To nie ciąża, ale nie mam okresu - poważna sprawa,pomocy:/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » To nie ciąża, ale nie mam okresu - poważna sprawa,pomocy:/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: To nie ciąża, ale nie mam okresu - poważna sprawa,pomocy:/

ogromny problem,bo nie mam okresu już od sierpnia,a wtedy uprawiałam seks po raz 1 bez zabezpieczenia,niby chwilę ,do orgazmu nie doszło..z początku bałam się że to ciąża ale testy pokazywały wynik negatywny,do tej pory go nie mam i strasznie mnie to martwi,nie mam z kim o tym porozmawiać więc postanowiłam że napisze tu..dodam,że boli mnie z prawej strony brzucha zwłaszcza po zjedzeniu czegoś. co mi może być? jak mam przywrócić okres? pilnie proszę o pomoc:/;(:(:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: To nie ciąża, ale nie mam okresu - poważna sprawa,pomocy:/

Do ginekologa idź .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Od sierpnia okresu nie masz i jeszcze nic z tym nie zrobiłaś?
To może być wszystko, od skutków drastycznej diety, przez zaburzenia hormonalne, po nowotwory.

4

Nie ma co sie dziwic pozniej, ze takie nieodpowiedzialne bachory szukają w partnerach ojców smile Zamiast pisac na forum zacznij decydowac o zyciu i swoim zdrowiu także...

5

Agatan43 napisał/a:

Do ginekologa idź .!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj,

Zgadzam się powinnaś iść do ginekologa, nie powinnaś z tym czekać. Sama sobie nie przywrócisz okresu, a lekarz zbada Cię i przepisze jakieś leki.
Powodzenia smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » To nie ciąża, ale nie mam okresu - poważna sprawa,pomocy:/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024