Mamy wziąć ślub, a on się zmienił... pomocy !!!!!!!!!!!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mamy wziąć ślub, a on się zmienił... pomocy !!!!!!!!!!!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2015-04-24 23:52:58)

Temat: Mamy wziąć ślub, a on się zmienił... pomocy !!!!!!!!!!!!!

Sama nie wiem jak sobie radzić mam już wszystkiego dosyć a ukochany zmienił się o 180 stopni.
Zawsze od dziecka byłam na drugim planie jeśli chodzi o rodziców do dziś tak jest że siostra ważniasze i więcej pomocy dostaje niż ja jestem mi przykro ale zaczynam się przyzwyczajać jeśli chodzi o rodziców.
Biorę teraz ślub za parę miesięcy a widzę ze mój się zmienił już nie jest tak cudownie jak na początku kocham go bardzo ale już mam dosyć tego jak mnie traktuje i się zachowuje. Uważa że wszystko robię mu na złość, twierdzi że jestem wredna bo koledzy tak mówią, że bajki pisze i ściemniam chociaż do dziś nie wiem kiedy coś ściemniłam i skłamałam potrafi powiedzieć że mam ryj zamknąć, [wulgaryzm] oraz że jestem [wulgaryzm]... nie pozwalam sobie na takie traktowanie mnie złe moje prośby nie pomagają wręcz przeciwnie odbiera to jak atak.
Gdy staram mu się dać dobrą rade odpowiada mi że mnie nie będzie słuchać nie jestem jego żoną, lub włącza muzykę głośno byle mnie nie słyszeć. Dopiero moja przyszła teściowa gdy powie mu to co ja jej słucha. Nie wiem co się dzieje bardzo chce być z nim taki jaki był a nie jaki teraz jest kocham go jak nikogo przedtem ale nie chce zmarnować sobie życia mam dosyć płaczów wylanych przez niego. Wiem że oboje żyjemy w stresie bo planowanie ślubu i załatwianie tego nie jest proste ale aż takie zachowanie go nie tłumaczy.

Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na naszym forum dbamy o kulturę języka, dlatego powstrzymaj się, proszę, od używania wulgaryzmów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mamy wziąć ślub, a on się zmienił... pomocy !!!!!!!!!!!!!

Niech zmieni kolegów !!!!!!!!

3

DK 2014 napisał/a:

Uważa że wszystko robię mu na złość, twierdzi że jestem wredna bo koledzy tak mówią, że bajki pisze i ściemniam chociaż do dziś nie wiem kiedy coś ściemniłam i skłamałam potrafi powiedzieć że mam ryj zamknąć, spierdalać oraz że jestem pojebana...

Jeżeli te odzywki są rutyną w jego zachowaniu to raczej powinnaś poczekać ze ślubem. A jemu też się dziwię że nadal chce wiązać się z Tobą skoro traktuje kolegów jak wyrocznię.
Dostałaś wyraźny sygnał, zapaliła się czerwona lampka. Skorzystasz z tego ostrzeżenia czy będziesz brnąć dalej?

4

Witam,

Sądzę, że jak przed ślubem tak Cię traktuje, to po ślubie nie będzie poprawy, a może być jeszcze gorzej. Poważnie zastanów się nad tym małżeństwem.

Pozdrawiam smile

5

Oj, nic się nie dzieje, ukochany się wystraszył ślubu. Zgadzasz się na takie traktowanie?

6

Summerka napisał/a:

Oj, nic się nie dzieje, ukochany się wystraszył ślubu.

To sobie ukochany znalazł dobry sposób na odreagowanie. Takie odzywki do kobiety która w krótce ma zostać jego żoną i matką ich dzieci? Jak się tak strasznie obawia ślubu, to po co się żenić. Można przecież dać sobie więcej czasu i podjąć decyzję gdy nabierze się pewności.
Nie wiem, może jakaś nienowoczesna jestem. Dla mnie to przegięcie i już.

7

dobraBaba napisał/a:
Summerka napisał/a:

Oj, nic się nie dzieje, ukochany się wystraszył ślubu.

To sobie ukochany znalazł dobry sposób na odreagowanie. Takie odzywki do kobiety która w krótce ma zostać jego żoną i matką ich dzieci? Jak się tak strasznie obawia ślubu, to po co się żenić. Można przecież dać sobie więcej czasu i podjąć decyzję gdy nabierze się pewności.
Nie wiem, może jakaś nienowoczesna jestem. Dla mnie to przegięcie i już.

Ale wcześniej zachowywał się całkiem inaczej. Stąd zaskoczenie. Ja bym też postawiła ten ślub pod znakiem zapytania.

8

DK 2014 napisał/a:

nie pozwalam sobie na takie traktowanie mnie złe moje prośby nie pomagają

Może przestań prosić, a "walnij pięścią w stół"?

9

Marietta54 napisał/a:

Niech zmieni kolegów !!!!!!!!

Niech sobie mózg wymieni!

Skoro koleś woli słuchać kolegów, to niech się z kolegami ożeni, a Ty, Autorko, poszukaj sobie kogoś godnego Twojej miłości.

10

Chyba warto poważnie zastanowić się, czy chcesz z kimś takim spędzić resztę życia...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mamy wziąć ślub, a on się zmienił... pomocy !!!!!!!!!!!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024