Chcemy się kochać, a nie wiemy gdzie.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Chcemy się kochać, a nie wiemy gdzie....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Chcemy się kochać, a nie wiemy gdzie....

Witam

Pizę ten post z prośbą o poradę. Z moim facetem spotykamy się już kilka miesięcy i postanowiliśmy bardziej zbliżyć się do siebie, ale jest problem. Ja jestem studentką i mieszkam z rodzicami i ciągle któreś z nich jest w domu, więc u mnie odpada. On ma chorą matkę, która też ciągle siedzi w domu. I przez to jesteśmy ograniczeni... Fakt w okolicy jest kilka hoteli, są lasy, jeziora itp. Ale ja się trochę krępuje pójść do hotelu.
Macie jakieś rady?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcemy się kochać, a nie wiemy gdzie....

Czemu sie krepujesz hotelu? To jest fascynujace i podniecajace. Jesli jestescie w stalym zwiazku to fajnie sobie tak caly dzien zaszalec w hotelu...do tego rozne zabawy nie zawsze grzeczne :-). My probowalismy i bylo super.  Duza wanna,wino,loze, sex  co godzine,drzemka i znow to samo.
Czasem fajnie sie pobawic :-)

3

Może to dlatego, że ja jestem typem domownika i chciałabym w swoim gniazdku... Ale pewnie będziemy zmuszeni to zrobić w hotelu.

4

No i zawsze te lasy i jeziora zostają smile

5

Ja tez jestem domowniczka,ale bez przesady :-)  najlepiej wezcie sobie jakis wypas pokoj zeby poczuc sie super extra,szampan do wanny,sexi bielizna...

Ach rozmarzylam sie jak to bylo :-)  a teraz leze z duzym brzuchem w 35 tyg.ciazy i czuje jakies male stopy pod zebrem big_smile

6

Jeżeli to będzie Wasz pierwszy wspólny raz, to wypadało by zadbać o komfort psychiczny. Nie każdemu pasuje hotel, las, samochód etc. Może zamiast wydawać pieniądze na hotel wyślij gdzieś swoich rodziców, na wycieczkę, do znajomych etc. a jak się już bardziej zbliżycie, to zapewne skrępowanie przejdzie do historii i pojawi się szereg równie dogodnych miejsc.

7

Jak koniecznie chcesz domowego komfortu to poczekaj aż rodzice gdzieś wyjdą, bo nie wierzę, że wciąż siedzą w domu. Mają chyba jakiś znajomych, chodzą do 'cioci na imieniny'. W razie czego zawsze możecie im kupić bilety do kina albo teatru i dom jest wasz

8

Kala napisał/a:

Ja tez jestem domowniczka,ale bez przesady :-)  najlepiej wezcie sobie jakis wypas pokoj zeby poczuc sie super extra,szampan do wanny,sexi bielizna...

Ach rozmarzylam sie jak to bylo :-)  a teraz leze z duzym brzuchem w 35 tyg.ciazy i czuje jakies male stopy pod zebrem big_smile

Hahaha, padłam... To żeś dziewczynę pocieszyła tongue Założę się, że jej brzuszek i stópki nie w głowie! smile

Szczęśliwego rozwiązania!

A co do TEMATU:

Hotel, domek na mazurach, samochód, kocyk w lesie, nad jeziorem... smile

9

Idź do hotelu. Fajnie jest, lux łazienka, czysta pościel, widok z okna. Najtrudnej jest przebrnąć przez recepcję, ale jak będziecie wyglądać jak młodzi zakochani, to zero problemu. Gorzej jak się jest starszym, bo wtedy wszyscy myślą, że to żonaty facet i zamężna kobieta, kochankowie... smile Minusem jest kasa -- 150zł to dopiero coś przyzwoitego... ale z drugiej strony macie 24 godziny...

10

Również polecam hotel. Można stworzyć tam fajny klimat i będziesz miała 100 % pewności, ze nikt wam nie przeszkodzi.

No dobrze - hotel - ale jak Gary słusznie zauważył, lux hotel kosztuje. Chętnie poczytam o innych pomysłach.

12

Wybierz jakiś przyzwoity motelik parę kilometrów od Twojej miejscowości, będziecie mogli wtedy 'udawać', że jesteście przejazdem, a nie że przyjechaliście na nockę (jeżeli tak źle Ci sie to kojarzy). I popieram pomysły innych - bierz koc i grzejcie na łąki ;D Ja wiem jak to jest kiedy ma sie rodzinę za ścianą, w domu nigdy nie ma tyle swobody i spokoju.
Ja też z kolei nie lubię tego robic u siebie, to dla mnie krępujące, bo to wciąż mój dom, który dzielę z innymi i nawet jak nikogo nie ma to wiem, że w każdej chwili może ktos wrócić.

13

Z tą łąką też byłbym tak trochę ostrożny. Nic przyjemnego w trakcie uniesienia dostać żądłem w poślad big_smile

14

kathon napisał/a:

Z tą łąką też byłbym tak trochę ostrożny. Nic przyjemnego w trakcie uniesienia dostać żądłem w poślad big_smile

albo mrówki... najgorsze...
big_smile

15

Czytałam na tym forum wątki o wypadach na weekend, teraz nie mogę tego znaleźc, ale było coś o dziewczynie z Czech i chłopaku z Polski. Powiel ich pomysł.

16

Jak nie hotel itp, to raczej pozostaje łono natury wink Ja nie wstydziłam się i często jak się kochamy to są rodzice moi, jesteśmy dyskretni, więc jest ok wink Nas to nie krępuje, uważamy, by było cicho. No, ale łono natury dla urozmaicenia to nam się zdarzało tongue Jak ktoś się krępuje, bo rodzice, to właśnie łono natury pozostaje przede wszystkim. Robi się ciepło, więc trochę łatwiej z tym będzie tongue No, ale zgadzam się, warto uważać na mrówki. Z obecnym facetem, to mi się nie zdarzyło, ale z byłym niestety tak tongue Seks na łonie natury, jakieś okolice łąki, a okazało się, że siedziałam na czerwonych mrówkach, chyba nie muszę mówić jak mnie potem pupa bolała, okropny ból, nie mogłam na niej usiąść tongue Myślę jednak, że to nie takie częste przypadki, czerwone mrówki nie są wszędzie, a my gdybyśmy spojrzeli dokładniej, to byśmy je zauważyli. W lesie też było kiedyś u mnie tongue No i pewnie parę miejsc, by się znalazło wink Człowiek aż się nie spodziewał, że jest tyle miejsc, a potem jak się patrzyło, to jest sporo miejsc na łonie natury, gdzie dyskretnie można się kochać wink

17

Ja w tamtym roku, z moim wyrośniętym facetem tylko na łonie natury w ciepłe dni. Znaleźliśmy takie trudno dostępne miejsce, gdzie mało kto chodzi... chyba tylko my.
Gdy się ochłodziło, nasz sex był zdecydowanie rzadziej, teraz idą ciepłe dni, to także na łono natury będziemy wyskakiwać.

18

Mam ten sam problem... Myślicie, że w aucie w jakimś odległym miejscu to dobry pomysł? big_smile

19

Możecie nawet na dachu niezbyt wysokiego budynku, ale na tyle wysokiego by was nie zobaczyc (a jednoczesnie uslyszec).

20

ChiliPepper napisał/a:

Mam ten sam problem... Myślicie, że w aucie w jakimś odległym miejscu to dobry pomysł? big_smile

Jasne, czemu nie smile Dobry pomysł smile

21

fizyczka napisał/a:

Witam

Pizę ten post z prośbą o poradę. Z moim facetem spotykamy się już kilka miesięcy i postanowiliśmy bardziej zbliżyć się do siebie, ale jest problem. Ja jestem studentką i mieszkam z rodzicami i ciągle któreś z nich jest w domu, więc u mnie odpada. On ma chorą matkę, która też ciągle siedzi w domu. I przez to jesteśmy ograniczeni... Fakt w okolicy jest kilka hoteli, są lasy, jeziora itp. Ale ja się trochę krępuje pójść do hotelu.
Macie jakieś rady?

Nie ma się czego wstydzić z wyjściem do hotelu/motelu. Osobiście tego jeszcze nie doświadczyłam, ale myślałam o tym i chciałabym spróbować, nawet robię coś w tym kierunku. smile Pozdrawiam.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Chcemy się kochać, a nie wiemy gdzie....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024