rok temu zawalił mi się świat, przypadkiem dowiedziałam się o zdradzie mojego męża z kobietą z portalu erotycznego a kilka dni potem wylądowałam w stanie krytycznym na oddziale neurochirurgi z pękniętym tętniakiem mózgu.wyszłam z tego z niewielkim uszczerbkiem na zdrowiu który po rehabilitacji ustąpił a mąż sama nie wiem .był najwspanialszym opiekunem i przez cały ten czas bardzo się stara ,ale to nie jest to .ktoś gdzieś dał mi szansę bym była tutaj więc może ja powinnam też dać taką szanse . to trudne.
Sama nie wiem czy potrafiłabym wybaczyć partnerowi zdrade, byłoby ciężko ale wiem, że pewnie bym próbowała... może Ty też spróbuj? Daj mu tą jedną jedyną szanse, jeżeli go kochasz... porozmawiajcie szczerze o związku...
już nie raz rozmawialiśmy ,to ponoć był błąd ,wiem że nie udawał gdy byłam chora ,ponoć wtedy dopiero zrozumiał co może stracić.widzę że chciałby to wszystko naprawić.ale nie ufam już i nie wiem czy zaufam
No tak po zdradzie, mam wrażenie że zaufanie jest wprost nie do odbudowania.. ale jak to mówią czas leczy rany... jednakże powiedziałabym mu, że będzie musiał się sporo napracować żeby je odbudować (jeśli się będzie dało)... możesz także nie robić nic, pozwolić życiu toczyć się dalej, niech on jest przy Tobie, niech się stara, domyślam się że potrzebujesz teraz wsparcia... i po jakimś czasie sama zobaczysz czy jesteś w stanie dalej kontynuować z nim związek czy nie...
jest cały czas obok i czeka na moją decyzje ,muszę się przyznać że więcej teraz rozmawiamy że gdyby nie zdrada to byłby to dobry związek
nie podejmuje teraz decyzji dajcie sobie czas... bo tak naprawdę o rozstaniu możesz zadecydować zawsze, ale po takim okresie, jakimś czasie będziesz tego pewna i nie będziesz żałować jeśli do tego dojdzie...
wiem kiedyś zaufałam i zakochałam się we wspaniałym człowieku , ale teraz nie wiem czy on się zagubił jak każdemu z nas się zdarza czy ja się pomyliłam.
Spytałaś go dlaczego znalazł się na erotycznym portalu? Wiesz jak to działa?
Ta wiedza może Cię boleć.
tak byłam jego pierwszą partnerką ,ponoć był ciekaw jak to jest z inna kobietą