Witam
Przejdę do sedna sprawy....
U mojego partnera po seksie oralnym(po bardzo długim szczytowaniu) , przy masturbacji występuje sperma z domieszką krwi. Czy wiecie może co jest przyczyną?
Czy coś z tym robić?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Krew w spermie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Przejdę do sedna sprawy....
U mojego partnera po seksie oralnym(po bardzo długim szczytowaniu) , przy masturbacji występuje sperma z domieszką krwi. Czy wiecie może co jest przyczyną?
Czy coś z tym robić?
Niech przejdzie sie do lekarza...
Ja też doradzam lekarza.
Oczywiście, ze trzeba coś z tym zrobić, to nie jest zdrowy objaw. Trzeba iść do lekarza! Pewnie to nie zdarza się tylko przy seksie oralnym czy masturbacji, tylko przy innych okazjach tego nie zauważacie...!!! zdrowia życzę
moj znajomy mial to samo.Ponoc nawet byl u ginekologa;) ale nie wiem cp mu bylo.Nic powaznego,ale zabierz swojego mezczyzne do lekarza.
Lekarz i to szybko ...bo za niedługo zamiast spermy będzie sama krew
Lekarz i to szybko
...bo za niedługo zamiast spermy będzie sama krew
Nie no Sky, ja też mam poczucie humoru, ale delikatnie mówiąc, Twój żart mi nie podchodzi...
A co do meritum, to faktycznie z lekarzem bym nie zwlekał. Nigdy nie miałem takiego problemu ani o nim nie słyszałem, ale warto się upewnić, czy to nic poważnego.
Tego nie wolno lekceważyć. Krew nie jest prawidłowym składnikiem spermy. Może to wynikać ze stanu zapalnego lub brodawczaków cewki moczowej, przewlekłego zapalenia najądrza itp. Koniecznie musisz udać się do urologa.
Źródło:
http://www.durex.pl/f3.html
Polecam jak najszybszy kontakt z lekarzem.
Skoro jestem już na tym forum, to powinienem chyba napisać:
Po paru dniach objaw ustał
Pewnie tak jak myślałem i już pisałem Swojej Lubej smsowo: "Pewnie ja się tak podniecałem, krew buzuje i naczynka pękły, przez co krew doszła nie tam, gdzie trzeba."
Witaj, Słońce :*
Ale i tak mógłbyś Kochanie iść do lekarza. Coś czuję że nie obędzie się bez mojej siły
Witam witam :*
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Krew w spermie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024