Ślubni wirtualni goście - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ślubni wirtualni goście

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Ślubni wirtualni goście

Nie wszyscy goście będą mogli uczestniczyć w Twoim ślubie? Są osoby, które ze względu na odległość lub inne powody, nie mogą brać udziału w uroczystości? Jeśli bardzo zależy Ci, aby mogli śledzić wydarzenia na bieżąco, zarezerwuj im miejsce w pierwszym rzędzie, użyj Skype'a i ciesz się ich wirtualną obecnością wink

Co myślicie o takim pomyśle?
Czy to sprytne wykorzystanie dzisiejszej technologii i możliwości w słusznej sprawie?
A może to zwykłe dziwactwo?

Wygląda to tak wink

http://www.indidi.pl/pics/skype1.jpghttp://www.indidi.pl/pics/skype2.jpghttp://www.indidi.pl/pics/skype3.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ślubni wirtualni goście
dorota.f napisał/a:

Co myślicie o takim pomyśle?
Czy to sprytne wykorzystanie dzisiejszej technologii i możliwości w słusznej sprawie?
A może to zwykłe dziwactwo?

Bardzo fajny pomysł. Oczywiście w sytuacji gdy ktoś rzeczywiście na ślub nie może przybyć (choroba, duża odległość, etc.), a nie dla leniwców.

3

o uważam, że to świetny pomysł...dla np babci która aktualnie przebywa w szpitalu a chciałaby zobaczyć wnuczkę składającą przysięgę...dla kogoś kto jest daleko ale z różnych powodów nie może przyjechać (finanse czy praca za granicą). Pamiętam jak ja brałam ślub...teściowie musieli załatwić pozwolenie dla swojej córki na opuszczenie kilku dni w szkole żeby zjechać do kraju - na szczęście nie było problemu. Ale wiadomo różnie to bywa.

4

Malinowy_Elf napisał/a:

o uważam, że to świetny pomysł...dla np babci która aktualnie przebywa w szpitalu a chciałaby zobaczyć wnuczkę składającą przysięgę...dla kogoś kto jest daleko ale z różnych powodów nie może przyjechać (finanse czy praca za granicą). Pamiętam jak ja brałam ślub...teściowie musieli załatwić pozwolenie dla swojej córki na opuszczenie kilku dni w szkole żeby zjechać do kraju - na szczęście nie było problemu. Ale wiadomo różnie to bywa.

Tez uważam że to dobry pomysł
u mnie tez babcia narzeczonego nie będzie na ślubie, musze o tym koniecznie pomyśleć

5

A ja chyba jestem tradycjonalistką i dla mnie to już przesada z wykorzystaniem technologii tak jak na zdjęciu powyżej - kiedy pan w pierwszym rzędzie trzyma tableta żeby ktoś mógł sobie oglądać ślub w domu, albo ten laptop na krzesełku. Po pierwsze - nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w kościele, po drugie - większość ludzi nagrywa swoje wesele, lub ma kamerzystę i film można obejrzeć później. Zdaję sobie sprawę, że sytuacje bywają różne, ale taka nowoczesność mi osobiście nie odpowiada.

6

Bardzo fajny pomysł smile
Mój dziadek był w szpitalu w momencie kiedy ja brałam ślub sad
ahhhh .
zdecydowanie jestem za smile !

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ślubni wirtualni goście

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności