Rybnik ,śląsk poznajmy się - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Rybnik ,śląsk poznajmy się

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez smutna66 (2014-07-22 21:24:28)

Temat: Rybnik ,śląsk poznajmy się

hejka wszystkim poznam nowe znajomości

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rybnik ,śląsk poznajmy się

Witam, jestem z okolic Żor (23 lata):) Dlaczego 'smutna'?

3

Hej. Ja tez Ślask-Raciborz smile
Własnie,czemu smutna ?

4 Ostatnio edytowany przez smutna66 (2014-07-24 12:47:07)

dziękuje za odp.smutna przez faceta w głównej mierze i nie tylko

5 Ostatnio edytowany przez smutna66 (2014-07-24 13:40:39)

w sumie powinnam napisać samotna ale raczej to moja wina bo zawsze byłam osobą nieśmiałą i bałam się trochę ludzi w szkole były koleżanki ale kontakt się urwał albo mają już własne życie ,czuje się samotna.Nawet nie mam iść z kimś na piwo itp a jestem młoda jeszcze ale niestety zaprzepaściłam tzn.uzależniłam się od koleżanki tzn. przyjaciółki można powiedzieć byłam na każde jej zawołanie mieszkaliśmy w tym samym bloku,nie wiem może mi było wygodniej  ale ma już własne życie za kilka dni wychodzi za maż za faceta którego poznała 3 miesiące temu to chore,w pracy koleżanki z roboty starsze od mnie około 10lat też z wlasnym życiem rodzinym i z kim tu iść ,moje życie towarzyskie legło w gruzach a sory jest jedna koleżanka z czerwionki z szkoły z która chodze raz na ruski rok na dyski ale czuje się tak jak bym ją wykorzystywała bo napisałam do niej gdy kolezanka która,wychodzi za mąż wyprowadziła sie z blokow przepraszam że pisze chaotycznie i z błędami

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-07-26 22:48:47)

Kolezanko stracilas jedyna ci bliskoa osobe dam ci tez rade we moim zyciu tez jest duzo sie zmienilo moj kolega wczoraj powiedzial ze sie chajta i tez czuje samotnie tak samo jak ty jest mariusz ze okolicy orzesza mozemy sie poznac pogadac co ty na to podaje do ciebie numeru gadu spam odpisz czekam

7

facetów mam dość bez urazy

8

Ja rowniez ze śląska wink

9

naiwna92 napisał/a:

Ja rowniez ze śląska wink

Miło mi :)a dokładnie ?

Posty [ 10 ]