Rozmowa kwalifikacyjna przez skype'a - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Rozmowa kwalifikacyjna przez skype'a

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Rozmowa kwalifikacyjna przez skype'a

Mam pytanie do osób, które na taką rozmowę zostały zaproszone. Aplikowałam na pewne stanowisko (praca zdalna) do firmy, która siedzibę ma w Czechach i rozmowy kwalifikacyjne przeprowadza przez internet. Zostałam zaproszona i teraz pytanie:
- czy takie rozmowy odbywają się przy włączonej kamerce?
- czy obowiązuje strój równie elegancki, jak przy normalnej rozmowie?
- gdzie powinnam siedzieć? Za biurkiem? Czy po prostu na krześle, na fotelu? Bo domyślam się, że będę musiała wypełznąć ze standardowego miejsca pracy z laptopem czyli z łóżka. big_smile
- czym taka rozmowa może różnić się od tradycyjnej poza sposobem przeprowadzania? Z czym to się wiąże?

Wszystkie porady na ten temat chętnie przyjmę. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozmowa kwalifikacyjna przez skype'a

Kolega miał takową rozmowę, usiadł przy biurku, założył koszulę, wiadomo musisz się jakoś prezentować wink Koniec końców dostał pracę ;P Rozmowa odbywała się dokładnie tak jak na zwyczajnej rozmowie

3

Czyli nie sama rozmowa, kamerka włączona?

4 Ostatnio edytowany przez beatka87 (2014-04-03 12:36:05)

Kamerka włączona jak najbardziej jak nie to po co by zakładał koszulę tongue

5

Ech, wolałabym chyba tradycyjną rozmowę, chociaż pewnie kwestia tego, że to pierwszy raz. Już mam wizję "padającego" internetu, współlokatora robiącego mi głupie żarty i natłoku niespodziewanych wizyt. Tak, zdaję sobie sprawę, że przesadzam, big_smile ale jednak na normalnej rozmowie mam większą kontrolę nad sytuacją, a jeśli coś się zdarzy, to mało prawdopodobne, że z mojej winy. ._.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Rozmowa kwalifikacyjna przez skype'a

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024