Moje nietaktowne zachowanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moje nietaktowne zachowanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Moje nietaktowne zachowanie

Witam,u kolezanki w pracy poznalam bardzo sympatycznego faceta,a ze bylam w  bardzo zlym nastroju-klopoty w pracy+silne przeziebienie-zachowalam sie bardzo niegrzecznie wobec niego-przedstawil sie,a ja nawet nie podalam swojego imienia,nie powiedzialam tez do widzenia,gdy sie zegnal,to bylo nasze drugie spotkanie,z tym,ze to pierwsze bylo przelotne.Nie traktuje tak ludzi i mam kaca moralnego-zastanawiam sie ,czy wziac od kolezanki jego numer telefonu i przeprosic-poradzcie.Dzieki smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje nietaktowne zachowanie

Widzę, że chłopak Ci się spodobał bo dla przeciętniaka byś nie pisała postu na forum smile Ogólnie lepiej byłoby jeszcze raz odwiedzić koleżankę i bardziej "zaprzyjaźnić" się z kolegą. I dopiero wtedy szukać dodatkowego kontaktu. Chociaż z drugiej strony możesz go bardziej zainteresować grając cały czas niedostępną wink Nie ma sprawdzonych opcji, lepsza wydaje się ta pierwsza.

3

Odp: Moje nietaktowne zachowanie

Witaj Paul ,ano spodobal sie smile,dzieki za rade,jak ochlonelam,pomyslalam tak samo jak Ty no i kolezanka mnie wsparla rozsadkiem,ach ta moja goraca krew smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Moje nietaktowne zachowanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024