Witam,
moze prosto z mostu: mam 18 lat i jestem prawiczkiem (tak calkowicie tj. nigdy nie mialem dziewczyny, nigdy sie nawet nie calowalem). Na moj brak jakiegokolwiek doswiadczenia najwiekszy wplyw pewnie mialo pozne (bo tak naprawde fizycznie zaczalem dojrzewac okolo 2-3 lata temu) dojrzewanie powodujace kompleksy, ktore sprawily, ze bylem niesmialy i zamkniety w sobie. Dopiero kiedy w tamtym roku zima sie po raz pierwszy zakochalem postanowilem cos zmienic. Zaczalem cwiczyc, w ogole wzialem sie za siebie. Stalem sie bardziej otwarty, pewny siebie, ale brak doswiadczenia, pewnie glupota, nieumiejetnosc zachowania, moze rowniez moj wyglad sprawily ze oczywiscie zostalem odrzucony. Nie wiem co mam robic dalej. Czuje potrzebe bliskosci, jakas taka pustke i co tu ukrywac takze glod seksualny, jednak nie potrafie, nie moge sobie wyobrazic podrywania dziewczyny, do ktorej nic z wyjatkiem pociagu seksualnego nie czuje, z reszta raczej nic z tego by nie bylo, bo nie potrafie flirtowac. Tu pojawia sie pytanie co robic dalej. Czy probowac mimo wszystko dla zdobycia doswiadczenia, czy czekac na "ta" z ktora chcialbym przezyc swoj pierwszy pocalunek, seks, czy bo przeciez ciagle czuje ten "glod" isc na np masaz erotyczny (bo prawictwo czy jak to nazawac wolalbym stracic nie wiem czy slusznie z dziewczyna ktora pokocham). Sorry za forme i prosze poradzcie (:
Pozdrawiam
2 2014-05-19 22:04:26 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-05-19 22:51:29)
Z doswiadczenia powiem że wulgaryzm ile wlezie, bo doswiadczenie jest potrzebe i jest to pociągające. Dzieki doswiadczeniu bedziesz umiał predzej flirtowac, latwiej oswoisz sie z ciałem kobiety, wiec bedziesz umiał tworzyc chemię na kolejnych jednostkach (pewnosc siebie w kontakcie fizycznym i wzrokowym, ktory jest najwazniejszy w podrywie). Takie prawa natury. Jak masz okazje to działaj i sie nie boj. Reszta to tylko mrzonki, jesli nie są to kwestie religijne. Jak bedziesz czekał to ego bedzie cierpieć i jeszcze załamiesz sie jak dziewczyna bedzie miała trzech, a Ty żadnej.
jednak nie potrafie, nie moge sobie wyobrazic podrywania dziewczyny, do ktorej nic z wyjatkiem pociagu seksualnego nie czuje, z reszta raczej nic z tego by nie bylo, bo nie potrafie flirtowac. Tu pojawia sie pytanie co robic dalej.
A "Game" neila straussa kolega czytał? Mogę pożyczyć mailowo jeśli trzeba. A filmy Marcina Adepta SZabelskiego oglądał? Blog szabelskiego czytał? Może jeszcze blog "szlakiem kurtyzan".
Jak chcesz aby Cię diva roprawiczyła, to nie kombinuj z masażami, ale idź od razu do jakiejś ładnej laski z roksy -- nastaw się jednak, że nie wiadomo czy trafisz na taką co zobaczysz na zdjęciach. Zresztą są tutaj wątki na ten temat.
A poza tym... Rany! Chłopie -- masz dopiero 18 lat!!!! Weźże się bierz za dziewczyny, podrywaj, upraiwaj seks...
Chlopie masz jeszcze duuuzo czasu ![]()
Teraz jak chłopak/dziewczyna jest prawiczkiem/dziewicą to każdy myśli, ze coś jest z tą osobą nie tak. Czekać na tą jedyną ? a wiadomo kiedy ona się odnajdzie ? a jezeli za 10lat ? myślę, że powinieneś korzystać, nabierać doświadczenia, czerpać przyjemność, korzystać z życia !!
a co z tą dziewczyną w której rzekomo się zakochałeś ? czemu tak łatwo odpuściłeś ? Dziewczyny lubią gdy chłopak o nie zabiega.. a Ty co zrobiles w tym kierunku? długo o nią "walczyłeś" ?
Gre straussa czytalem (co ciekawe znalazlem ja przykurzona na regale w domu, czyzby ojciec ja czytal?
), reszte sprawdze w najblizszym czasie. Z prawictwem jakos specjalnie zle sie nie czuje, chcialem swoj pierwszy raz przezyc z dziewczyna/kobieta, ktora bede kochal ale z tego co piszecie to nie warto. Zabiegalem najpierw dosc dlugo o spotkanie, potem zla taktyka zbyt "prosto z mostu" (totalna glupota wiem) z reszta przez to uczucie nie potrafilem z nia rozmawiac tracilem pewnosc siebie i nie wyszlo. Widze ja czasami mowimy sobie czesc to wszystko. Troche sie juz ogarnalem wiec moze sprobuje jeszcze za jakiś czas ale stosujac sie do rad z "Gry" chociaż wydaje mi sie ze jestem spalony. Tak w ogole nie potrafie rozmawiac z dziewczynami tak z "podtekstem" jestem zbyt mily uprzejmy mam tak z automatu i to tez jest pewnie problemem. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam