Top 10 okapów kuchennych skośnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Top 10 okapów kuchennych skośnych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Top 10 okapów kuchennych skośnych

Witam wszystkich,

Ostatnimi czasy duzo mowi sie o okapach kuchennych i ich wpływie na czysta i zdrowa kuchnie. Sama sie przekonałam do dobrego okapu kuchennego i jestem bardzo zadowolona. Wprawdzie jest to wydatek, ale słuzy na lata wiec w takie wyszłam z założenia, ze w takie sprzety warto inwestować. Podczas zakupu znalazłam fajne porównanie, mozwe komus sie przyda http://www.okapykuchenne.pl/images/companies/2/top10/TOP_10_okapow_kuchennych_skosnych.pdf

W każdym badz razie chciałam poznac Wasze opinie na ten temat, jaki okap wy wybrałyście/wybrałybyście do swojej kuchni?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Top 10 okapów kuchennych skośnych

O, widze, ze moj konik. To ja polece jeszcze cos innego, calkowicie nowego u nmas ale od lat stosowanego w Skandynawii - okap bez silnika plus wentylator na dachu:

http://www.cichakuchniavilpe.pl/

tak cichego okapu nie ma na rynku:) ja sama mam to u siebie i za zadne skarby nie zamienie na okap tradycyjny. I wyciaga jak turbina i cichy tak jakby na minimum caly czas chodzil. No i modele tez ladne.

3

Odp: Top 10 okapów kuchennych skośnych

hm.... czyli forumowicze internetowi mają racje,
duzo ostatnio czytam nt. globalo bo poważnie zastanawiam się nad zakupem i patrząc na parametry forumowicze mają rację, ma dobrą moc wciągania i jest najcichszy

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Top 10 okapów kuchennych skośnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024