szukam pomocy w leczeniu formy depresji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » szukam pomocy w leczeniu formy depresji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: szukam pomocy w leczeniu formy depresji

Czesc Dziewczyny

szukam pomocy w leczeniu formy depresji? mysle, ze to forma depresji?
jestem nerwusem, szybko sie przy tym poce, drza mi lekko rece I nie moge sie skoncentrowac nad tym co mowilam, co robilam, ogarnie mnie lekki nstrach jakby mi sie walil grunt pod nogami ... np w pracy, wiem, ze cos zauwazyli, boje sie jakie moga byc tego konsekwencje jak sie za to cos nie wezme... szybko lape dola, zaczynam plakac I jest mi przykro, ze tak to jakos sie porobilo...
kiedys bralam leki antydepresyjne..

ogolnie dobrze wykonuje prace I jestem rodzajem myslicielki, racjonalnie wyciagam wnioski, ale pod wplywem stresu np co ludzie pomysla, zaczynaja mi sie tj sprawy wykykac z reki, popelniem glupie bledy w pracy, czuje sie wtedy samotna I gorsza..

docenie bardzo Wasza pomoc, jesli jest gdzies tam lekarz, ktory mogly pomoc byloby super...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam pomocy w leczeniu formy depresji

Witaj ! piszesz,że kiedyś brałaś leki,napisz jakie,ile czasu-czy leczyłaś się u Psychiatry,lekarza rodzinnego,czy sama na własną rękę.?

3

Edyto, z takimi problemami powinnaś udać się do psychologa, na naszym forum nie ma specjalistów, którzy pomogą Ci na odległość. Pomóż sobie, nie warto z tym zwlekać. Podkreślę, że pomocny tutaj będzie psychoterapeuta, nie psychiatra, który tylko przepisze leki - farmakoterapia powinna jedynie wspomagać leczenie, podstawą powinna być psychoterapia.

4

Nie jestem lekarzem. Czy to przypadkiem nie nerwica, zamiast depresji? Medytacja, joga, wyciszenie. Lekarstwa działają tylko przez krótki okres nim się organizm nie przyzwyczai. Oczywiście też rozmowa z drugim człowiekiem (jeśli psychoterapia to z odpowiedzialnym specjalistą).

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » szukam pomocy w leczeniu formy depresji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024