szukam znajomych, koleżanek na pogaduchy czy kawę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam znajomych, koleżanek na pogaduchy czy kawę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: szukam znajomych, koleżanek na pogaduchy czy kawę

Niedawno przeprowadziłam się z narzeczonym i dzieckiem do Strzelina. Nie znam tu kompletnie nikogo.. A nie jestem kobietą, która potrafi zaczepiać ludzi żeby z kimś pogadać. Raczej jak idę z małym na spacer to skupiam się na nim. Chyba dlatego, że zamknęłam się w swoim życiu. Jest mi trochę ciężko bo nie mam zupełnie z kim pogadać, oprócz mojego faceta... No ale z facetem nie porozmawiam o wszystkim. Chciałabym poznać znajomą/koleżankę, która  mnie zrozumie, wyjdzie na kawę czy drinka, pośmieje się. Tak naprawdę jestem rozrywkową osobą ale brakuje mi chyba na tym etapie życia pewności siebie. Uważam, za głupi pomysł opisywanie tego wszystkiego na internecie, ale siostra mnie do tego namówiła. Także mam nadzieję poznać jakąś osobę, która tak samo jak ja nie ma z kim pogadać czy spędzić popołudnia, a może pójść na zakupy smile. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » szukam znajomych, koleżanek na pogaduchy czy kawę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024