Hej mam pytanie do was ![]()
Jak bym wyglądała w fryzurze takiej jak ma teraz rihanna ? (taka krótka, postrzępiona )
Poza nawiasem mam owalną twarz i jasną cerę
żeby Ci odpowiedzieć na to pytanie, musiałabym cię zobaczyć
no albo wiedzieć więcej na temat twojej ,,głowy,,
chyba powinnaś zapytać znajomych albo rodzinkę, a nie forumowiczki
No tak ale oni mówią tylko, ze nie wiedza albo ,,zrób zobaczymy "
możesz wybrać się do fryzjera. są salony, gdzie mogą dobrać ci fryzurę komputerowo - za darmo, choć pewnie większość za kasę. możesz także ściągnąć sobie jakiś program do stylizacji. tam są różne opcje przy wyborze fryzury.
kircke, tylko że program pokazuje ci tylko jak dana fryzura pasuje do włosów, ale skąd pewność, że Twoje włosy będą podatne na takie układanie?
kircke, tylko że program pokazuje ci tylko jak dana fryzura pasuje do włosów, ale skąd pewność, że Twoje włosy będą podatne na takie układanie?
A skąd pewność, że forumowiczki będą wiedziały nie znając/nie mając włosów osoby pytającej o zdanie?
Czyli idź do salonu fryzjerskiego dobrego.
tez jestem tego zdania, bo my nie mozemy ci dokladnie napisac, jaka fryzura bedzie ci pasowala
tylko osiedlowa fryzjerka powie: okej, aha, aha, będzie cudownie. dobry fryzjer raczej 'zmaca' twoje włosy, określi ich stan i stwierdzi, czy twoje włosy nadają się do tej fryzury. jeśli nie, wymyśli coś podobnego albo po prostu dobierze coś innego i przedyskutuje z tobą swój pomysł.
boicie się fryzjerów, czy co?
kircke właśnie, czyli do salonu...a nie tylko ściąganie jakiegoś programu do stylizacji i do osiedlowego fryzjera (jak to nazwałaś) i do ścięcia ![]()
kircke właśnie, czyli do salonu...a nie tylko ściąganie jakiegoś programu do stylizacji i do osiedlowego fryzjera (jak to nazwałaś) i do ścięcia
nie zrozumiałaś mnie, aniela.
spróbuję wytłumaczyć to inaczej:
1. ściągasz program. patrzysz sobie: hm, hm, wyglądam tak i tak. idziesz do fryzjera, pokazujesz pomysł, on doradza w oparciu o twoje włosy. ja w tej sytuacji byłabym totalnie spokojna, bo wiem, czego się spodziewać.
2. bez ściągania programu idziesz do fryzjera, który doradza taką i taka fryzurę. siedzisz na krześle, fryzjer śmiało ścina wedle swojej wizji, a ty nie wiesz, co wyjdzie. jeśli to dobry fryzjer masz 'gwarancję', że będzie ok.
ja wolę sama decydować o moim wyglądzie, rzadko zdaję się na intuicję fryzjera. dlatego poradziłam program. nie napisałam, że to konieczność albo jedyne wyjście.
podoba mnie się to ścięci rihanny:) jednak osobiście nie ścięłabym się tak bo też mam twarz owalną i jasną karnację. Ta fryzurka podoba mnie się na osobach o twarzy trójkątnej ![]()
jednak z doświadczenia wiem, że wygląd naszej czupryny zależy od umiejętności fryzjera i podatności włosów do układania się właśnie w tej fryzurce:) a z tym to różnie bywa
Wiecie co ?
Ścięłam sie tak ![]()
I nawet mi to wyszło na lepiej ![]()
zaryzykowałaś i widocznie było warto ![]()
Hej mam pytanie do was
Jak bym wyglądała w fryzurze takiej jak ma teraz rihanna ? (taka krótka, postrzępiona )
Poza nawiasem mam owalną twarz i jasną cerę
moim zdaniem do owalnej twarzy (sama taką mam) ta fryzura nie pasuje.
pasuje ona do twarzy pociągłej.
ale jak kto woli:)