Witam, dzisiaj zrobiłam sobie badania beta-hcg, ale oczywiście ja z głowa w chmurach podałam złą datę miesiączki
pomyliłam się aż o 12 dni. Czy to będzie miało wpływ na badanie? Jestem pewna, że do zapłodnienia doszło przed tą miesiączką, znam nawet dokładną datę. Proszę o pomoc ![]()
A to date sie podaje? Ja poszlam zrobilam i dostalam wynik
Ogolnie bez wzgledu na date test wykazuje obecnosc hormonu ktore wytwarza sie po zaplodnieniu a jego poziom wyznacza tydzien w ktorym jestes wiec data ma tu nie wiele wspolnego
Chyba ze kochalas sie wieczorem a rano poszlas zrobic test ![]()
Nie no co Ty i wielkie dzięki bo szukałam wszędzie w internecie i nie spotkałam się z takim przypadkiem, że ktos nie podał daty albo że złą datę
od razu mi lżej
już się nie moge doczekać wyniku ![]()
To trzymam kciuki zeby sie udalo ![]()
Lepiej kciuków nie trzymać
Mam tylko 20 lat
Wiadomo, jeżeli test będzie pozytywny to nic nie poradzisz to są konsekwencje współżycia i pokocham to maleństwo (mam odpowiedzialnego faceta) ![]()
To ja nie trzymam ![]()
Pierwszy raz się spotykam żeby przy badaniu beta hcg datę trzeba było podawac ![]()
Aha no to trzymam za negatyw...
Chociaz piszac to trzymajac na kolanach mojego 2 miesiecznego kluska to hmmm...
Co ma byc to bedzie napisz nam wynik koniecznie
Pinky chcesz koleżankę władowac w nieprzespane noce? ![]()
Ps. Ja też po cichu zacisnęłam kciuki ![]()
Ja narazie naleze do grona spiacego od 23 do 5.30 wiec jakby co kolezance zycze przespanych nocy hehehe
Hej Dziewczyny
Wynik <1.0 więc mamusią nie będą chociaż chyba w głębi duszy jest mi smutno, ale dzięki temu będę mogła spokojnie skończyć moje oba kierunku bo gdyby był dzidziuś musiałabym z czegoś zrezygnować
Jedyne co mnie martwi to to, że nie znikają objawy ciążowe czyli nudności, senność (na okrągło jestem zmęczona), częste wizyty w toalecie i jeszcze parę ale to raczej nie związane z ciążą ![]()