DEPRESJA- MANIA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez KOBIETA173 (2014-04-11 17:57:40)

Temat: DEPRESJA- MANIA

MAM  PROBLEM OD MOMENTU GDY STRACIŁAM PRACE Z POWODU MOJEJ KONTUZJI , NIE MOGĘ  ODNALEŹĆ SIĘ W DOMU , MAM NEGATYWNE MYŚLI O SWOIM MAŁŻEŃSTWIE , A SZCZEGÓLNOŚCI O SWOIM MĘŻU , JESTEM ZAZDROSNA O JEGO KOLEŻANKĘ Z PRACY KTÓRA  JEST OSOBĄ PEWNA SIEBIE , I WIE CZEGO CHCE , JA TEŻ TAKA BYŁAM PRZED  MOJA KONTUZJĄ ,TERAZ NIE WIEM CO BĘDZIE DALEJ NIEMA NA NIC OCHOTY CZUJE SIĘ NIEPOTRZEBNA I CZUJE ŻE MĄŻ I INACZEJ MNIE POSTRZEGA , NIE INTERESUJĄ GO MOJE SPRAWY , NIE MOGĘ SOBIE Z TYM PORADZIC , JESTEM TROCHE ZALEŻNA OD NIEGO WIĘC PRZERAŻA MNIE MYŚL ZE MÓGŁBY MNIE ZOSTAWIĆ, CHOĆ ON TWIERDZI ZE ŻYĆ BEZ NASZEJ RODZINY NIE MORZE

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: DEPRESJA- MANIA

Nie używaj kapslocka bo oczy bolą (poza tym, sprawia to wrażenie jakbyś krzyczała).

3 Ostatnio edytowany przez KOBIETA173 (2014-04-14 17:05:45)

witam bo krzyczę

4

Przez tę kontuzję masz po prostu doła! To normalne. Nie rozmyślaj tyle, kochaj męża, zajmij sobie czas...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024