Życie z Teściową ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Życie z Teściową ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Życie z Teściową ...

"Teściowa " Jedne z Nas je kochają a inne nienawidzą ,myślę że ja znajduję się gdzieś po środku. Zacytuje słowa księdza który przed ślubem powiedział do mnie i męża " Mieszkanie z Teściami w 80 % prowadzi do rozwodu " i wiecie co myślę że ma dużo racji. Ja niestety mam pecha podwójnego bo mieszkam z Teściową oraz z Teściową mojej Teściowej. I czasami nie wiem która jest gorsza. Dodam tylko że jestem osobą która dosyć szybko wpada w złość ale tak nie zawsze było, kiedyś byłam spokojna opanowana a teraz po pięciu latach mieszkania z teściami mój charakter bardzo się zmienił. Stałam się nerwowa i wybuchowa co niestety często nie wychodzi mi na dobre. Irytują mnie już nawet drobne rzeczy na które może ktoś inny nie zwróciłby uwagi a mnie po prostu aż (...) na przykład nakładam dzieciom obiad a moja Teściowa daje im czekoladę, ubieram dzieci a ona je przebiera, wtrąca się w rozmową moją z mężem, próbuje ograniczyć nam widywanie się ze znajomymi tak jakby wraz z dziećmi kończyło się zycie towarzyskie.

"Teściowa mojej Teściowej " kiedy mam pisać o tej kobiecie to palce aż mnie bolą od stukania w klawiaturę. Sąsiedzi mówią na nią " czarna wrona". Przed  ślubem kiedy przyjechałam do domu męża wydawała mi się całkiem sympatyczna wbrew temu co mówili inni ale szybko się przekonałam w jakim byłam błędzie. Wiem że ona mi życzy źle zawsze mi to daje do zrozumienia. Kiedy byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem ja wiem chyba w 7 miesiącu powiedziała mojemu meżowi że nigdy nie będzie miał dzieci i że po co kupiłam wózek przecież dziecko po urodzeniu może umrzeć i własnie tego dnia znienawidziłam tą kobietę i tak nienawidzę ją już 5 lat z każdym dniem coraz bardziej. Dzięki Bogu jej złu urok nie zadziałał i mam dwójkę dzieciaczków chłopca i dziewczynkę. K.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Życie z Teściową ...

współczuje, a musicie u nich mieszkac? nie lepiej wynajmować a mieć spokoj?

3

Odp: Życie z Teściową ...

Dokładnie ..musicie tam mieszkać? Przecież mogliście postawić sobie choćby na wynajem a troszkę później dzieciaczki , choć teraz to i tak "pozamiatane"..może warto dorosnąć i iść na swoje ?? smile

Współczuje mieszkałam pół roku z "teściową" tzn nie była nią bo nie miałam ślubu z jej synem no ale jak mam napisać...kobieta zła nie jest ale szlag mnie trafiał ja po swojemu ta po swojemu ..lepiej iść na swoje i żyć wg siebie..łatwo nie jest ..!!!! Ale i kontakty są lepsze i w twojej rodzinie też da się to na pewno odczuć .

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Życie z Teściową ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024