Dziewczyny z Warszawy - poznajmy się - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dziewczyny z Warszawy - poznajmy się

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: Dziewczyny z Warszawy - poznajmy się

Hej jestem Anka z Wawy smile Mam 26 lat, witam wszystkich !!! Mam nadzieję, ze z Wawy jest nas więcej ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyny z Warszawy - poznajmy się

a taka wariatka z wroclawia sie klania nisko i unizenie, zeby poznac nowe srodowisko fajnych kobitek:))witajcie kobiety, sorry netkobiety;)
rozumiem ze laczy nas siec...a moze nic porozumienia???to byl joke:D czolem!!!

3

Witam Panie z Warszawy miasta, ktore stanie sie moim nowym domem od 15stego wrzesnia tego roku. Mam nadzieje ze Warszawa jest bardziej przyjazna niz komunikacja w tym wlasnie miescie i przyjmnie mnie pod swoje skrzydelka wink

4

Witajcie, jestem pół Polką- pół Francuzką, moj ojciec pochodzi z Francji,rok temu skończyłam studia, pozdrawiam  Was!!!

5

Witam. Ja też mam na imię Anka i w tym roku będą moje 26 urodziny smile

6

Witam
Ja rowniez jestem z Warszawy,a na forum dopiero od paru dni:-)
To miasto moze byc przyjazne choc bywa,ze trudno je polubic.Ja probuje z przerwa od 7 lat i wlasciwie dopiero teraz zaczyna mi sie to udawac...Moze to przez moja sentymentalna nature,ktora ciagle teskni za czyms innym,mniej halasliwym i zagonionym.Ale w koncu dom to przede wszystkim ludzie, a z miejscem przy odrobinie dobrej woli mozna sie chociaz zaprzyjaznic:-)

7

a ja sie zastanawiam nad przeprowadzka z kraka do wawy (powód - praca) Co sadzicie o mieszkaniu w wawie ? Kraków jest sliczny i taki "swojski" wawa mnie troche odstrasza ... ale z powodu pracy(i pieniązków) moze bede musiala zmienic miejsce zamieszkania ...

8

Witajcie,  ja też nie jestem rodowitą warszawianką, ale polubiłam to miasto:) W końcu byłąm zmuszona, a praca mnie tu przygnała:) A teraz na nią narzekam!

9 Ostatnio edytowany przez iskierka77 (2010-08-07 19:29:56)

Witam!

Jestem nową użytkowniczką tego portalu, mam na imię Aśka, mam 32 lata i jestem z Warszawy.Pozdrawiam wszystkie koleżanki wink

10

Cześć Wszystkim smile

W Wawie od małego, na forum dziesięć minut. Mam nadzieję, że znajdę tu pokrewne dusze wink Pzdr. 

krakowianka Kraków rzeczywiście urzeka ale Wawa jeśli dobrze się rozejrzysz, również smile Ludzie czasem potrafią być okropni, ale przecież nie musisz się z wszystkimi przyjaźnić smile Pzdr.

11

Czesc wink
Co do Warszawy,lubie to miasto , ale jest czasem dosc wkurzajace big_smile

12 Ostatnio edytowany przez Shanty (2011-06-22 19:43:43)

jestem spod Warszawy, ale blisko, jakieś 40-50 min pociągiem (tym lepszym )
jednak w tym mieście jestem...za często smile
racja, czasem wkurza !

13

hej:) ja często bywam w Warszawie, być może kiedyś zapukam do waszego domku - gdyż jestem ankieterką właśnie w Warszawie, przeprowadzam ankiety na temat środków kosmetycznych hihi - zamykajcie drzwi:)

14

U mnie na szczescie jest domofon i tzw "dyzurka" , ktora pelni role ochrony haha big_smile ( ze w niej siedza emeryci,to mniejsza o to big_smile) , wiec nie wejdziesz big_smile haha zart.

15

Hej smile Ja blisko Warszawy - około 20 km. Jesli organizowałybyście jakieś spotkanko , to ja chętnie smile

16

Ja tez chetnie , a moge wiedziec truskaweczka19 z jakiego jestes miasta?;)

17

Miło, że pytasz. Z Pruszkowa , a Ty?

18

Ja jestem z woj . podlaskiego , ale od 2 lat mieszkam w W-wie , dokladnie na Brodnie wink
A w Pruszkowie mam znajoma wink

19

Nieźle, mój chłopak kiedyś tam mieszkał wink

20

Na Brodnie nie jest zle , a Ty pewnie w W studiujesz?(o ile studiujesz tongue) Troche zaskoczona jestem,ze mieszkasz kolo W. tongue

21

fammefatale napisał/a:

Na Brodnie nie jest zle , a Ty pewnie w W studiujesz?(o ile studiujesz tongue) Troche zaskoczona jestem,ze mieszkasz kolo W. tongue

tak w Warszawie, na Bielanach studiuję smile

22

a ja do Wawy mam ok. 150 km xD tez nie tak daleko big_smile czasami tam zagladam big_smile

może powinnam założyc wątek kto jest z Łodzi i okolic big_smile:D:D:D

Śląsk juz był teraz Wawa a Łodzi nie widzialam ;[ hehe

23

Na forum istnieje netkafejka dla mieszkańców Warszawy i jest tu http://www.netkobiety.pl/t3335.html . Proszę o przeniesienie się do tamtego wątku, ponieważ ów wątek  jest" bardziej rozwinięty".
karolinuss istnieje też netkafejka dla mieszkańców Łodzi http://www.netkobiety.pl/t8954.html

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Dziewczyny z Warszawy - poznajmy się

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024