Krew w spermie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Krew w spermie

Witam wink

Przejdę do sedna sprawy....
U mojego partnera po seksie oralnym(po bardzo długim szczytowaniu) , przy masturbacji występuje sperma z domieszką krwi. Czy wiecie może co jest przyczyną?
Czy coś z tym robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krew w spermie

Niech przejdzie sie do lekarza...

3

Ja też doradzam lekarza.

4

Oczywiście, ze trzeba coś z tym zrobić, to nie jest zdrowy objaw. Trzeba iść do lekarza! Pewnie to nie zdarza się tylko przy seksie oralnym czy masturbacji, tylko przy innych okazjach tego nie zauważacie...!!! zdrowia życzę

5

moj znajomy mial to samo.Ponoc nawet byl u ginekologa;) ale nie wiem cp mu bylo.Nic powaznego,ale zabierz swojego mezczyzne do lekarza.

6

Lekarz i to szybko big_smile ...bo za niedługo zamiast spermy będzie sama krew big_smile

7 Ostatnio edytowany przez Don Pedro (2009-08-31 12:22:19)

Sky-high-etris napisał/a:

Lekarz i to szybko big_smile ...bo za niedługo zamiast spermy będzie sama krew big_smile

Nie no Sky, ja też mam poczucie humoru, ale delikatnie mówiąc, Twój żart mi nie podchodzi...

A co do meritum, to faktycznie z lekarzem bym nie zwlekał. Nigdy nie miałem takiego problemu ani o nim nie słyszałem, ale warto się upewnić, czy to nic poważnego.

8

Tego nie wolno lekceważyć. Krew nie jest prawidłowym składnikiem spermy. Może to wynikać ze stanu zapalnego lub brodawczaków cewki moczowej, przewlekłego zapalenia najądrza itp. Koniecznie musisz udać się do urologa.

Źródło:
http://www.durex.pl/f3.html

9

Polecam jak najszybszy kontakt z lekarzem.

10

Skoro jestem już na tym forum, to powinienem chyba napisać:
Po paru dniach objaw ustał smile
Pewnie tak jak myślałem i już pisałem Swojej Lubej smsowo: "Pewnie ja się tak podniecałem, krew buzuje i naczynka pękły, przez co krew doszła nie tam, gdzie trzeba."
Witaj, Słońce :* big_smile

11

Ale i tak mógłbyś Kochanie iść do lekarza. Coś czuję że nie obędzie się bez mojej siły big_smile

Witam witam big_smile :*

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024