mała/wielka zmiana w telefonie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mała/wielka zmiana w telefonie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: mała/wielka zmiana w telefonie

Witam,
mam takie pytanko, może być dla niektorych hm... mało istotne.

Spotykacie się z chlopakiem, jesteście razem od 6 miesięcy itd

Pewnego dnia zmieniliście nazwy w telefonie na jakieś słodsze. i przez przypadek po kilku miesiącach zauważacie, ZMIANĘ u partnera na zwyczajne imię.
Byłoby Wam przykro, bo u mnie nie obyło się bez małej afery. Może zupełnie niepotrzebnie... a tłumaczenie to oczywiście: LEPIEJ ZNALEŹĆ.

Wygląda podejrzanie albo to ja jestem przewrażliwiona

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-06-16 21:03:02)

Odp: mała/wielka zmiana w telefonie

Jak z czegoś takiego robisz "afere" to ja współczuje Twojemu chłopakowi.

Przewrażliwiona to mało powiedziane. Problem rodem z przedszkola.

Ochłoń big_smile

3

Niskie poczucie własnej wartości objaw numer tysiąćpińćsetstodziewińćset.

4

Hm na starym telefonie mój facet miał mnie podpisaną pieszczotliwie, a jak brat mu oddał swój telefon to byłam podpisana jako "kobieta (moje imie) brata (imię mojego faceta) i to była mega zmiana. On nie zmienił tego wpisu w telefonie. Początkowo chciałam zapytać czy zmieni, ale po kilku dniach nic nie mówiłam i po prostu to olalam ^^ Jeśli jego zachowanie się nie zmienia wobec ciebie, a jest to tylko zmiana zapisu to chyba troszkę przesadzasz...

5

Majki napisał/a:

Jak z czegoś takiego robisz "afere" to ja współczuje Twojemu chłopakowi.

Przewrażliwiona to mało powiedziane. Problem rodem z przedszkola.

Ochłoń big_smile

Też współczuje Twojemu chłopakowi, widocznie nie ma z Tobą lekko. Pozdrawiam;)

6

Wolę nie myśleć co się dzieje gdy twój chłopak zmienia nr gg czy o zgrozo wymienia na nowy model komórki z możliwością robienia fotek. Zdrada jak nic.

A tak na poważnie, nic się nie stało, zmienił tylko nazwę ot co. Afera była zbędna.

7

ale mi teraz głupio, znowu afera o jakieś pierdoły na to wychodzi.

Fakt faktem, chyba to moja niska samoocena.

8 Ostatnio edytowany przez Jozefina (2014-06-16 21:57:09)

Nie do końca. Zmiana była czymś podyktowana. Może faktem że lubi Twoje imię, może tym że faktycznie łatwiej znaleźć a może tym że już nie jesteś niunia, dzibdzius czy inne słoneczko tylko Anka, Kaśka,Monika. Chociaż robienie awantury o to to przesada.
A faktycznie łatwiej znaleźć?

9

A może związek jest toskyczny z racji niskiej samooceny i dużo gorsze rzeczy sie w nim dzieją? Stąd czepianie o pierdoły? smile

10

To nie są pierdoły. Jeśli coś jest dla Ciebie ważne a on tego nie rozumie... Jeśli drobiazg mógłby poprawić Ci humor, to jaki mężczyzna się na ten drobiazg zdobędzie? Zakochany. A jaki uzna za głupotę? Niezakochany. Albo niedojrzały. Co na jedno wychodzi...

11

Przypomniała mi się podobna sytuacja, w której to mój facet "szczelił foszka", że nie mam go jako "Kochanie, Miś, Dziubasek, Kotek / tryliard innych pieszczotliwych cudeniek". Co zrobił?
Wziął mój telefon i wpisał się tak, jak chciał, bym miała go wpisanego big_smile Pośmialiśmy się oboje, nie powiem.

Autorko - w zachowaniu Twojego chłopaka nie ma nic złego. Będąc "po jego stronie barykady" jestem w stanie zrozumieć, dlaczego zapisał Cię w ten a nie inny sposób w swoim telefonie. Jeżeli między Wami wszystko gra, nie obawiałabym się niczego.

Ew. powiedz mu, że jesteś tak słodkim i cudownym dziewczęciem, że powinien uwzględnić to w nazwie przy Twoim numerze w jego telefonie tongue

12

może jest tokstyczne ale ze względu na mnie raczej.. potrafię zrobić aferę o spojrzenie się na inną laskę, gdzie wiadomo jak cycki odkryte 80% facetów spojrzy.. albo

jestem zazdrosna o to, że polubi zdjęcie lub też skomentuje jakiejś koleżanki itd

trochę dziecinada jak to piszę no ale tak jeest..

13

Mój facet ma mnie zapisaną po imieniu i nie robie mu zadnych klótni o to tak samo nie mówimy do siebie misiu czy inne słitaśne powiedzonka bo nie lubimy tego jedyne co to zdrabniamy imiona. A co do zazdrości o jakieś polubienie zdjęć na fb to jakas dziecinada z obu stron mi się wydaje, uhhh takie czasy:-P

14

Kiedyś, lata temu, jeszcze za szczeniackich czasów, siedzę sobie z koleżankami na piwku. Jedna z nich, swieżo zakochana, kładzie komórkę na stoliku.
Mija 15 minut i słychać dzwonek. Wszystkie oczywiście mimowolnie spoglądamy na telefon a tam na wyświetlaczu "Moje Słoneczko".
Poł popołudnia potem się z niej nabijałyśmy i na każdy dźwięk telefonu chóralnie wołałyśmy "Słoneczko dzwoni!"

Następnego dnia na wyświetlaczu pojawiło się "Wojtek".

15

Utkwiła mi pamięci sytuacja, gdy przyjaciółki telefon zadzwonił i wyświetliło się "pieseczek" big_smile
Tak... śmiechu było sporo, bo pieseczek miał 2 metry wzrostu i zdecydowanie pieseczkiem nie był wink długo jeszcze nie mógł pozbyć się tej ksywki i przy każdej okazji mieliśmy się z czego pośmiać (nawet teraz jeszcze się to czasem wspomina)

16

Ja dla kontrastu wspomnę, że mój były miał mnie w kontaktach zapisaną z imienia i nazwiska. I to jeszcze z poważną, oficjalną formą imienia wink Miał pewną formę zaburzeń obsesyjno-kompulsyjnych, bo zapisywał w ten sposób absolutnie wszystkich, łącznie z własną matką.

17

ja kiedyś byłam "maleństwo"... smile  i jak to interpretować?

18

być może  Twój facet nie lubi zdrobnień  i irytowało go że  jak dzwonisz wyswietla się jakiś przesłodzony opis i go zmieni , natomiast przy Tobie  dokonał  tego  wpisu aby zrobić Ci przyjemność  Swoją drogą kiedyś  moja partnerka zrobia mi awanture  że  swoja  exmałżonek  mam zapisaną jako Basia  według niej to świadczy że coś do niej jeszcze czuje  Z perspektywy czasu moge napisac  że już jest to "była" partnerka  i w telefonie nie ma po niej żadnego śladu.....

19

Przywiązywanie dużego znaczenia do wpisu w telefonie jest co najmniej dziwne, a robienie z tego powodu awantur... może to dobrze Tango, ze to już "była partnerka" a jeszcze lepiej, że nie ma po niej śladu

20

to jak jego koleżanka zadzwoni to Ty pewnie już rzucasz nożami w jego stronę...
Współczuję...na siłę szukasz problemów i chyba nie wiesz nic o prawdziwych problemach w związku...

21

Zadręczasz się głupotami tongue Moj chłopak miał mnie w telefonie wpisana imieniem i nazwiskiem big_smile jakoś nie szukałam w tym głębszego przesłania...to tylko głupia nazwa tongue Liczy sie to ile razy do ciebie dzwoni, ile razy chce sie z toba spotkac, po prostu to jak bardzo mu na tobie zalezy wink a nie jakies bzdurne nazwy. I szczerze? Osobiscie nienawidze tych sformułowań "Moj misiu" albo "Kochanie" jako nazwy kontaktów. Przeciez facet to ma być facet. Nie odbieraj mu męskości tandetnym "Misiem"

22

Coś ten przypadek mi mówi tongue
Jeden jedyny raz wzięłam telefon swojego faceta i zmieniłam siebie na "kotek", bo byłam zapisana po imieniu. Mówił tak do mnie kiedyś, poza tym kocham koty, co on dobrze wie. Stwierdziłam, że to nic złego. Kilka minut później skapnął się, że zmieniłam mu nazwę... a nnieeee... wróć... najpierw skapnął się, że grzebałam mu w telefonie! big_smile Nie grzebałam swoją drogą, tylko zmieniłam swoją nazwę. Był tym faktem nieco rozjuszony, ale mu po chwili przeszło.
Teraz uwaga. Spytał się, czemu "kotek". Było to dla mnie głupie pytanie, więc odpowiedziałam "bo tak do mnie mówiłeś". Zrobił głupią, niemądrą, zdziwioną minę i spytał poważnie "tak?"
To była dla mnie porażka big_smile To było jakieś pół roku temu. Do teraz ma "kotka" w telefonie, ale dalej mnie męczy myśl, że o tym zapomniał.

Szczerze? To nie powód do afery, ale mogłabym czuć się odrobinę... zepchnięta na normalność. Telefon to sprawa prywatna, ale ja zawsze czuję, że jak ktoś będzie lukał w jego telefon i zobaczy np. "marta" zamiast "słońce" to mnie trochę kręci, ale ciiii big_smile

Oolej to. Jeśli jest wobec Ciebie w porządku, to ok.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » mała/wielka zmiana w telefonie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024