zmiana antykoncepcji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zmiana antykoncepcji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: zmiana antykoncepcji

Witam, zmieniłam tabletki antykoncepcyjne z cyprodiol (wieksza ilość estrogenów) na atywie. Zapytałam pani doktor jak mam brać, powiedziała, ze po skończeniu cyprodiolu normalnie zrobic 7dniowa przerwę i zacząć brać atywie. Nie wspomniała o dodatkowym zabezpieczeniu. Skonczylam brać atywie i w poniedziałek powinnam dostać okres, pojawilo mi się tylko kilka czerwonych plamek w poniedziałek i nic więcej nie było. Noe mam okresu a dzis juz czwartek. Jutro powinnam zacząć brać nowe opakowanie tabletek atywi. Jednak moje pytanie brzmi czy jest prawdopodobieństwo ciąży ? Zamiast okresu mam dużo sluzu. A wyczytałam że podobno jak się zmienia tabletki trzeba wziąć nowe w pierwszy dzień okresu a nie robić normalnie 7dniowa przerwę. Przeczytałam jeszcze ze możliwe ze po zmianie tabletek moze nie wystąpić okres po pierwszym opakowaniu. Ale czy ja dobrze je wzięłam czy zle? Oczywiście jutro rano zrobię test ale teraz siedze zapłakana i oczekuje od Was jakiejś odpowiedzi. Bo zarycze się do jutra.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zmiana antykoncepcji

Nikt nic ?:)

3

ehh kuzynka mojego faceta tak zaszla w ciaze tongue tam gdzie mam swojego ginekologa za granica zawsze mowia ze lepiej iesiac dodatkowo sie zabezpieczac tongue ta kuzyneczka miala duzo skutkow uocznych a ze jej ojciec jest gnekolog zmienil jej tabletki na lzejsze i OT tak za mieisac zostanie mama, sam ojciec - ginekolog przyznal sie do bledu ze nie pwoiedzial jej o dodatkowym zabezpieczaniu sie, zawsze zmieniajac tabletki tzreba sie dodatkowo zabezpieczac przez pierwszy miesiac

4

zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywnie smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zmiana antykoncepcji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024