rozwód - odwołanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozwód - odwołanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: rozwód - odwołanie?

Początkiem marca dostałem rozwód, jednak moja była żona złożyła apelacje, kompletnie nie wiem jakim cudem sąd ją przyjął gdyż została ona złożona po terminie, w każdym razie zastanawia mnie jedna rzecz, wyrok: wina obopólna, moja wina: mam nową kobietę, jej wina: awanturniczość, charakter trudny do współżycia, jej rodzina zeznawała na moją korzyść, nawet jej własna matka, nie chce jej tu oczerniać ale uwierzcie mi, ta kobieta doprowadziła mnie do depresji, i tylko dzięki mojej nowej kobiecie powoli z tego wychodzę... mam nadzieje, że nie zostanę tutaj zlinczowany... do sedna: powiedzcie mi czy sąd w tej sytuacji jakoś może zmienić wyrok? Mój mecenas mówi że to nie możliwe bo ona nie oczyści się tak jakby z zarzutów skoro jej cała rodzina zeznawała przeciwko niej, więc zastanawiam się po co ta apelacja - wiem, że ona chce się na mnie mścić- taki typ, ale dlaczego jej mecenaska odrazu jej nie powiedziała że to bez sensu? (czyżby kasa?)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozwód - odwołanie?

Z tego co mi sie wydaje, nie jest o forum prawne. Odpowiedziałeś sobie w sumie sam na pytanie, choć prawnikiem nie jestem, jezeli cała jej rodzina zeznawała przeciwko niej, jakie ma szanse? Dodatkowo masz oparcie prawne w tym, ze jest na to nikłe lub zerowe prawdopodobieństwo.

3

Masz inna. jelsi przed rozwodem miales inna. To niestety moze Ona wygrac

4

Neszka napisał/a:

Masz inna. jelsi przed rozwodem miales inna. To niestety moze Ona wygrac

Prawo i Porady przenieś tam Swój post .

5

Żona pewnie złożyła apelacje z racji rozwodu gdzie dwie strony są winne...skoro to ty byłeś winien ma szanse na zmiane wyroku.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » rozwód - odwołanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024