Rozpadający się związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozpadający się związek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Rozpadający się związek

Witam jestem facetem, mam 21 lat i ostatnio mam problem w związku i nie wiem jak go rozwiązać

Moja ukochana także ma 21 lat, jesteśmy ze sobą 5 lat ostanio znalazła inną pracę dużo pracuje mamy mało czasu dla siebie. Trochę sie od siebie oddaliliśmy boję się iż za bardzo. Do tego doszly jej problemy rodzinne, jej jedyny rodzić popadł w długi i teraz ona ma wszystko na głowie, utrzymanie siebie, rodzica, domu. Do tego ma problemy zdrowotne. Chciałbym jej pomóc doradzić być przy niej jednak ona uważa oraz ja uważam ze oddalilismy sie za bardzo od siebie. Nie wiem jak moge ją wspierać. Uważa że sama musi sobie poradzić ze swoimi problemami nie chce pomocy. Dziś już myślałem iż sie rozstaniemy po rozmowie z nią. Wydaje mi się iż za dużo jej spadło na głowe w ciągu 1 miesiąca fajne życie zmieniło sie w lekki koszmar dla niej. Podpowiedzcie jak moge jej pomóc, mieszkamy osobno ja także pracuje. Mogłem to napisać chaotycznie gdyż jestem zdenerwowany boje się o nasz związek.

Nie wszystko mogłem tu zawrzeć z nerwów więc możecie pytać. ;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozpadający się związek

Najwidoczniej dziewczyna nie chce obarczać Cie swoimi problemami.

3

Bądz przy niej. Niech wie, że ma w Tobie oparcie. Beznadziejny dzień, wszystko wali się jej na głowie- w takiej sytuacji ona powinna wiedziec że jej pomozesz, albo po prostu przytulisz i nadstawisz ramie do słynnego "wypłakania się" wink moim zdaniem ona nie chce uprzykrzać ci życia swoimi sprawami i dlatego mowi ze nie chce pomocy.

4

Tylko problem jest też taki iż czuje że sie odsuwa, zrobiła się taka "sucha" nie wyraża sowich uczuć, wszystko muszę z niej "Wyciągać" ;/

5

Ludzie w takich sytuacjach reagują bardzo róznie wink Niektórzy skarżą sie itp, inni zamykają się w sobie. Ale jedno jest pewne...i ci i ci pragna miec kogos obok, kto wysłucha lub po prostu otrze łzy o nic nie pytając.

6 Ostatnio edytowany przez meratriix (2014-05-04 14:58:20)

No właśnie ona zamknęła się w sobie, uważa iż zbyt oddaliliśmy się od siebie ale chce to naprawiać. Poprostu postaram się przy niej być w każdym momencie. Jak tylko będę miał chwile wolnego to będę ją odwiedzał. Boję się tylko iż będziemy się od siebie coraz bardziej oddalać przez to jak się zamknęła. I na końcu nie pozostanie nic

7

Trudne momenty zdarzają się w każdym zwiazku ... a jesli pokonacie wspolnie problemy, to znak ze wasz zwiazek jest naprawde trwały! smile

Zycze powodzenia i wytrwałości!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rozpadający się związek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024