Rzostanie z którym bardzo cieżko... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rzostanie z którym bardzo cieżko...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Rzostanie z którym bardzo cieżko...

Cześć. Chciałabym podzielic sie z wami moimi uczuciami. Pomóżcie mi bo niewiem co zrobić. Poznałam chlopaka w listopadzie na imprezie odwoził mnie do domu on ma 20 lat a ja mam 14. Zakochalam sie w nim po miesiącu czy tam dwóch przyjeżdzął do mnie i wgl miło było jezdzilismy na imprzy razem , ale nie chhciał ze mną byc bo mówił ze jak skończe szkołe.  w walentynki był u mnie przez 3 dni moi rodzice go bardzo lubia pomagał i wgl. Pytał sie mnie czy chce byc z nim. Potem znowu przyjezdzał ale nie czułam sie tak jak bym była z nim w związku. Ostatnio 8 dni temu śpiewał mi piosenki ze mnie kocha ze znalazl tą jedyną. ustawiliśmy związek na fb dzwonilismy pisalismy byłam naprawde szczęsliwa. dwa dni po tym związku napisał mi czy mozemy byc  razem bez związku na fb bo ludzie mają polewe. wtedy mi cos zaczeło mówić czy sie mnie wstydzi czy coś. napisał potem znwu o tej szkole ze jka skończe potem zeby było tak jak jest. potemnapisal ze nie moze być w zwiazku w którym nie bedzie szczęsliwyy i nie czuje do mnie tyle zeby ze mna byc. Potem pojehcał na Mazury do wójka na pogrzeb chciał zebym z nim pojechała ale mialamtego dnia testy. Napisałm mu zeby napisał mi ze mnie nie kocha. potem piał ze kocha a jeszcze potem ze to zauroczenie. Wczoraj mi napisał ze mnie nie kocha bo wie jak to jest. Ja za nim przepadam mozna powieziec kocham go nikogo innego tak nie kochałam. pomóżcie bo niewiem co robic.Ma przyjechac dziś albo jutro oddac mi gry. chchialbym byc z nim kocham go nie moge zyc bez iego cierpie strasznie. Pomózcie mi co zrobić zeby on był ze mną i mnie kochał........ ;//

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rzostanie z którym bardzo cieżko...

Ty masz 14, on ma 20. Co tu więcej mówić?
A tak na przyszłość. Bycie z chłopakiem, który sie wstydzi swojej dziewczyny jest bez sensu.

Odp: Rzostanie z którym bardzo cieżko...

Gdybym w wieku 14 lat miała 20 letniego faceta, to bym dostała takie wciry... ale okej, rodzice są różni.
Szczerze mówiąc nie dziwię się, że ludzie mieli z tego "polewę". 20 a 14. Niby 6 lat, ale na tym etapie to wygląda, jakby się spotykał z dzieckiem. Bo w sumie dzieckiem jeszcze jesteś.
Tobą jest bardzo łatwo teraz manipulować. Na pewno Ci imponuje, w końcu dorosły, niby niezależny. Ale wierz mi, masz multum czasu, by poznać odpowiedniejszych chłopaków. Teraz to przepaść.
Za sillence: bycie z chłopakiem, który się Ciebie wstydzi (tak, bo się wstydzi Twojego wieku) jest bez sensu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rzostanie z którym bardzo cieżko...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024