wyzwiska, wmawianie anorksji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » wyzwiska, wmawianie anorksji

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: wyzwiska, wmawianie anorksji

Witajcie wszystkie blogowiczki smile
  Chciałabym podzielić się z wami moim problemem, ponieważ nie wiem co ja już mam robić. Ogólnie chodzi o to że jest pewna dziewczyna która mnie totalnie nie zna a ma do mnie pretensje o wszystko i żeby mi dopiec jeszcze bardziej doczepiła się o mój wygląd a dokładniej o to że jestem bardzo szczupła. Cały czas co mnie widzi na szkolnym korytarzu  czy tez pisze na swoim blogu o mnie że jestem anorektyczką, że powinnam sie leczyć. no wyzwiska lecą i to równo. mam dosyć już tego, przez nią mam teraz tak niską samoocenę że to sie w głowie nie mieści. cały czas sie użalam nad sobą i najgorsze jest to że zaczynam wierzyć w to , że wyglądam jak ona to powiedziała "jak żywy trup". a mało tego podejrzewam że o wszystko na tle "miłości" bo przez pewien czas byłam  jej byłym i ona cały czas sie kleiła do niego i właśnie przez nią zerwałam (a dokładniej powiedziałam mu że na jakiś czas koniec z nami) z nim mimo że go bardzo kocham . myślałam też , że jak jej odstąpię go to ona da mi spokój i tu właśnie sie bardzo zdziwiłam bo jeszcze bardziej na mnie ciśnie (on nic, zero wyzwisk) . jak myślicie co jest tego powodem i co mam dalej robić bo naprawdę jest coraz gorzej i nie daje sobie już rady. Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :
Odp: wyzwiska, wmawianie anorksji

Naprawdę chcesz dać jej satysfakcję? Poczucie, że ma nad Tobą władzę? Ogarnij się! Olej to co mówi o Tobie jakaś pusta panienka i skup się na tym, co sama o sobie myślisz. To się liczy. Wiesz jaka jest prawda i tego się trzymaj smile

3

Powodem jest zazdrość, jeśli nie o sylwetkę to na pewno o byłego. Nie pozwól się zastraszyć, co Cię obchodzą jej problemy emocjonalne? Ignoruj ją. Szkoda, że rzuciłaś chłopaka.

4

A ja bym powalczyła trochę, zgłosiłabym w szkole cyberprzemoc. Używa Twojego wizerunku na blogu w celu ośmieszenia, upokorzenia. Istnieje prawna ochrona dzieci przed cyberprzemocą. Postawiłabym granicę i ratowała swoją godność. Jeśli nic nie zrobisz i będziesz się na to godzić, przemoc może eskalować.

5

ojj nie wiem co robić ale domyślam się że zazdrości i tyle...

6

Katariina napisał/a:

Powodem jest zazdrość, jeśli nie o sylwetkę to na pewno o byłego. Nie pozwól się zastraszyć, co Cię obchodzą jej problemy emocjonalne? Ignoruj ją. Szkoda, że rzuciłaś chłopaka.

Brzmi z sensem może to dobra rada. Możesz też spróbować zbanować jej blog w google poszukaj speców od black seo:p

Katariina napisał/a:

nawet nie wiesz jak żałuje tego, chciałabym żebyśmy wrócili do siebie ale to raczej niemożliwe..

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » wyzwiska, wmawianie anorksji

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024