jak zyc?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: jak zyc??

witajcie,moj chlopak zdradzil mnie po 3latach bycia razem:( zrobil to na wyjezdzie sluzbowym ona pracuje w wpolnej firmir z nami ale mamy tylko kontakt tel dowiedzialam sie o zdradzie ze skypa chlopaka pisal takie rzeczy ze szok a ze mna udawal szczseliwego niewie dlaczego tak zrobil tlumaczyl sie ze byl pijany ale niewierze mu jak mam zyc dalej on niby zaluje tego ale niejestem przekonanan. kiedy odkrylaam ze jak jedzie gdzies sluzbowo to przeglada strony z paniami na godziny akurat z tych miast co przez nie przejezdza rozmawialaismy na ten ema i mowil zewsze ze jest ciekawy i tyko tak sobie oglada ale to pewnie tez sciema . bardzo kocham go mieszkamy razem ale nie potrafie wybaczyc mu niewiem co dalej robic jak zyc. pozatym ze kiedys juz przez to prZeszlam bylam zdradzana przez meza dlugo nie moglam dosc do siebie.

2

Odp: jak zyc??

Zostaw go....

3

zdaniona:( napisał/a:

witajcie,moj chlopak zdradzil mnie po 3latach bycia razem:( zrobil to na wyjezdzie sluzbowym ona pracuje w wpolnej firmir z nami ale mamy tylko kontakt tel dowiedzialam sie o zdradzie ze skypa chlopaka pisal takie rzeczy ze szok a ze mna udawal szczseliwego niewie dlaczego tak zrobil tlumaczyl sie ze byl pijany ale niewierze mu jak mam zyc dalej on niby zaluje tego ale niejestem przekonanan. kiedy odkrylaam ze jak jedzie gdzies sluzbowo to przeglada strony z paniami na godziny akurat z tych miast co przez nie przejezdza rozmawialaismy na ten ema i mowil zewsze ze jest ciekawy i tyko tak sobie oglada ale to pewnie tez sciema . bardzo kocham go mieszkamy razem ale nie potrafie wybaczyc mu niewiem co dalej robic jak zyc. pozatym ze kiedys juz przez to prZeszlam bylam zdradzana przez meza dlugo nie moglam dosc do siebie.

... skoro zostałaś już kiedyś zdradzona, no do powinnas wiedzić jak to się dalej potoczy.

4

Jak pewnie przeczytasz w moim wątku,  również zdradził mnie mąż , wybaczanie mu tego jednego momentu słabości zajęło mi dwa lata... No cóż zdrada boli,  jeżeli on pokazuje,  że Cię kocha,  stara się , spróbuj mu kiedyś wybaczyć.  Ja nie żałuję smile
Powodzenia!

5

Zdrada jednorazowa a szukanie lasek na portalach to jest inna sprawa wg mnie.

Nie mniej jednak nie wybaczylabym zadnej z tych. Jak bylam mlodsza i glupsza to probowalam ale temat przy kazdej klotni powracal i mnie to bardzo bolalo. nie moglam juz mu zaufac i go rzucila.

Dzis wiem ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu. Wiem ze to bardzo boli, niestety wiem ale bedac z nim nic dobrego dla siebie nie robisz. Jaki to zwiazek bez zaufania? a po takim czyms to juz go nie bedzie..

6

Jestem w klubie tych,którzy nie wybaczają zdrady.
Pożegnaj  ładnie pana.
Chyba,że jest ubezwłasnowolniony i nie wie co czyni.
To wtedy będziesz jego samarytanką.

7

Zuza33 napisał/a:

Jestem w klubie tych,którzy nie wybaczają zdrady.
Pożegnaj  ładnie pana.
Chyba,że jest ubezwłasnowolniony i nie wie co czyni.
To wtedy będziesz jego samarytanką.

On chyba ma w genach zdradzacza, więc cały czas będzie to robił.

8

Uciekaj i nie oglądaj się za siebie.
Intuicja dobrze Ci podpowiada: nie wierz w ten jego bełkot.
Zresztą, jak sama widzisz, jego zdawkowe odpowiedzi mówią najwięcej o tym jak on to "przeżywa".

9

Jeżeli mu nie ufasz, nawet jak powie że się zmieni, to nie ma sensu tego ciągnąć. Będziesz się tylko męczyła i zamartwiała czy w tej chwili czasem Cię nie zdradza, czy mówi prawdę czy nie. Ciężko jest kierować się rozumem, kiedy serce myśli inaczej, kiedy kocha się kogoś tak bardzo. Ja osobiście zdradzona nie zostałam (całe szczęście i nadzieję mam, że to nie nastąpi), ale jak sobie pomyślę że to może się stać, wszystko w środku mnie ściska. Powiem tak. Nie mówię, że zdrada nie jest niewybaczalna. Bo jest. Potrzeba na to czasu. Zależy jak zachowuje się osoba, która zdradziła. Jak zrobiła to raz, drugi to zrobi to i trzeci. Przeglądanie stron tylko z ciekawości? Wątpię. Chociaż go nie znam. Zróbcie sobie przerwę. Zobacz jak to się potoczy, czy będzie się o Ciebie starał.

10

dziekuje wam za rady, tak naprawde nie wiem co robic zdrada boli bardzo ale nie umiem wybaczyc ale kocham go nadal i niewiem dlaczego!! serce mowi kochaj a rozum kaze odejsc sad nie rozumiem dlaczego znowu mnie to spotkalo, zaczynam szukac mieszkania  chyba musze odejsc bo dluzej nie mam sily znosic takiego upokorzenia, nie chce mi sie zyc chcialabym zasnac i juz sie nie obudzic po co zyc skoro jestem z facetem ktoremu nie zalezy na mnie sad wiem ze on sie nie zmieni nigdy a ludzac sie nadzieja jest straszne bo zakazdy razem wychodzi cos na jaw a ja nienawidze jeszcze bardziej

11

słuchaj rad Elle88 ona wie co w trawie piszczy. I rób jak Ci rozum podpowiada, czyli uciekaj. Jest wiele bardziej wartościowych mężczyzn niż on. Co do tego że on żałuje, może żałować ale ile? Do następnego wyjazdu? To że boli to normalna sprawa, każdego boli.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024