Wariuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Wariuje

Witam od razu nie wiem czy to dobry dział hmm

Mam problemem z moją byłą rozstalismy sie ponad tydzien temu bylismy ze sobą prawie 3 miesiace.Mimo tak krotkiego zwiazku zdazylem juz ją bardzo mocno pokochac ona tez mowila ze mnie kocha,zalezy jej.Powodem rozstania byly czeste klotnie na koniec zwiazku na poczatku bylo jak w bajce.Kilka dni jak ze mną zerwala zaczęła pisac do mnie ze mnie kocha,zalezy jej odpisałem jej tak samo dwa dni pozniej zapytalem sie czy wrocimy do siebie ona powiedziala ze nie chce z nikim byc to zaczalem pisac smsy jak bardzo ją kocham.Ona poweidziala ze to bez sensu ostatnio napisala mi ze nie wrocimy do siebie bo wysylalem manipulujące smsy a ja tylko pisalem jak bardzo ją kocham.Powiedziala mi ze woli sama siedziec w domu ale cos do mnei dalej czuje.Nie wiem co mam robic w takiej sytuacji zostawic to czy nie bardzo mi na niej zalezy i chce z nią byc. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wariuje

Ile macie lat?

3

Nastepny nie pozwaljacy kobiecie pomysleć. Facet wyluzuj, daj kobiecie pooddychać własnym powietrzem.

4

Myślę że ma nowego faceta.

5

Kobieta jest jak małpa - nie puści się jednej gałęzi dopóki nie chwyci się drugiej wink Fajnie zostawia sobie otwartą furtkę - dalej coś do Ciebie czuje. Nie wyjdzie z aktualnym to połechta Cię za uszkiem i przypędzisz w podskokach smile

6

A skad Ty takie afrykanskie madrosci wykopales. Chyba pomyliles forum z kolkiem adoracji na Pudelku.

7

Problem w tym, że ta afrykańska mądrość jest niebywale prawdziwa czego sam bezpośrednim świadkiem byłem. Może po prostu trafiłem na takie kobiety.

8

No bywa i tak smile W Afryce jest najwiekszy wskaznik gwaltow i kastracja kobiet. Taki fajny kontynent.

9 Ostatnio edytowany przez samotny32 (2014-05-08 23:22:37)

kattyen napisał/a:

No bywa i tak smile W Afryce jest najwiekszy wskaznik gwaltow i kastracja kobiet. Taki fajny kontynent.

To wszystko z głodu i chorób.

10

Pisalem z nią ostatnio mowila ze dobrze jest jej samej.Mowi ze ma wszystko w glowie ulozone ale jak zaczalem do niej pisac ze bede o nią walczył itp to napisala "nie wiem czy nie jest za pozno" a mineły dwa tygodnie od rozstania. Tak samo jak napisalem zeby byla pozytywnej mysli powiedziala ze jes obojetna ani tak ani nie.Nie wiem co mam robic w takiej sytuacji czy walczyc o nią czy po prostu dac sobie spokoj.

11

mrbart napisał/a:

Kobieta jest jak małpa - nie puści się jednej gałęzi dopóki nie chwyci się drugiej

to biedny jesteś chłopcze, jeżeli tylko takie kobiety poznałeś...
acha dla twojej świadomości - nie wszystkie takie są
tak jak nie każdy facet, to tylko zwykły fiut wink

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024