Brak wyników - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Brak wyników

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Brak wyników

Witam, 5 tygodni temu miałam wykonywane badanie w szpitalu, na które skierował mnie lekarz u którego byłam prywatnie. Dwa dni temu byłam odebrać wyniki, i okazało się, że jeszcze ich nie ma. Zadzwoniłam na patomorfologię i okazało się, że wyniki były już przekazane miesiąc temu. Zaczęłam się denerwować. Czy ktoś miał podobną sytuację? Może odłożyli te wyniki do konsultacji bo może wyszły złe? Czy możliwe jest że zabrał je lekarz, który mnie kierował na to badanie? Zadzwonie tam w poniedziałek, może dowiem się czegoś więcej, ale strasznie się boję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak wyników

Spokojnie. Najlepiej będzie jak się zapytasz w szpitalu i tam wszystkiego dowiesz

3

Na mój gust to gdzieś mają burdel i tyle. Jakby była potrzebna konsultacja, to by Ci powiedzieli że badania przyszły ale zostały przekazane lekarzowi do dodatkowej konsultacji i albo by ci powiedzieli kiedy masz sie po nie zgłosić, albo by ci dali nr telefonu i poprosili żebyś wcześniej zadzwoniła że możesz je odebrać, ewentualnie gdyby byli bardziej uprzejmi poprosiliby o Twój nr telefonu i sami by do Ciebie zadzwonili.
Przypuszczam, że poprostu tam gdzie miałaś je odebrać gdzieś sie zawieruszyły.

4

Mam nadzieję, bo odchodzę od zmysłów.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Brak wyników

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024