witam szukam znajomych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » witam szukam znajomych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: witam szukam znajomych

Jestem Ania mieszkam w Kołobrzegu zapisałam się na forum dlatego że jestem samotna znajomi których miałam nie utrzymują ze mną kontaktu ponieważ powiedzieli wprost nie masz kasy koniec przyjaźni szukam ludzi którzy nie lecą na kasę i wygląd pragnę mieć przyjaciółkę taką z którą mogłabym porozmawiać na każdy temat i żeby nie mówiła ciągle o facetach bo znam takie dziewczyny co tylko chłopak to chłopak tamto chłopak nie chce zemną rozmawiać chłopak zerwał co ja mam robić i płacze owszem pocieszyła bym ją ale nie chce żeby to nie toczyło się cały rok jest tyle fajnych tematów na jakie lubię rozmawiać np kosmetyka uroda fryzury moda czy muzyka ale nie szukam takiej co dziś się z tobą koleguje a jutro pojawi się chłopak i nie ma już dla ciebie czasu szukam takiej co nie będzie patrzyć na wygląd która może np coś doradzić a ja jej żeby pamiętała o urodzinach nie żeby kupowała prezenty chodzi tylko o życzenia ja uczynię to samo szukam ludzi z całej Polski mam dość samotności jest nudno nie mam do kogo ust otworzyć sylwestry np spędzam sama jest mi przykro z tego powodu pragnę tylko poznać kogoś normalnego pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: witam szukam znajomych

witaj Aniu wink
nie wiem ile masz lat ale jeśli Tobie nie przeszkadza mój wiek to chętnie z Tobą nawiążę znajomość wink
nie lecę na kasę i wygląd i mogę rozmawiać o wszystkim wink
i tak jak Ty bardzo lubię jak ktoś pamięta o urodzinach i imieninach (i nie chodzi o prezenty tylko pamięć)...;)
jesli chcesz to pisz...to moje gg 47600618

3

Dziwni ludzie, których miałaś za znajomych. No ale cóż w dzisiejszych czasach wszystko możliwe.. Tez szukam znajomych, jestem w Trójmieście, nie znam tu prawie nikogo smile Ja mam 29 i nie interesuję mnie wygląd i kasa tongue Szukam bardziej kogos z kim można by pogadac o wszystkim, kogos komu można zaufać. Jedenym słowem szukam znajomych, a gdyby oni stali się kiedys przyjaciółmi byłoby super smile

4

Amani napisał/a:

Dziwni ludzie, których miałaś za znajomych. No ale cóż w dzisiejszych czasach wszystko możliwe.. Tez szukam znajomych, jestem w Trójmieście, nie znam tu prawie nikogo smile Ja mam 29 i nie interesuję mnie wygląd i kasa tongue Szukam bardziej kogos z kim można by pogadac o wszystkim, kogos komu można zaufać. Jedenym słowem szukam znajomych, a gdyby oni stali się kiedys przyjaciółmi byłoby super smile

witam tak miałam znajomych co tylko słyszałam daj daj i daj a jak powiedziałam że nie mogę już przyjeżdżać do nich bo nie mam pieniędzy bo zmarła mi babcia co czasem dawała mi parę groszy bo nie mam pracy i ta dziewczyna z chłopakiem czyli byli znajomi chcieli żebym przywiozła im telefon komórkowy i ja powiedziałam żeby sobie sami kupili bo mnie nie stać i ona wtedy powiedziała KONIEC PRZYJAŹNI wtedy druga koleżanka już więcej do mnie nie napisała żadnego smsa ludzie których znałam tylko żeby coś dać i pa pa bo na mnie to im nie zależało mam dobre serce pomagam ludziom szanuje ludzi starszych lubię zwierzęta ale zawsze się boje poznawać kogoś dlatego że kogo nie poznam to po czasie się okazuje że to jakiś dziwak przed wczoraj poznałam jakiegoś chłopaka fajnie się pisało chociaż ja chłopaka nie szukam pisał szanuje kobiety że szuka wczoraj pisał do mnie i dzwonił nie mogłam odebrać bo byłam zajęta musiałam przygotować obiad a on co chwile pisze wyłączyłam telefon i pozniej włączyłam bo miałam czas pisać a tu w smesach ty kur stara szma.to po prostu zaczął mi ubliżać i tylko dlatego że czasu nie miałam odebrać dlatego zawsze  boję się nowych znajomości

5

Smutne.. Jak rzecze stare przysłowie "prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie". A koleś to jakiś pajac. Olej.

6

Witaj Aniu ja Kasa z łodzi chetnie nawiąże nowa znajomosc

7

jedyna119 napisał/a:

Witaj Aniu ja Kasa z łodzi chetnie nawiąże nowa znajomosc

witam smile

ja również chętnie nawiążę nową znajomość

9

Witajcie. I ja się dołączę smile Chętnie porozmawiam o wszystkim, także o codziennych sprawach, które nierzadko dają nam w kość.
Może coś o sobie opowiem. Na co dzień studiuję, kocham zwierzęta, zwłaszcza konie. Uważam, ze nie ma piękniejszych chwil, niż poznawanie świata z siodła smile. Jazda konna pozwala mi zregenerować siły i odpocząć od codziennych kłopotów. Interesuję się psychoterapią i pracą w grupie. Lubię poznawać wciąż to nowe rzeczy. Ogólnie kocham świat. Staram się choć dwa razy w roku wyjechać gdzieś, lubię podróże. Jestem zwolennikiem zimy big_smile.
Pozdrawiam wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » witam szukam znajomych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024