Szukam osoby zainteresowanej wspólnym wyjazdem za granice do pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Szukam osoby zainteresowanej wspólnym wyjazdem za granice do pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Szukam osoby zainteresowanej wspólnym wyjazdem za granice do pracy

Witam;). Mam na imię Paulina ,mam 22 lata, jestem z woj. wielkopolskiego. Szukam osoby zainteresowanej wspólnym wyjazdem za granice do pracy ,myślę o Holandii ,Niemczech, lub Anglii. Mam na oku dwie sprawdzone firmy ,praca w Holandii ale wolałabym szukać czegoś w Niemczech lub Anglii. Szukam takiej osoby bo trochę boje się jechać sama ,a z kimś wiadomo zawsze raźniej, wspólnymi siłami możemy szukać ciekawych ofert lub wyjechać do Holandii przez jedną z tych firm które mam na oku. Proszę o kontakt ze mną osób które są w podobnej sytuacji i szukają pracy za granicą. wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam osoby zainteresowanej wspólnym wyjazdem za granice do pracy

witaj smile
ja bym chętnie wyjechała, tylko z jez. ang. troche słabo znam sad

3

Ja tez nie znam za dobrze angielskiego ale myślę ,ze byłabym w stanie się dogadać;). Poza tym tam gdzie planuje jechać przez tą firmę języka nie trzeba znać także nie jest to wymagane. Skąd jesteś? ile masz lat?

4 Ostatnio edytowany przez Eternity (2014-06-20 19:18:12)

Cześć, czy Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne?

5

Tak jest nadal aktualne ,na początku lipca chciałabym wyjechać

6

Hej mam 18 lat i również poszukuje pracy za granicą. Poszukuje osoby do wyjazdu. Ponieważ wiadomo jak to jest jak się samemu jedzie.
Jestem z Łodzi i naprawdę potrzebuje jechać do pracy za granice. Również sprawdzam oferty mam parę numerów do Holandii, Hiszpanii i parę do Niemiec. A mój j.angielski można zaliczyć  do komunikatywnego.
Pozdrawiam smile

7

Hej hej! Pisałam już o tym w innym wątku, ale tu też się odezwę wink Naprawdę chcecie opuszczać kraj? Nie lepiej skorzystać z tego, co oferuje i otworzyć własny biznes? Jes;li ktoraś z was jest z podlaskiego, to na serio nie warto wyjeżdżać - ruszyła właśnie nowa akcja w ramach projektu WOMEN (zostantutaj.eu), dzięki której każda z nas może założyć własną działalność i dołączyć do kobiet sukcesu takich jak Olga GOlonka  Warto poszukać, może w waszych województwach też są takie projekty aktywizujące młodych bezrobotnych?

8

Szczerze mówiąc chce wyjechać po to aby zarobić na własną działalność. Chciałam starać się o dodacje unijną ale wole liczyć na siebie wyjechać za granice  zarobić przyjechać do Polski i zacząć działać.

9

Cześć!

Własnie poszukuję osób, które chcą tak jak ja jechać za granice,
bo stwierdziłam, że lepiej i pewniej zorganizować się w jakiejś grupie i z osobami które znają temat

Ja mam 20 lat i akurat jestem z śląska, ale może to nie będzie tak wielki problem
zresztą wybieram sie na studia do Poznania smile
Jest ze mną też  osoba, mężczyzna 40lat

może coś więcej o tych firmach napiszesz i na jakiej podstawie zatwierdzasz, że sprawdzone smile

10

Hej! Już przesyłam więcej informacji. Kolejne spotkanie w ramach akcji już w poniedziałek, udział bezpłatny. Stwierdzam na podstawie, że skoro tylu kobietom się udało, to nam też!! big_smile Przykłady do inspirowania się tutaj: zostantutaj.eu/sylwetki-kobiet-sukcesu.html
A więcej info o najbliższym spotkaniu tu:
Zapraszamy na drugie z spotkanie z cyklu: ?Zostań tutaj - twórz Podkarpacie", które odbędzie się 30 czerwca 2014 roku
w Krośnie.

Spotkanie będzie okazją do poznania województwa podkarpackiego jako obszaru pełnego możliwości. Na uczestniczki czekają inspirujące przemowy kobiet sukcesu oraz warsztaty kreatywności.

Gościem specjalnym będzie Pani Iga Dżochowska - założycielka
i dyrektorka Centrum Kultury Japońskiej w Przemyślu, nominowana
w konkursie "Kobiety są przyszłością" w kategorii "Kobieta wzór".

Drugą częścią spotkania są warsztaty: Kreatywnie na podkarpaciu prowadzone metodą dramy stosowanej. W ich programie znajdzie się m.in.: technika skutecznego działania, mapy myśli, metody pobudzania kreatywnego myślenia oraz sztuka zadawania pytań na drodze
do sukcesu.

Spotkanie odbędzie się 30 czerwca 2014 roku, o godzinie 16:30 (potrwa 3 godziny zegarowe) w hotelu Nafta Krosno przy ul. Lwowskiej 21 w Krośnie. Udział bezpłatny.
(adresy e-mail do zapisów na stronie zostantutaj.eu)

11

Witam
Mam 20 lat ( facet ) jestem z podkarpacia i także szukam pracy za granicą. Najlepiej w grupie, więc jeśli jest ktoś kto byłby zainteresowany to napiszcie na maila luki997112gmailcom lub tel 669576702

12

Ja też chce jechać do Holandii. Byłem już tam dwa razy w pracy. Teraz planuje już na stałe chyba

13

Siema. Ja też chce wyjechać do Holandii. Byłem tam dwa razy już w pracy i nie powiem żeby mi się nie podobało. Tym razem chyba na stałe chce tam jechać

14

Witam.Może nie jestem już taka młoda,jestem na emeryturze .Nawet dorabiam handlem odzieżą na rynkach.Jest bardzo trudno ,jak nie pada deszcz to śnieg ,to wieje że nie można handlować.A kasa jest bardzo potrzebna,bo spłacam bardzo wysoki kredyt po powodzi z2010 roku.Mam warunki do wyjazdu do pracy za granicę ,najlepiej jako opiekunka do Niemiec.Ale jest poważny problem,nie znam niemieckiego.Może ktoś z Państwa przeczyta,doradzi,pomoże.Z wielką przyjemnością czekam na wiadomości.Nie lubię narzekać ,ale naprawdę mam problem.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Szukam osoby zainteresowanej wspólnym wyjazdem za granice do pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024