Temat: Zastrzyki w tłuszcz z soi.

Znalazłam to w necie. Nie pamiętam jak się zabieg nazywa ale wstrzykują coś z soi w tkankę i po dwóch tygodniach część niby znika.
Jakoś o tym w telewizji nie słychać?

Ktoś coś wie? To może być pewnie niebezpieczne ale raczej o skutkach ubocznych nie poinformują.
Tak czy inaczej jest to ciekawsze niż odsysanie tłuszczu i operacje.
Jeżeli coś wiecie to proszę podzielcie się wiedzą jeżeli nie bardzo proszę nie umoralniać. Jestem zwolenniczką zdrowego trybu życia i ciężkiej pracy ale czasami mam dość wyrzeczeń i kompleksów. Fajnie było by znaleźć coś co pomoże.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zastrzyki w tłuszcz z soi.

To się nazywa lipoliza iniekcyjna.

I nie stosuje się jej przy nadwadze przekraczającej 10-15% masy ciała, ponieważ nie jest to metoda odchudzająca a jedynie korygująca wybrane partie ciała - np pulchne policzki, podwójny podbródek, otłuszczony brzuch czy uda itp. zabiegi należny powtarzać minimum 2 - 3 razy, przy większych otłuszczeniach nawet do 10. koszt to od 200 zł do 2000zł w zależności od lekarza wykonującego, kliniki i partii ciała.

Resztę powiedzą ci Google.

3

Iceni napisał/a:

To się nazywa lipoliza iniekcyjna.

I nie stosuje się jej przy nadwadze przekraczającej 10-15% masy ciała, ponieważ nie jest to metoda odchudzająca a jedynie korygująca wybrane partie ciała - np pulchne policzki, podwójny podbródek, otłuszczony brzuch czy uda itp. zabiegi należny powtarzać minimum 2 - 3 razy, przy większych otłuszczeniach nawet do 10. koszt to od 200 zł do 2000zł w zależności od lekarza wykonującego, kliniki i partii ciała.

Resztę powiedzą ci Google.

dzięki
Ciekawe jak efekty uboczne?

4

Nigdy bym sobie nic nie wstrzykiwała. Teraz panuje wielka moda na takie zabiegi ale nikt nic nie mówi o skutkach ubocznych które pojawia się za kilka lat. A potem chodzą panny tak zdeformowane że aż żal na nie patrzeć..

5

soja działa w ten sposób?? w życiu bym nie pomyślała...

6

W temacie, podobno te zastrzyki są w Polsce nie legalne i mogą powodować poważny stan zapalny.
Odpuściłem sobie ale jak gdzieś w innym wątku opisuję stosowałam krio lipoze.
Jestem po drugim zabiegu i kilku żelazkach. Efekty jak na razie może nie zniewalające ale też całkiem spoko. Tłuszczu zdecydowanie mniej a doszła dieta wiec efekty są dobre, lepsze niż myślałam.
Całość droga w mim przypadku poszło już 1500 (dwa krio + żelazka) ale jeszcze planuje wydać 1000.
Sporo i szkoda trochę ale całe życie mam nadwagę a otłuszczony mam głównie brzuch - krio pomogło się pozbyć tkanki.

I żeby nie byóo myślę że będzie to miało efekty uboczne nie zachęcam nikogo do stosowania tego, ale na razie pisząc z doświadczenia jest bardzo o.k.