JESTEM Z MĘŻEM PRZEZ 8 LAT OD ROKU JESTEŚMY W ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIM I ZA DWA MIESIĄCE URODZI SIĘ NAM SYN. BARDZO KOCHAM MĘŻA ON MNIE CHYBA TEŻ ALE CZUJE ŻE MNIE ZDRADZI WCZEŚNIEJ CZY PÓŹNIEJ BO GDY JESTEŚMY GDZIEŚ NA IMPREZIE I JAK SIĘ NAPIJE NIE WIDZI MNIE A INNE TAK A JA JUŻ NIE MOGĘ TAK WIDOCZNIE MU SIE NIE PODOBAM I TO MNIE BARDZO BOLI DŁUGO TEGO NIE WYTRZYMAM. NA JEDNEJ IMPREZIE NIE PATRZYŁ NA MNIE JAK JA SIE BAWIE TYLKO JAK TAŃCZY MOJA SIOSTRA CIOTECZNA BO STRASZNIE WYWIJA BIODRAMI I TYŁKIEM PÓŹNIEJ JAK Z NIM SIEDZIAŁAM PRZY STOLE ONA SIE PRZYSIADŁA DO NIEGO NA JEDNA KRZESŁO ON ZAMIAST PRZYSIĄŚĆ SIE DO MNIE SIEDZIAŁA DALEJ Z NIA I GADALI SOBIE W NAJLEPSZE WYSZŁABYM ON BY NAWET NIE ZAUWAŻYŁ PÓŹNIEJ ŻAŁOWAŁAM ZE TEGO NIE ZROBIŁAM POTEM ZROBIŁAM MU AWANTURĘ SIEDZIAŁ NA FOCHU A JA POSZŁAM SIĘ BAWIĆ Z INNYMI WTEDY PIERWSZY RAZ NA DŁUGO SIĘ ROZTARLIŚMY ALE PRZYJECHAŁ PO TYGODNIU O 6 RANO I PŁAKAŁ MI NA KOLANACH PROSZĄC O WYBACZENIE TO MU WYBACZYŁAM ALE ZAUFANIE WYGASŁO.
2 SYTUACJA NAPIŁ SIĘ I ZŁAPAŁ 2 KUZYNKĘ ZA PIERSI TO JEJ CHŁOPAK WIDZĄC TO CHCIAŁ ZROBIĆ TO SAMO ALE JA NIE POZWOLIŁAM(A TO DOBRY PRZYJACIEL MĘŻA) WIDZIAŁAM ŻE SIE WKURZYŁ ALE NIC MEZOWI NIE POWIEDZIAŁ JA POWINNAM WTEDY
UDERZYĆ GO W TWARZ I WYJSC Z TEJ IMPREZY.TA KUZYNKA TEZ MNIE WKURWIAŁA BO SIĘ WYWIJAŁA PRZED MOIM MĘŻEM A MU SIĘ TO CHYBA PODOBAŁA BO MNIE JAK ZWYKLE NIE WIDZIAŁ.
NA ŚWIĘTA POJECHALIŚMY WŁAŚNIE Z TA KUZYNKĄ I Z JEJ CHŁOPAKIEM NA DYSCO ONA ZNOWU PRZED NIM SIĘ WYGINAŁA A ON SIE PATRZYŁ I TE ICH SPOJRZENIA NA SIEBIE JAK BY CHCIAŁ JA PRZELECIEĆ SZLAK MNIE TRAFIAŁ UWAŻAM ZE ONA MU SIĘ PODOBA I ON JEJ TEŻ A JA JESTEM W 8 MIESIĄCU W CIĄŻY I CAŁY CZAS PŁACZE BO NIE MOGE PRZESTAC O TYM MYŚLEĆ I CHYBA SOBIE COŚ ZROBIĘ ALBO ODEJDĘ OD NIEGO BO DŁUŻEJ TEGO NIE ZNIOSĘ,
JAK SOBIE PRZYPOMINAM TO NAWET MOJEJ SIOSTRZE CIOTECZNEJ MÓWI ŻE WYGLĄDA PONĘTNIE MI TAK NIGDY NIE MÓWIŁ. NIE WIEM PO CO ON ZE MNĄ JEST!!!!
CO MAM ROBIĆ CZY POWINNAM SIĘ Z NIM ROZTAC BO PRZEZ TO WSZYSTKO ZARAZ URODZE
Przestańcie chodzić na imprezy i sprawa załatwiona ![]()
Albo kopnij go w dupe, po co się wkurzać, jak tak bardzo chce zdradzić, oszczędzisz sobie nerwów.
Ale dzieciak z Twojego męza...niewyzyty.W ogole ty masz sily tak zasuwac na imprezach w ciazy?opiernicz go równo, nie placz po katach, pokaz, ze jestes silna babka
nie chodzic na imprezy unikac alkoholu
wspolczuje
Właśnie tak myslałam żeby nie chodzic na imprezy ale to jest głupie rozwiązanie powinnam jeszcze specjalnie isc na jeszcze jedna i jak sytuacja sie powtórzy bede musiała odejść nie moge byc z kimś komu sie podobaja inne a nie jego zona bo wczesniej czy później i tak mnie zdradzi.
A na taniec zawsze mam siły bo to kocham i brzuch mi w tym nie przeszkodzi:)
nie chodzic na imprezy unikac alkoholu
Nie lepiej od razu przypiac do kaloryfera po pijaku? Klucz nosic w staniku...
Jak kocha to nie rani i nie zdradza. Jak nie kocha, to brak alkoholu ani pas cnoty nie pomoze.
Wzielas babiarza za meza to teraz masz. Jak to mowia "widzialy galy co braly"? Chyba tak.
no ale może trzeba jakos ratować to małżeństwo, jesteś w 8 miesiącu ciąży, potrzebujesz wsparcia meza, a nie myslec przynajmniej na ten moment o rozwodzie, bo musisz skupic się na porodzie na dziecku, a to ze jeszcze na jedna impreze ide i rozowd bo wiem co zrobi zabrzmiało jak bys miała satysfakcje ze takk będzie, a przecież wiedzialas za kogo wychodzisz za maz,
nikt nie zabrania ci tanczyc, ale 8 miesiąc to już raxczej nie czas na dyskoteki gdzie jest bardzo głosno i tłoczno, ktoś może cie niechcący w brzuch uderzyc, on sam niech tez nie chodzi, zachowuje się jak kawaler, nie chodzi żeby jak ktoś tu pow żeby przypiac meza do kaloryfera ale zmieniają się piorytety
A nie potrafisz wygarnac kuzynce tak przy wszystkich? Najlepiej przy rodzinie. Powiedz jej, zeby tak tylkiem nie wywijala przed zonatymi facetami.
A nie potrafisz wygarnac kuzynce tak przy wszystkich? Najlepiej przy rodzinie. Powiedz jej, zeby tak tylkiem nie wywijala przed zonatymi facetami.
To być może "usadzi" kuzynkę, ale nie rozwiąże problemu z mężem.
Nie będzie kuzynki, będzie inna.
No tak, to moze niech mu bromu do platkow sniadaniowych dosypie
Na jurnego chlopa nie ma bata.
No tak, to moze niech mu bromu do platkow sniadaniowych dosypie
Na jurnego chlopa nie ma bata.
Oj tam, oj tam ![]()
Nie każdy jurny poleci za inną.
Na szczęście.
(...) nie moge byc z kimś komu sie podobaja inne a nie jego zona bo wczesniej czy później i tak mnie zdradzi. (...)
Nie ma nic złego w tym, że partnerowi podobają się inne kobiety - że subtelnie się obejrzy, czy skomentuje w towarzystwie kolegów - związek nie równa się w końcu operacji zaszycia oczodołów, i wszyscy - bez względu na stan cywilny - pozostajemy ludźmi. Nie stanowi to żadnego wyznacznika do zdrady, i nie jest odpowiedzialne za to, że Twój mąż jest bucem lokującym na poziomie dna i wodorostów.
Autorko, moim zdaniem to jakaś chora sytuacja. Owszem każdemu mężczyźnie podobają się kobiety , Twojemu mężowi - kuzynka.
Zazwyczaj mężczyźni jednak ukrywają ten fakt przed żoną, czy narzeczoną . Piszesz, że jesteś w ósmym miesiącu ciąży. Walcz o swoje małżeństwo, porozmawiaj szczerze z mężem. Z jego strony też musi pojawić się chęć zmiany. On musi zrozumieć, że rani Cię takie zachowanie z jego strony.
Życzę powodzenia i wytrwałości. Mam nadzieję, że w Twoim życiu wszystko się ułoży. Trzymam kciuki, pozdrawiam. ![]()
Przez ciąże histeryzujesz.
Dziekuje wszystkim za rady. Porozmawiałam z mężem powaznie powiedziałam co mnie boli i złości powiedział że jestem nie normalna bo on mnie bardzo kocha i poza mna świata nie widzi że robi wszystko żebysmy byli szczęśliwy ,że przestał dla mnie pić wódke bo nie pamietał na drugi dzień co robił,(i to jest prawda bo pije tylko piwo i tez tylko okazjonalnie)za piersi mnie przeprosił i żałuje ale on tego nie pamieta za reszte nie sadził że bede zazdrosna bo to są moje kuzynki powiedział że juz wiecej tego nie zrobi bo nie chce mnie starcić.
Jest już dobrze:)
Dziekuje wszystkim za rady. Porozmawiałam z mężem powaznie powiedziałam co mnie boli i złości powiedział że jestem nie normalna bo on mnie bardzo kocha i poza mna świata nie widzi że robi wszystko żebysmy byli szczęśliwy ,że przestał dla mnie pić wódke bo nie pamietał na drugi dzień co robił,(i to jest prawda bo pije tylko piwo i tez tylko okazjonalnie)za piersi mnie przeprosił i żałuje ale on tego nie pamieta za reszte nie sadził że bede zazdrosna bo to są moje kuzynki powiedział że juz wiecej tego nie zrobi bo nie chce mnie starcić.
Jest już dobrze:)
No widzisz kochana, najważniejsza jest szczera rozmowa. Życzę szczęścia ![]()