Proszę państwa oto miś... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Proszę państwa oto miś...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Proszę państwa oto miś...

czyli ja smile TheBlackmoonLight
palne wam Litanie.

Mam dziwne zainteresowanie mianowicie interesuje się fotografowaniem starych opuszczonych miejsc,budynkow,starych cmentarzy, a potem poznawaniem ich historii.duzo tez czytam o zjawiskach paranormalnych.bardzo tez Lubie wszelie fora gdzie ludzie opisuja swoje (autentyczne historie) na to forum trafilam zupelnie niechcacy (czytalam o nekrofilii i tam zostal podany link na ta stronke) jednakze ciesze sie i chyba juz tu z wami zostane smile

hmmm...Słucham muzyki takiej ktora wpadnie mi w ucho, jednak najbardziej przepadam za zmarlym krolem popu Michaelem Jacksonem no a raczej za jego dzielami smile

mam super Chlopaka ktorego bardzo kocham. a on bardzo kocha mnie.dwoma slowami BIG LOVE smile

hmmm niewiem co jeszcze napisac mysle ze to starczy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę państwa oto miś...

No ciekawe zainteresowania smile Witam.

witam smile ciekawe????slyszalam ju ze sa kosmiczne, dziwne, przerazajace, nawiedzone, i takie tam.

4

heej, wiesz co, ja ogladalam czasem  na jednej str internetowej zdjecia takich opuszczonych starych budynkow, ktorych czasy swietnosci juz dawno minely, a teraz stoja opuszczone badz zrujnowane.. zdjecia bardzo mi sie podobaja, bo sa naprawde takie klimatyczne, czasem nawet straszne, a historia takich miejsc rowniez bardzo mnei interesuje. wiec widze ze mamy podobne zainteresowania smile)

tak wiec witaj na forum smile

5

Nietuzinkowe zainteresowania... Witaj smile

milo wiedziec ze asa tu ludzie z takimi zainteresowaniami.ja najberdziej fascynuje sie kurortem Kozubnik, Bornym Sulinowem, Czarnobylem i Cmentarzem Zydowskim w Bieruniu.:)warto poczytac

7

TheBlackMoonLight napisał/a:

witam smile ciekawe????slyszalam ju ze sa kosmiczne, dziwne, przerazajace, nawiedzone, i takie tam.

wiem coś o tym bo mam tak samo, zdjęcia starych miejsc, hm... miodzio.... witam jeszcze raz i sorki za offtop smile

moj chlopak tak srednio sie interesuje tym co ja ale we wszelkie opuszczone miejsca ma obowiazek ze mna chodzic bo ja musze mu gledzic o tych miejscach smile

9

to będzie mój ostatni off: TheBlackMonnLight - rozwiń swoje oryginalne zainteresowania w oddzielnym wątku albo chociażby w kafejce dla facetów bo mnie to naprawdę interesuje smile

10 Ostatnio edytowany przez blanche (2009-09-06 00:56:49)

Witaj, TheBlackMoonLight! smile

Twoje zainteresowania są mi bliskie. Nawet pracę dyplomową pisałam na podobny temat smile

11

Witaj  na nie opuszczonym i bardzo zaludnionym terenie.Czuj się tu dobrze wśród nas!!

12

Bardzo ciekawe zainteresowania..........nie uważam żeby były dziwne smile Witaj wśród nas smile

13

dokładnie, zapraszamy do netkafejek, z takimi zainteresowaniami na pewnoi będziesz miała coś ciekawego do napisania smile

14

Siemano ;-D ;-D ;-D

15

Witaj w naszym gronie smile

16

witaj wink jak miło, że wreszcie ktoś napisał coś o sobie smile

17

witaj wink

18 Ostatnio edytowany przez Ezer (2009-09-09 02:22:52)

Witam witam!

Jak przeczytałam o Tobie to przypomniałam sobie o mnie :-)))
Wiesz, kiedy podróżowałam po Polsce (swego czasu) natrafiłam na niesamowite miejsce.
To jest miejscowość Rogoźnica, musisz sprawdzić na mapie, gdzie to dokładnie jest.
Niedaleko Rogoźnicy jest były obóz koncentracyjny Gross Rosen.
Ale wracając do tematu.
Przejeżdżając przez Rogoźnicę, zauważyłam niesamowity kościół. Zatrzymaliśmy się na chwilę. Rozmawiałam z ludźmi z okolicy. Dowiedziałam się, że ten kościół pochodzi z XVI w (chyba). Spalił się kiedyś, kiedy jeszcze był drewniany, a na jego miejsce wybudowali nowy, na fundamentach z kamieni.
Dookoła kościoła są jednak rzeczy o wiele ciekawsze. Przede wszystkim cała ziemia otaczająca kościół jest bardzo rozległa, otoczona murami.
Jednak najbardziej niesamowite wrażenie zrobiły na mnie stare (chyba 500 lub nawet 1000 letnie) drzewa. Tam, za kościołem, jeden jedyny raz w życiu miałam okazję podziwiać kasztanowca, ale nie takiego zwykłego. to drzewo jest niczym z filmu grozy, ma olbrzymią koronę złożoną z powykręcanych złowieszczo konarów - widok niesamowity!
Po drugiej stronie ulicy znajduje się natomiast bardzo stary cmentarz. uwielbiam zwiedzać stare cmentarze i odczytywać zamazane już dawno napisy. Ten cmentarz jest cały zarośnięty i jak chcesz coś zobaczyć, to musisz przedzierać się przez zarośla i chaszcze!
A tutaj mała ciekawostka: zwiedzając cmentarz zauważyłam, że w jednym z grobów, takim olbrzymim, odsunięto jedną z płyt i można było zajrzeć na 2-3 m w głąb. i wiesz co tam było?
Koce - ktoś tam mieszkał!!!
Koniecznie zwiedź to miejsce!
Pozdrawiam

P.S. Jackson?
Miłość mojego życia!!!
Najbardziej kocham płytę "Thriller" w tym zwłaszcza "Wanna be starting something" - uwielbiam słuchać tego w aucie podczas wojaży!

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Proszę państwa oto miś...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024