Witam, ostatnio ciągle przechodze milion chorób, dwa dni temy byłam u ginekolog od razu po miesiączce, żeby sprawdzić torbiela, zniknął ale jest nadżerka. Ostatnio leczyłam się na grzybice pochwy jakiś czas(moje pierwsze zakażenie) wyzdrowiałam, i jak wiadomo po miesiączce ph pochwy jest wyższe. normalnie powinno dochodzić do 4,5, ja bylam od razu po miesiaczce na wizycie i mialam 4,7 ale zbagatelizowalam, bo w koncu to tylko roznica 0,2 a podczas miesiaczki moze dojsc nawet do 6,5, a doktor też mi nic nie przepisała. Nie miałam żadnych grzybów ani bakteri, od wczoraj za to po jednej stronie na wardze sromowej większej łuszczy mi się skóra, i lekko od czasu do czasu zaswedzi. Naczytałam się już, że to grzybica, ale jak to mogłoby się stać? Raczej to wykluczam, nie mam upławów, zapach normalny, w środku nic mnie nie swędzi, tylko po jednej stronie warga sromowa. Może to być objaw golenia? Albo przez seks oralny? Lub może coś wspólnego z tą nadżerką? Proszę pomóżcie, nie mam sił. Oczywiście umówię się jutro do lekarza, jednak conajmniej 3 tygodnie będę czekać na wizytę, mam nadzieję, że nie jest to grzybia, i że może coś wiecie na ten temat ?:)
Temat: Pomóżcie ;( Brak sił.
Zobacz podobne tematy :
Odp: Pomóżcie ;( Brak sił.
+wiem, że przy grzybicy zdarza się suchość pochwy, ja mam tam bardzo wilgotno przez cały czas.
Halo? ![]()
Najlepiej jak porozmawiasz ze swoim ginekologiem i zobaczysz co ci powie.
gdybym miała możliwość zobaczenia się z nim już teraz, to oczywiście nic bym tu nie pisała, jednak jak powiedziałam wizyty za szybko nie będzie, dlatego chciałam uzyskać tu jakąś poradę.