Poszukuję biologicznych rodziców - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Poszukuję biologicznych rodziców

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-04-20 23:17:28)

Temat: Poszukuję biologicznych rodziców

witam mam 27 lat  poszukuje biologicznych rodziców wiem tyle ze ma na imie matka magdalena mieszka w lesznie o ojcu nic nie wiem .
kiedy mialam 7 lat dowiedzialam sie ze zostalam adoptowana ale nic adopcyjna matka mi nie chce powiedziec ucieka od tematu
a zalezy mi bardzio na tym zeby poznac wlasna matke nie daje mi spokoju ale od czego zaczac gdzie szukac pomocy szukam

Zmieniłam tytuł wątku i przeniosłam do działu "ogłoszenia". Staraj się nadawać adekwatne tytuły wątkom. Pozdrawiam, moderatorka truskaweczka19

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poszukuję biologicznych rodziców

Jesteś osobą pełnoletnią i możesz iść do domu dziecka, w którym przebywałaś i tam mają obowiązek Ci udzielić wszystkich informacji na Twój temat. To chyba najlepsze rozwiązanie skoro rodzice adopcyjni nie chcą pomóc

3

Tu masz link, jak zabrać się do szukania:
http://www.usc.pl/aktualnosci;190;Adoptowane_dziecko_poszukuje_biologicznej_rodziny

4

anna3658@wp.pl dlaczego szukasz tych, co Cie oddali?
Żle ci u swoich rodziców (tych prawdziwych, którzy Cię wychowali?)

5

anna3658@wp.pl napisał/a:

witam mam 27 lat  poszukuje biologicznych rodziców wiem tyle ze ma na imie matka magdalena mieszka w lesznie o ojcu nic nie wiem .
kiedy mialam 7 lat dowiedzialam sie ze zostalam adoptowana ale nic adopcyjna matka mi nie chce powiedziec ucieka od tematu
a zalezy mi bardzio na tym zeby poznac wlasna matke nie daje mi spokoju ale od czego zaczac gdzie szukac pomocy szukam

Zmieniłam tytuł wątku i przeniosłam do działu "ogłoszenia". Staraj się nadawać adekwatne tytuły wątkom. Pozdrawiam, moderatorka truskaweczka19

MogęCi pomóc ale w jakim Lesznie wielkopolska jak tak to dobrze bo tu mieszkam .

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Poszukuję biologicznych rodziców

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024