Orgazm bez stymulacji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Orgazm bez stymulacji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Orgazm bez stymulacji

Piszę do Was bo nie wiem gdzie się z tym zwrócić i nie mam już siły sad

Zacznę może od tego, że kiedyś stosunek trwał u mnie średnio około 15-20 min. Nigdy nie miałem problemów z szybkim wytryskiem itp. W tym roku miałem wypadek, kręgosłup był złamany i stabilizowany metalem. Dodam, że już zacząłem chodzić o kulach więc wszystko idzie w dobrą stronę  poza tym, że jest problem. chodzi o to że pojawia się u mnie orgazm bez stymulacji penisa, wystarczy tylko głębsze myslenie o seksie i wystarczy tylko kilka sekund i wytrysk gotowy. Co prawda nie jest to taki orgazm i wytrysk jak przed wypadkiem tylko nie wielka ilość spermy wypłynie.
Wie ktoś może co mogę z tym zrobić lub znał podobny przypadek? Czy to już może oznacza koniec seksu dla mnie?
Dodam jeszcze że mam 30 lat a do tego bardzo wysoki temperament
Pomóżcie, doradźcie....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Orgazm bez stymulacji

A byłeś z tym u lekarza? Uszkodzony kręgosłup to poważna sprawa, może to więc być problem neurologiczny. Jeśli to wykluczysz, następnym krokiem powinna być wizyta u seksuologa. W dużym skrócie - najpierw wyklucz organikę (czyli przyczyny natury biologicznej/medycznej), a potem można zastanawiać się nad innymi przyczynami i sposobami poradzenia sobie z tym problemem.

3

Własnie chciałbym iść do neurologa, tylko nie wyobrażam sobie jak mam usiąść przed lekarzem i mu to wszystko powiedzieć. Ale z drugiej strony boję się że jak będę z tym zwlekał to później może być już za późno sad Przy łączeniu śrubą kręgosłupa na pewno zostały nad szarpnięte trochę nerwy przy kręgosłupie. do neurologa czy seksuologa są straszne terminy oczekiwań na wizytę. Nie znacie może jakiegoś adresu gdzie można spytać online?

4

Za poradę online trzeba płacić. Idź lepiej prywatnie do lekarza, zawsze oko w oko to bezpieczniej i dokładniej. Lub poczekaj w tej kolejce jeśli trzeba. Nie ma co się wstydzić,tu chodzi o twoje zdrowie. Lekarz cię przecież nie wyśmieje no i obowiązuje go tajemnica ...

5

Jest tsrona abc zdrowie napisz i zapytaj sie za darmo tam lekarza jak chchesz najpierw przez internet na forum nikt ci nie pomoze, ale i tak musisz isc i wprost powiedziec o co chodzi przeciez to sa normlne psrawy lekarz tez uprawia sex i rozumie wszystko.

6

Kochane chłopczęcie! Lekarz to też facet! I to jaki! Taki co to Ci pomoże! smile

Nie bój się, to żaden wstyd, nawet gdybyś tak miał "od urodzenia"

Medycyna i lekarze są po to aby pomagać smile Odwagi!

7

Kobietka90 napisał/a:

Kochane chłopczęcie! Lekarz to też facet! I to jaki! Taki co to Ci pomoże! smile

Nie bój się, to żaden wstyd, nawet gdybyś tak miał "od urodzenia"

Medycyna i lekarze są po to aby pomagać smile Odwagi!

Dziękuję za określenie "Kochane chłopczęcie" rozbawiło mnie to wink
Lekarz to nie tylko facet, neurolog moze byc kobietą, ale to tylko uwaga. Tak się skład, że ja jestem od tego wypadku w szpitalu, ale lekarz z mojego oddziału nie chce zbytnio mnie wysłać do neurologa w tej sprawie twierdząc że to jest zbędne.
Jutro bedzie Pani ordynator, czy powinienem ją przycisnąć i powiedzieć że chcę tej konsultacji? Tym bardziej że spac przez to nie mogę w nocy bo to dla mnie bardzo ważna sprawa sad

8

Tak, źle to określiłam, LEKARZ to również człowiek smile

W sumie czasem wydaje mi się, że np ginekolog mężczyzna jest dużo lepszy od ginekolog kobiet (subiektywne moje zdanie) smile

Trzymam kciuki! Idź i się nie martw !

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Orgazm bez stymulacji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024