Na moje przyszłe urodziny rodzice zaproponowali mi, że kupią mi jakąś biżuterie i miałam im coś pokazać co by mi się spodobało.
W związku z tym, że biżuterii nie nosze na codzień to postanowiłam, że wybiore sobie coś co zawsze bede nosiła przy sobie, bedzie musiało to być coś co jest niezmierne ważne dla mnie. Wybrałam już że to będzie złoty krzyż.. Żeby symbolizował moją wiarę.
Już trochę poczytałam na internecie i wielu ludzi wypowiadało się różnie na ten temat. Nawet przeczytałam, że to jest obraza jakaś..
Co prawda chciałabym go poświęcić najpierw a pozniej nosic, i tak się zastanawiam jakie jest wazsze zdanie na ten temat, czy to jest dobry pomysl?
A jesli juz kupie ten krzyz to bez Jezusa na krzyzu czy z ?
Tak bardzo chciałam nosić to ze soba, ale mam wątpliwości jak się naczytałam...
Ma symbolizować Twoją wiarę - a w co wierzysz?
Jak dla mnie żeby wierzyć nie trzeba nosić krzyży itp. Bardziej liczy się to w co wierzysz i jaki masz stosunek do wiary a nie noszenie krzyżykow
Ma symbolizować Twoją wiarę - a w co wierzysz?
Oczywiscie,ze w Boga.
Jak dla mnie żeby wierzyć nie trzeba nosić krzyży itp. Bardziej liczy się to w co wierzysz i jaki masz stosunek do wiary a nie noszenie krzyżykow
Przecież nie musisz mi tego pisać, moja wiara jest najwazniejsza jak już wspomniałam wyżej. I przez caly ten czas jak nic nie nosze to nadal wierze, a jak bede nosila to tez bede wierzyła to nic nie zmieni.