Hej jestem Anka z Wawy
Mam 26 lat, witam wszystkich !!! Mam nadzieję, ze z Wawy jest nas więcej ?
a taka wariatka z wroclawia sie klania nisko i unizenie, zeby poznac nowe srodowisko fajnych kobitek:))witajcie kobiety, sorry netkobiety;)
rozumiem ze laczy nas siec...a moze nic porozumienia???to byl joke:D czolem!!!
Witam Panie z Warszawy miasta, ktore stanie sie moim nowym domem od 15stego wrzesnia tego roku. Mam nadzieje ze Warszawa jest bardziej przyjazna niz komunikacja w tym wlasnie miescie i przyjmnie mnie pod swoje skrzydelka ![]()
Witajcie, jestem pół Polką- pół Francuzką, moj ojciec pochodzi z Francji,rok temu skończyłam studia, pozdrawiam Was!!!
Witam. Ja też mam na imię Anka i w tym roku będą moje 26 urodziny ![]()
Witam
Ja rowniez jestem z Warszawy,a na forum dopiero od paru dni:-)
To miasto moze byc przyjazne choc bywa,ze trudno je polubic.Ja probuje z przerwa od 7 lat i wlasciwie dopiero teraz zaczyna mi sie to udawac...Moze to przez moja sentymentalna nature,ktora ciagle teskni za czyms innym,mniej halasliwym i zagonionym.Ale w koncu dom to przede wszystkim ludzie, a z miejscem przy odrobinie dobrej woli mozna sie chociaz zaprzyjaznic:-)
a ja sie zastanawiam nad przeprowadzka z kraka do wawy (powód - praca) Co sadzicie o mieszkaniu w wawie ? Kraków jest sliczny i taki "swojski" wawa mnie troche odstrasza ... ale z powodu pracy(i pieniązków) moze bede musiala zmienic miejsce zamieszkania ...
Witajcie, ja też nie jestem rodowitą warszawianką, ale polubiłam to miasto:) W końcu byłąm zmuszona, a praca mnie tu przygnała:) A teraz na nią narzekam!
9 2010-08-07 18:12:14 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2010-08-07 19:29:56)
Witam!
Jestem nową użytkowniczką tego portalu, mam na imię Aśka, mam 32 lata i jestem z Warszawy.Pozdrawiam wszystkie koleżanki ![]()
Cześć Wszystkim ![]()
W Wawie od małego, na forum dziesięć minut. Mam nadzieję, że znajdę tu pokrewne dusze
Pzdr.
krakowianka Kraków rzeczywiście urzeka ale Wawa jeśli dobrze się rozejrzysz, również
Ludzie czasem potrafią być okropni, ale przecież nie musisz się z wszystkimi przyjaźnić
Pzdr.
Czesc ![]()
Co do Warszawy,lubie to miasto , ale jest czasem dosc wkurzajace ![]()
12 2011-06-22 19:37:07 Ostatnio edytowany przez Shanty (2011-06-22 19:43:43)
jestem spod Warszawy, ale blisko, jakieś 40-50 min pociągiem (tym lepszym )
jednak w tym mieście jestem...za często ![]()
racja, czasem wkurza !
hej:) ja często bywam w Warszawie, być może kiedyś zapukam do waszego domku - gdyż jestem ankieterką właśnie w Warszawie, przeprowadzam ankiety na temat środków kosmetycznych hihi - zamykajcie drzwi:)
U mnie na szczescie jest domofon i tzw "dyzurka" , ktora pelni role ochrony haha
( ze w niej siedza emeryci,to mniejsza o to
) , wiec nie wejdziesz
haha zart.
Hej
Ja blisko Warszawy - około 20 km. Jesli organizowałybyście jakieś spotkanko , to ja chętnie ![]()
Ja tez chetnie , a moge wiedziec truskaweczka19 z jakiego jestes miasta?;)
Miło, że pytasz. Z Pruszkowa , a Ty?
Ja jestem z woj . podlaskiego , ale od 2 lat mieszkam w W-wie , dokladnie na Brodnie ![]()
A w Pruszkowie mam znajoma ![]()
Nieźle, mój chłopak kiedyś tam mieszkał ![]()
Na Brodnie nie jest zle , a Ty pewnie w W studiujesz?(o ile studiujesz
) Troche zaskoczona jestem,ze mieszkasz kolo W. ![]()
Na Brodnie nie jest zle , a Ty pewnie w W studiujesz?(o ile studiujesz
) Troche zaskoczona jestem,ze mieszkasz kolo W.
tak w Warszawie, na Bielanach studiuję ![]()
a ja do Wawy mam ok. 150 km xD tez nie tak daleko
czasami tam zagladam ![]()
może powinnam założyc wątek kto jest z Łodzi i okolic
:D:D:D
Śląsk juz był teraz Wawa a Łodzi nie widzialam ;[ hehe
Na forum istnieje netkafejka dla mieszkańców Warszawy i jest tu http://www.netkobiety.pl/t3335.html . Proszę o przeniesienie się do tamtego wątku, ponieważ ów wątek jest" bardziej rozwinięty".
karolinuss istnieje też netkafejka dla mieszkańców Łodzi http://www.netkobiety.pl/t8954.html