedziałam życia poza nim przez to też straciłam znajomych . Na początku jak w każdym związku było bardzo dobrze .Potem oczywiście zaczynały się kłótnię ale to jak w każdym związku i potem zaczynało być strasznie .. Zaczął wgl mnie nie szanować, odzywać się jak do koleżanki , głupie teksty . To trwało 2 miesiące , To był taki kryzys . Tak mogłabym to nazwać , po jakimś czasie zobaczył, że strasznie cierpię i zaczął się zmieniać . No i dłuższy czas było wszystko dobrze, nawet bardzo. Potem była taka sytuacja, że musiał wyjechać do rodziny i nie było go 4 dni. Pierwsze 3 dni siedziałam w domu, a ostatniego wyszłam z bratem do miasta aby zakupić facetowi zegarek którego a bardzo pragnął . Wrócił i było wszystko dobrze . Spędziliśmy ze sobą pięć dni, ponieważ 6 wyjeżdżał znowu ale na 10 dni . Miałam przykrą sytuację bo napadło na mnie 3 facetów w tym jeden mnie uderzył . Wspomnę o tym bo to też ma do rzeczy .. Napisałam facetowi to ale on na początku mi nie uwierzył gdy wysłałam mu zdjęcia DOPIERO uwierzył . Okej.. Następny dzień . Siedziałam sama i bardzo wystraszona w domu . I nagle dostałam smsa o faceta . Z JAKIMI CHŁOPAKAMI CHODZIŁAŚ PO MIEŚCIE GDY JA BYŁAM U RODZINY . Strasznie zaskoczył mnie ten smses, ponieważ jak napisałam nie wychodziłam nigdzie tylko ostatniego dnia. Napisałam, że to nie prawda.  Ale on mi nie wierzył . Napisał, że z tym pobiciem eż zapewne kłamałam i , że mi nie wierzy . Potem dowiedziałam się , że to jego ciotka powiedziała a urodzinach rodzinnych . W innym  miejscu były t urodziny go tam nie było . Ogólnie jego rodzice strasznie mnie nie lubili . Byli przeciwko związkowi . Wczoraj napisał , że sobie wszystko przemyślał i , że to koniec. Jestem strasznie załamana i nie wiem co ze sobą zrobić .. Płaczę .. Tęsknie . Nie będę pisała smsów bo nie chcę się ośmieszyć .. Nie wiem co zrobić .. Zwłaszcza , że tyle mi obiecywał i miałam tylko go ..
POMOCY DZIEWCZYNY ! sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie

Nie martw się. Zaraz wrzesień, wrócisz do gimnazjum, do koleżanek i mroki wakacji odejdą w niepamięć.

3

W MiniMini Plus same powtorki i nudzi sie co?

4

Myśle że dopiero teraz twój chłopak zaczyna pokazywać swoją prawdziwą twarz,i bardzo żle cie potraktował bo zamiast cie wspierać i martwić sie czy nic ci sie poważnego nie stało to on zarzucił ci kłamstwo, a teraz po tym jak ci naobiecywał to jak gdyby nigdy nic chce sie rozstać,świadczy to o tym że albo nie dojrzał jeszcze do związku albo ma kogoś na boku a to że ci nie wierzył to był tylko pretekst by sie wymiksować z tego związku,zresztą jak ci to nie daje spokoju to poproś go o poważną rozmowe dlaczego chce to zrobić i czy kogoś ma.

5

Lara200 dziekuje za wsparcie.
Bardzo chcialam z nim porozmawiac ale on nawet nie chce sie ze mna spotkac..

Ehh. No pamietam te czasy z gimnazjum smile

6

Wika04 napisał/a:

Lara200 dziekuje za wsparcie.
Bardzo chcialam z nim porozmawiac ale on nawet nie chce sie ze mna spotkac..

Ehh. No pamietam te czasy z gimnazjum smile

To Ty tak na serio? o.O

7

Nie rozumiem..

8

Jak Ci tu Serce powiedziec najczulej..... Twoj post - mowiac delikatnie - wiarygodnoscia nie grzeszy. Ty kumatoscia - rowniez.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024