koleżanka w ciąży jak sobie z tym poradzic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » koleżanka w ciąży jak sobie z tym poradzic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: koleżanka w ciąży jak sobie z tym poradzic

Witam
Moja kolezanka po wielu problemach dowiedziala sie ze jest w ciazy radosci nie bylo konca bo ja koncze 30 tydzien wiec wszystko super. Narazie nie byla na usg bo to sam poczatek jakis 3 tydzien. Problem polrga na tym ze uwazam ze strasznie sie nakrecila i zamiast sie cieszyc opowiada mi jakie ma juz dolegliwosci a ma chyba wszystkie mozliwe jakie wystepuja w ciazy:) w końcu powiedzialam jej ze sie nakreca ale odpowiedziala ze ja tez taka bylam i na tym koniec rozmowy. Ja o ciazy dowiedzialam sie w 7 tyg i poza wymiotami po witaminkach byl luzik. Nie wiem jak z nia rozmawiac zeby jej nie urazic ale zeby sie tak nie nakrecala

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: koleżanka w ciąży jak sobie z tym poradzic

Nie wygrasz z nia smile niech sobie narzeka jak lubi,tylko niech sie nie doluje,bo to zle wplywa na ciaze.

3

Już niedługo nie będziesz miała tego problemu. Niedługo rodzisz więc nie będziesz miała ani siły, ani ochoty słuchać jej narzekań. smile

4

Ciesz się, ze się tylko nakreca.
Nie ma nic gorszego niż pocieszac kolezanke, ktora wlasnie poronila kiedy samej się ma brzuch pod nosem...

5

i tu się zgadzam... niech się nakręca, słuchaj cierpliwie wink Życzę, żebyś nie musiała jej pocieszać.

6

Pewnie kolezanka jest podekscytowana tym,ze również zostanie mamusia :-P

7 Ostatnio edytowany przez gma (2014-02-26 22:38:56)

Pytanie mam zatem: czy znacie jakieś rozsądne sposoby na poradzenie sobie ze samą sobą w sytuacji gdy się starasz zajść i nie możesz a koleżanka zachodzi w ciążę? Cieszysz się ale też zazdrościsz. A przy tym w związku z jej ciążą Twoje życie zawodowe się komplikuje.

[edit:] miało być pytanie a wyszło bez ?

8

Własnie i ja i moja kolezanka mialysmy problemy z ciaza jak ja juz sobie odpuscilam to sie okazalo ze jestem w ciazy. Od kolezanki slyszalam tylko zlosliwe komentarze typu: ale bedziesz gruba bedziesz miala rozstepy nigdy sie juz nie wyspisz na nic nie bedziesz miala czasu ale milczalam bo ja rozumialam. Po czym okazalo sie ze musi miec zabieg pozniej ze nie jajeczkuje i po tych wszystkich cudnych informacjach za miesiac okazalo sie ze jest w ciazy smile nie skupiaj sie na kolezance i jej ciazy tylko pomysl czemu Ty nie mozesz?

9

ojj tam wez na nia poprawke i tez sie ciesz smile bedziecie potem mogly latami wspominac i smiac sie jaka byla nakrecona smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » koleżanka w ciąży jak sobie z tym poradzic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024