Długośc włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Długośc włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Długośc włosów

Hej mam pytanie do was wink
Jak bym wyglądała w fryzurze takiej jak ma teraz rihanna ? (taka krótka, postrzępiona )
Poza nawiasem mam owalną twarz i jasną cerę

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Długośc włosów

żeby Ci odpowiedzieć na to pytanie, musiałabym cię zobaczyć
no albo wiedzieć więcej na temat twojej ,,głowy,,
chyba powinnaś zapytać znajomych albo rodzinkę, a nie forumowiczki

3

No tak ale oni mówią tylko, ze nie wiedza albo ,,zrób zobaczymy "

4

możesz wybrać się do fryzjera. są salony, gdzie mogą dobrać ci fryzurę komputerowo - za darmo, choć pewnie większość za kasę. możesz także ściągnąć sobie jakiś program do stylizacji. tam są różne opcje przy wyborze fryzury.

5

kircke, tylko że program pokazuje ci tylko jak dana fryzura pasuje do włosów, ale skąd pewność, że Twoje włosy będą podatne na takie układanie?

6

ANIELA napisał/a:

kircke, tylko że program pokazuje ci tylko jak dana fryzura pasuje do włosów, ale skąd pewność, że Twoje włosy będą podatne na takie układanie?

A skąd pewność, że forumowiczki będą wiedziały nie znając/nie mając włosów osoby pytającej o zdanie?
Czyli idź do salonu fryzjerskiego dobrego.

7

tez jestem tego zdania, bo my nie mozemy ci dokladnie napisac, jaka fryzura bedzie ci pasowala

8

ANIELA napisał/a:

tylko osiedlowa fryzjerka powie: okej, aha, aha, będzie cudownie. dobry fryzjer raczej 'zmaca' twoje włosy, określi ich stan i stwierdzi, czy twoje włosy nadają się do tej fryzury.  jeśli nie, wymyśli coś podobnego albo po prostu dobierze coś innego i przedyskutuje z tobą swój pomysł.
boicie się fryzjerów, czy co?

9

kircke właśnie, czyli do salonu...a nie tylko ściąganie jakiegoś programu do stylizacji i do osiedlowego fryzjera (jak to nazwałaś) i do ścięcia smile

10

ANIELA napisał/a:

kircke właśnie, czyli do salonu...a nie tylko ściąganie jakiegoś programu do stylizacji i do osiedlowego fryzjera (jak to nazwałaś) i do ścięcia smile

nie zrozumiałaś mnie, aniela.
spróbuję wytłumaczyć to inaczej:
1. ściągasz program. patrzysz sobie: hm, hm, wyglądam tak i tak. idziesz do fryzjera, pokazujesz pomysł, on doradza w oparciu o twoje włosy. ja w tej sytuacji byłabym totalnie spokojna, bo wiem, czego się spodziewać.
2. bez ściągania programu idziesz do fryzjera, który doradza taką i taka fryzurę. siedzisz na krześle, fryzjer śmiało ścina wedle swojej wizji, a ty nie wiesz, co wyjdzie. jeśli to dobry fryzjer masz 'gwarancję', że będzie ok.
ja wolę sama decydować o moim wyglądzie, rzadko zdaję się na intuicję fryzjera. dlatego poradziłam program. nie napisałam, że to konieczność albo jedyne wyjście.

11

podoba mnie się to ścięci rihanny:) jednak osobiście nie ścięłabym się tak bo też mam twarz owalną i jasną karnację. Ta fryzurka podoba mnie się na osobach o twarzy trójkątnej wink
jednak z doświadczenia wiem, że wygląd naszej czupryny zależy od umiejętności fryzjera i podatności włosów do układania się właśnie w tej fryzurce:) a z tym to różnie bywa

12

Wiecie co ?
Ścięłam sie tak wink
I nawet mi to wyszło na lepiej wink

13

zaryzykowałaś i widocznie było warto smile

14

kosa15 napisał/a:

Hej mam pytanie do was wink
Jak bym wyglądała w fryzurze takiej jak ma teraz rihanna ? (taka krótka, postrzępiona )
Poza nawiasem mam owalną twarz i jasną cerę

moim zdaniem do owalnej twarzy (sama taką mam) ta fryzura nie pasuje.
pasuje ona do twarzy pociągłej.
ale jak kto woli:)

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Długośc włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024