nie wiem co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: nie wiem co zrobić?

Mamy 2 dzieci - młodsze ma 2,5 roku, 17 lat bycia razem i mega kryzys w związku. Brak czasu,zmęczenie, brak miłości , szacunku.
Nie ma prawie już nic, jesteśmy razem dla dzieci. Wielokrotnie próbowałąm namówić meża na wspólną terapię, ale on nie chce.
Nie akceptuje mnie, nie kocha, nie szanuje. Ostatnio usłyszałam, że rozwiedzie się, jak dzieci podrosną:(.
Nie wiem, co robić ... czuje się bardzo samotna, przestaliśmy ze sobą rozmawiać. Chciałabym się rozwieść, ale szkoda mi dzieciaków,
nie chcę, aby nie miały pełnej rodziny , ojcem jest dość dobrym.
Brakuje mi miłości, przytulania, ciepła... a z drugiej strony są moje dzieciaczki, dla których jesteśmy całym światem
W dodatku mamy wspólne mieszkanie na kredyt, wiec w przypadku rozwodu byłby duży problem.
Ktoś ma jakiś pomysł?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem co zrobić?

Chyba jednak pozostaje się rozwieść, bo z tego co mówisz to brak tu jakiejkolwiek miłości i szacunku do samych siebie. Potem zrobicie podział majtku, a on będzie mógł się widywać z dziećmi co jakiś czas.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nie wiem co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024