facet i komórka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: facet i komórka

Ano właśnie, pytanie jak w temacie. Co sądzicie o facecie, który zawsze musi mieć przy sobie komórkę. Wstaje w niedziele i od razu po nią sięga by nosić przy sobie, na wakacjach nieco mnie ale w podobnym stylu.
Wytłumaczenie faceta: ma firmę i stale dzwonią klienci, musi być pod telefonem bo jest właścicielem. Na pytanie o niedziele odpowiadał: przyzwyczajenie.

A teraz do kobiet:
1. co zrobiłybyście w takiej sytuacji?
2. czy macie swobodny dostęp do komórek swoich mężczyzn? czy z tego korzystacie jeśli tak?

Dla mnie wygląda to tak:
komórka (moja) sobie leży gdziekolwiek i choć sama uważam, że bez pytania nie należy w niej gmerać to nie mam nic do ukrycia więc jej nie strzegę jak oka w głowie. Sama, nawet jeśli mogłam, nigdy nie przejrzałam komórki eksa. To dla mnie jak naruszenie prywatności korespondencji. A może powinnam i teraz miałabym dowody 'czarno na białym' ;-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet i komórka

Mój facet, kiedy zaczęłam dobierać się do jego pilnie strzeżonej komórki zorganizował sobie drugą. Ta pierwsza wtedy była "czysta", a moja czujność została uśpiona na jakiś czas ;-(

3

Mój mąż strzegł komórki jak oka w głowie, zazwyczaj także miał ją wyciszoną i co się okazało, że doszło do zdrady, na pewno emocjonalnej a czy fizycznej tez nie, tego nie wiem. Uważał, że to jego prywatność. Prywatność, więc ja kim jestem jako żona?

Nie wiem jakie są relacje między Wami ale powiedz, żeby pokazał co robi, w takim momencie, żeby nie zdążył niczego usunąć, z zaskoczenia.

4

88smtna1 napisał/a:

Nie wiem jakie są relacje między Wami ale powiedz, żeby pokazał co robi, w takim momencie, żeby nie zdążył niczego usunąć, z zaskoczenia.

W moim przypadku to już przeszłość. Niedaleka ale jednak. Zapytałam by dowiedzieć się jak jest/było u Was, innych Kobiet czy może ja po prostu przesadzałam.
Nie sprawdziłam mu nigdy komórki, dość szybko przestałam o niej mówić, a kiedy przestaję pytać i mówić to wiem, że moje odejście pozostaje kwestią czasu. I tak tez było w tym przypadku.
Po odejściu, z perspektywy czasu wszystko mi się ułożyło, niczym puzzle.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024