Dziewczyny mam problem ! Nie układa mi się z żoną , chciałbym jakoś to naprawić - mamy syna . Twierdzi że nic nie da się już zrobić, ale chcę spróbować.
Wiem że nie jestem świętoszkiem . Zanim napiszę coś więcej , napiszcie proszę co jest w nas takiego paskudnego , czego w nas nie lubicie - bo oczywiście nie wiem co takiego zrobiłem.
Byłeś za dobry.
Zanim Ci doradzą co takiego źle zrobiłeś to pierw muszą poznać Twoją historię. Za pewne tak jak thepass pisze, byłeś za dobry.
Wiem że nie jestem świętoszkiem
oczywiście nie wiem co takiego zrobiłem.
To w końcu wiesz czy nie wiesz? ![]()
jeżeli Tobie nie układa się z żoną, to może żonie układa się z kimś innym....
jaki był podział obowiązków w domu, ile pieniędzy przechlałeś a ile przyniosłeś do domu ?
gdzie mieszkacie, jakie są układy z teściami...
facet, powodów może być tysiące.
dopóki nie napiszesz co się u Was w domu działo to można sobie gdybać i gdybać.
Może i facet to świnia.
Jednak wszystko zależy od tego, czy z tej świni dostajesz szynkę, czy salceson ![]()
ja pierdziu.
dziewczyny mam problem, mam auto, zakochalem sie, jezdzi na benzyne, czy tez jestem swinia? ni lubie zimnych nozek, z autem mi sie nie uklada. natomiast kierownica mnie podnieca...... Kura rodzaju meskiego, ale daleko mi do koguta.
8 2014-06-10 14:12:26 Ostatnio edytowany przez Secondo1 (2014-06-10 14:19:38)
zasłyszane, zauważone na dworcu PKP:
facet żebrał, przyszła jakaś kobieta zabrała mu kasę i poszła,
stwierdzenie żebrzącego :
- "Baby to ch**je !" ![]()
Nie wiem, czy te porównanie kobiety, i to do męskiej przypadłości było na miejscu....
coś wyobraźnia mi szwankuje, żeby to sobie jakoś wyobrazić ![]()
Ale z kolei świnia jest rodzaju żeńskiego, przynajmniej w j. polskim.
Byłeś za dobry.
Wow..cóż za głeboka analiza problemu ![]()
Dziewczyny mam problem ! Nie układa mi się z żoną , chciałbym jakoś to naprawić - mamy syna . Twierdzi że nic nie da się już zrobić, ale chcę spróbować.
Wiem że nie jestem świętoszkiem . Zanim napiszę coś więcej , napiszcie proszę co jest w nas takiego paskudnego , czego w nas nie lubicie - bo oczywiście nie wiem co takiego zrobiłem.
Skoro nie jesteś świętoszkiem..... ![]()
napisałeś tyle szczegółów, że psychoanalizę na trzy strony wywalimy ![]()
Chłopak idealny. Dobry i nieświęty, czyli połączenie złego i dobrego. Pragnienie każdej kobiety.
A czego nie lubi? Może po prostu jest lesbijką.
Chłopak idealny. Dobry i nieświęty, czyli połączenie złego i dobrego. Pragnienie każdej kobiety.
A czego nie lubi? Może po prostu jest lesbijką.
No teraz to oplułam monitor ![]()
13 2014-06-10 21:04:10 Ostatnio edytowany przez TEO50 (2014-06-10 21:05:04)
mam rozwiazanie dla Ciebie
Puzzle, puzzle i jeszcze raz puzzle. One sie dobrze ukladaja i z dziecmi tez mozna.
Dalej mozna ukladac tez parkiet, dobrze platne i pozyteczne, jak sie wyszkoli rodzine mozna rodzinna firme zalozyc.
Starobruk, troche ciezej i pod golym niebem, ale pozyteczne.
Obalic twierdzenie zony innym twierdzeniem.
No tak ogolnie to mezczyzna paskudny jest z wygladu, nie moge zniesc widoku nagich mezczyzn tfu tfu teufell
Co innego kobitki ladniutkie okraglutkie az milo popatrzec.
No to czekam na to wiecej, na wszystkie pytania odpowiedzialem.
14 2014-06-14 00:00:57 Ostatnio edytowany przez Darkness (2014-06-14 00:02:59)
Byłeś za dobry.
A ty dlaczego tak nienawidzisz kobiet może zostań homo. Widziałem twój post jak pisałeś ze kobiety boją się śmierci niby dlatego że po śmierci brzydko wyglądają. Wiesz co piszesz na kobiecym forum takie rzeczy wstydź się gogusiu.
On wyraźnie napisał że nie jest świętoszkiem a ty nie twórz wielu kont bo taką informację dostałem na priva. To miejsce nie służy leczeniu kompleksów przez gogusi a merytorycznej dyskusji dojrzałych osób.
15 2014-06-14 00:11:27 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-06-14 03:39:19)
Powiem Ci, że tajniacy słabe informacje Ci sprzedają. Polecam też naukę czytania ze zrozumieniem. Na maturze niegdyś sprawdzali ową umiejętność. Nie dorabiaj teorii, ktorych nie ma. Wmawianie czegoś komuś jest też słabą cechą.
Powiem Ci, że tajniacy słabe informacje Ci sprzedają. Polecam też naukę czytania ze zrozumieniem. Na maturze niegdyś sprawdzali ową umiejętność. Nie dorabiaj teorii, ktorych nie ma. Wmawianie czegoś komuś jest też słabą cechą.
kogo jak kogo, ale thepass'a nie podejrzewałabym o zle zamiary i mącenie na forum. Darkness również polecam czytanie ze zrozumieniem ![]()