Pieprzyki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pieprzyki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Pieprzyki

Przepraszam was bardzo, ale nie bardzo wiedziałam, gdzie umieścić ten post.

W 2011 roku zauważyłam u siebie jeden pieprzyk na wargach sromowych...dzisiaj naliczyłam się ich aż 9..:( Powinnam się tego bać czy to normalne?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Małpa69 (2014-05-11 18:43:58)

Odp: Pieprzyki

Rozumiem że wcześniej na pewno ich nie było? Dwa pytania czy chodzisz na solarium, opalasz się nago itp? Czy jesteś na 100 % pewna że to pieprzyki? Nagłe pojawienie się tylu pieprzyków, o ile to faktycznie są pieprzyki bo nie jestem przekonana, nie jest normalne i proponuję udać się do dermatologa.

3

Byłam w solarium 5 lat temu tylko kilka razy...potem nic

Nie opalam się nago.

4

Proponuję żebyś udała się czym prędzej do dermatologa, natomiast myślę że to nie są pieprzyki a jakieś inne zmiany skórne i skoro pojawiły się tak nagle to nie zwlekaj z wizytą u lekarza, lepiej chuchać na zimne.

5

A coś w gospodarce hormonalnej mogło się zmienić? Mi się po ciąży pojawiło więcej piperzyków takich drobnych i byłam u dermatolog, która powiedziała że to efekt hormonów.

6

Nie wiem..nie czuję, żebym była w ciąży:)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Pieprzyki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024