Szukam porady - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Szukam porady

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Szukam porady

Hej Dziewczyny:)!

Myślę, ze pisze w dość nietypowej sprawie, ale akurat w tym temacie tymczasowo potrzebuje pomocy, wiec mam nadzieje , ze mi pomożecie:)!
Chciałabym kopić samochód, ale kompletnie się na tym nie znam, mieszkam w Warszawie i raczej nie mam nikogo kompetentnego kto mógłby mi pomoc w zakupie a chciałabym wybrać dobre auto, które będzie mi służyć przez najbliższe lata. Czy może znacie jakiegoś fachowca, jakąś dobra sprawdzona firmę która mogłaby mi profesjonalnie pomóc przy zakupie?? bardzo proszę o rzetelne podpowiedzi.

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi!! :-)

Natalia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam porady

Jaki masz budżet jakiego samochodu szukasz?

Ważna jest marka, model, rocznik jeżeli szukasz samochodu który będzie tani i nie będzie wymagał wielu napraw.
W internecie znajdziesz dużo poradników na co zwracać uwagę. Takim firmom osobiście bym nie ufała.

3

No tak ok. 20 tys zł
No właśnie ważny jest rocznik i bezawaryjność bo nie ma mi kto tego naprawiać. Nie stać mnie na nowe auto z salonu dlatego szukam używanego.
Na pierwszy rzut podoba mi się smart lub mini. Co o tym sądzicie ?
Dlaczego nie zaufałabyś takiej firmie ?

4

Podbijam

5

Wejdź na jakieś męskie forum motoryzacyjne i spróbuj zainteresować tym tematem jakiegoś znającego się na rzeczy faceta (można poudawać "głupiutką blondynkę" wtedy pewnie znajdzie się więcej chętnych. Szczególnie jeżeli "zachwycisz" się jego mądrością wink) Poza tym jak już zapoznasz takiego kumpla, to potem możesz się konsultować jak samochodzik będzie niegrzeczny. A taka znajomość to rzecz cenna, chociażby po to, żeby zapytać się o jakąś głupotę typu "dlaczego ta kontrolka się tu zaświeciła?" A mężczyźni  zazwyczaj chętnie udzielają pomocy w w dziedzinie którą się pasjonują.

6

Przy kupnie uzywanego auta najlepiej najlepiej poradzic sie zaufanego mechanika, - gorzej, jak sie nie ma takiego pod reką, moze wsrod dalszych znajomych.

bbasia, z tymi poradami na forum matoryzacyjnym, to ja bym byla ostrozna, bo goscie sie moga popisywac, a ze znajomosci tematu juz gorzej.. wink

7

Nie miałam kogo się poradzić więc skorzystałam z pomocy jednej firmy która takie coś oferuje.
Zadzwoniłam do kilku takich firm ale jedna wzbudziła moje zaufanie. Poprosiłam o przetestowanie auta w mojej obecności - sprawdzaliśmy smarta pod Warszawą.
Mi się z wyglądu auto podobało ale człowiek z tej firmy odradził mi ten samochód zwłaszcza pod względem formalno-prawnym. Ja bym go chyba sama kupiła .... powiem Wam że świetna sprawa z taką pomocą ale najgorsze że szukam dalej ....

8

Poszukiwania autka zakończone zakupem MINI smile jestem bardzo zadowolona z zakupu. Auto kupiłam pod Warszawą z pomocą firmy która sprawdza auta przed zakupem. Samochód w 100% sprostał moim oczekiwaniom, miał jakieś wady które były akceptowalne. Dodatkowo zbiliśmy trochę z ceny i jeżdżę już ,,nowym,, czerwonym miniakiem. Wybrałam jednak benzynę z racji na krótkie trasy i małe przebiegi. Z góry dziękuje za pomoc Panu Dominikowi jak ktoś by potrzebował pomocy w zakupie to polecam wiem że mają takich ludzi w całej Polsce.

9

To gratuluję! I życzę jak najwięcej radości z użytkowania autka. I żeby zawsze grzeczne było smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Szukam porady

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024