Brak okresu - dlaczego? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak okresu - dlaczego?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Brak okresu - dlaczego?

Szybkie pytanie, bo strachu trochę dużo.
Dziewczynie spóźnia się okres, siódmy dzień.

Nigdy nie doszło między nami do stosunku, nigdy "nie byłem w niej".

Nie było kontaktu spermy z jej myszką, nigdy (bardzo uważamy, nawet bez stosunku). Mimo to, okres się spóźnia.

Dziewczyna ostatnio, fakt, miała bardzo dużo stresu.

Kilka dni temu zrobiliśmy test, wyszedł ujemny. Po kilku chwilach powtórzyliśmy, i ten sam wynik - brak ciąży.

Dziewczyna może być chora na endometriozę. Ma bardzo bolesne okresy.

Pomóżcie, uspokójcie..

Pozdrówki!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak okresu - dlaczego?

Nie jest w ciąży , to czym się martwisz ? Do poniedziałku jak nie dostanie okresu , to niech idzie do ginekologa .

Ano martwię się, z automatu..

Dlaczego okres może się spóźniać?

4

Okres może się spóźniać z miliona różnych powodów. I bez powodu również. Po prostu - kobiecy organizm to nie maszyna, która działa zawsze zgodnie z zaprogramowaniem.
Seksu nie było, testy wyszły negatywne - nie ma opcji, żeby powodem była ciąża. Więc się nie nakręcajcie tylko spokojnie czekajcie. Nawet najbardziej regularne kobiety czasem mają jakieś odchylenia smile Niepokojące byłyby opóźnienia po kilka tygodni w każdym lub prawie każdym cyklu smile

5

Nie panikuj skoro do niczego nie doszło . Dzieci nie biorą się z powietrza .

6 Ostatnio edytowany przez młody_przestraszony (2014-06-07 09:44:03)

Jak dzisiaj, bardzo rano, wstałem z mocnym strachem w brzuchu, tak teraz troszkę się uspokoiłem..

W takim razie, czekamy.

(Wizyta u ginekologa, jeżeli dziewczyna jest niepełnoletnia, wymaga obecności rodzica?)

7

Hej. No ja jestem w takiej sytuacji że okres mi sie spóźnia już tydzień żadnych objawów nie mam a okresu brak:( testy robiłam z cztery z czego jeden pozytywny a reszta negatywne. Z chłopakiem używamy prezerwatyw i dodam też że nigdy nie miałam opóźnienia a cykl trwa 28 dni jak w zegarku. Jednak martwię sie że mogła nam pęknac gumka do gin mam dopiero w środę. sad czy to może być ciąża czy po prostu coś innego nie choruje na nic ani też nie biorę żadnych leków. Ostatnia miesiączkę która miałam w maju była nikliwa bardzo jednak byłam z tym u lekarza i nawet na usg pokazał mi komórkę która niby jest gotowa już do następnej miesiączki. Nie wiem czy to wg możliwe ale lekarzem nie jestem więc on chyba sie zna:) proszę o jakieś odpowiedzi jeśli można. Pozdrawiam;)

8

Jeżeli jeden z czterech wyszedł pozytywny to tylko pogratulować zostalo. W ta stronę testy raczej się nie mylą.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Brak okresu - dlaczego?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024